Аз съм Лили Георгиева и вярвам, че ти заслужаваш да се чувстваш добре в кожата си, и в професионален, и в личен план. Вярвам, че можеш да изпитваш удовлетворение, смисъл и радост от своята професия, работа или бизнес, ръка за ръка с всичко останало, важно за теб.

Наричам себе си консултант по професионално развитие, промяна и личен брандинг, и помагам  да направиш онази промяна, отвътре навън, която ще те кара да ставаш с усмивка и да си лягаш щастливо уморен, след един ден, изпълнен с пълноценни взаимоотношения, стойностни проекти и усещане за оцененост.

Работя основно с жени, които търсят развитие в тяхната кариера или бизнес, промяна на посоката, ако се чувстват зациклили и не на място, или по-добро позициониране и свързване с организациите и клиентите, на които могат да са от полза. Помагам им да постигнат и усещане за хармония между професионалните и житейските роли, и за това, че са на своя път и го вървят с лекота.

Вярвам, че мога да бъда достоен партньор за жените като теб, които имат устрем за промяна. Десет годишният ми опит в обучението и развитието на хора, стотиците часове в консултиране на работещи на различни нива в организации, както и хора на свободна практика или със собствен бизнес, постоянният ми стремеж да уча и да се развивам, и резултатите, които вече постигам, са доказателство за това.

А може би и фактът, че и аз съм минала по този път, и все още вървя по него.

Виж цялата история