Блог

„Твоята голяма игра е промяната. А аз знам стъпките, през които да преминеш.“

Lillie-White-Border

Здравей, аз съм Лили Георгиева и те подкрепям в това да си върнеш удовлетворението, смисъла и радостта от работата, в настоящата или нова професия, позиция, компания или бизнес, както и да развиваш личния си бранд, така че да бъдеш разпознаваем експерт в твоята сфера. Аз съм сертифициран консултант по кариерно развитие и промяна с около 2000 часа опит и бивш HR в международни компании, лидери в своя бранш. Автор съм на настолната книга за кариерна промяна с истински истории на български жени „От любов към себе си“, създател на изпитаната методология за кариерно развитие и промяна „Устрем“, обучител и гост-лектор на кариерни събития. И не на последно място – обединител на общност от над 250 дами, които заедно вървят по пътя на промяната.

НАЙ-НОВО ОТ БЛОГА

АВТОРСКИ СТАТИИ

КАРИЕРНО РАЗВИТИЕ И ПРОМЯНА

Направи осъзната кариерна промяна към работата или бизнеса, които ще ти донесат истински смисъл и удовлетворение.

ЛИЧНОСТНО РАЗВИТИЕ

Надгради своите силни страни, влез в твоята естествена роля и се развивай спрямо своите ценности в личен и професионален план.

ЛИЧЕН БРАНДИНГ

Бъди разпознаван и предпочитан от най-добрите компании или клиенти заради стойността, която даваш, и твоите лични качества и подход.

ТЕМАТИЧНИ РУБРИКИ

#SheDares

Истински истории на клиенти, работили с Лили Георгиева, за тяхната промяна, развитие и личен бранд (нова история всеки месец).

СТАНИ СВОЯ НАЙ-ВАЖЕН ПРОЕКТ

Поредица от събития с фокус върху теб, фасилитирани от Лили, и с гост-лектори, експерти в тяхната сфера (от октомври 2019-а до юни 2020)

ПЪЛНА КАРИЕРА ПРОМЯНА

Над 40 лични истории на промяна на дами в различни браншове и нива на професионална изява. (събрани между 2015-а и 2018-а)

ДА РАБОТИШ С РАДОСТ

Видео рубрика, в която в 12 епизода тандемът Лили Георгиева и Любомира Любенова представиха небезизвестни дами, които работят с радост. (между май 2018-а и юли 2019-а)

УЧАСТИЯ В СЪБИТИЯ И МЕДИИ

А ТИ ГОТОВА ЛИ СИ ДА РАЗПОЗНАЕШ И СЛУЧИШ ТВОЯТА ПРОМЯНА?

Ако ДА, знай, че промяната започва с

УСТРЕМ

Разгледай програмите за професионална промяна УСТРЕМ от ТУК.