Блог

„Твоята голяма игра е промяната. А аз знам стъпките, през които да преминеш.“

Lillie-new-Face

Здравей!

Аз съм Лили Георгиева и подкрепям хората по пътя към удовлетворението и смисъла от тяхната работа. Oтвътре – навън. Наричам себе си консултант по кариерна промяна и личен брандинг. От 2015-а насам съм помогнала на стотици да променят позицията или компанията си или да направят завой към нова професия или дейност.

Работя и с хора на свободна практика, които искат да развият консултантските си възможности и да бъдат предпочитани в своята ниша. Целият ми почти 20 годишен опит в работата с хора, както и истории на мои клиенти, споделям с теб в тематични статии и видеа в моя блог. Приятен и полезен престой!

НАЙ-НОВО ОТ БЛОГА

АВТОРСКИ СТАТИИ

КАРИЕРНО РАЗВИТИЕ И ПРОМЯНА

Направи осъзната кариерна промяна към работата или бизнеса, които ще ти донесат истински смисъл и удовлетворение.

ЛИЧНОСТНО РАЗВИТИЕ

Надгради своите силни страни, влез в твоята естествена роля и се развивай спрямо своите ценности в личен и професионален план.

НАРЪЧНИК ЗА КАРИЕРНА ПРОМЯНА

Методология за осъзната промяна, от любов към себе си + история на кариерната промяна на Лили Георгиева

ЛИЧЕН БРАНДИНГ

Бъди разпознаван и предпочитан от най-добрите компании или клиенти заради стойността, която даваш, и твоите лични качества и подход.

ТЕМАТИЧНИ РУБРИКИ

МОЯТА ГОРДОСТ

Истински истории на клиенти, работили с Лили Георгиева, за тяхната промяна, развитие и личен бранд (нова история всеки месец).

СТАНИ СВОЯ НАЙ-ВАЖЕН ПРОЕКТ

Поредица от събития с фокус върху теб, фасилитирани от Лили, и с гост-лектори, експерти в тяхната сфера (от октомври 2019-а до юни 2020)

ПЪЛНА КАРИЕРА ПРОМЯНА

Над 40 лични истории на промяна на дами в различни браншове и нива на професионална изява. (събрани между 2015-а и 2018-а)

ДА РАБОТИШ С РАДОСТ

Видео рубрика, в която в 12 епизода тандемът Лили Георгиева и Любомира Любенова представиха небезизвестни дами, които работят с радост. (между май 2018-а и юли 2019-а)

УЧАСТИЯ В СЪБИТИЯ И МЕДИИ

А ТИ ГОТОВА ЛИ СИ ДА РАЗПОЗНАЕШ И СЛУЧИШ ТВОЯТА ПРОМЯНА?

Ако ДА, знай, че промяната започва с

УСТРЕМ

Разгледай програмите за професионална промяна УСТРЕМ от ТУК.