Книга-пътеводител за постигане на лекота и смисъл в професионалната роля

КАРИЕРНА ПРОМЯНА

ОТ ЛЮБОВ КЪМ СЕБЕ СИ

ЗАПОЧНИ НАЧИСТО

Книга-пътеводител за постигане на лекота и смисъл в професионалната роля

 

Кой си ти, когато работиш, и доколко си удовлетворен от това?

Как преживяваш професионалната си роля?

Защо работиш отвъд парите и какво ти носи твоята работа?

Как да преминеш от усещане за тежест и липса на смисъл към усещане за лекота и радост?

Как да укротиш перфекционизма и да подсилиш увереността си?

РАЗМЕР: 156 Х 235 мм

СТРАНИЦИ: 250

ЦЕНА      26 лв (2 броя на цената на 1 от 4.07 до 24.07)

Ще получиш и пожелание от Лили Георгиева.

Доставяме я с наложен платеж до домашен адрес или офис на Еконт, удобен за теб, за твоя сметка. Срок – 3 работни дни.

Тук можеш да свалиш свободно увода и съдържанието на книгата.

 

Тази книга ще те провокира да преразгледаш представите си за работата като концепция и важна сфера от живота ти. Ще ти помогне да погледнеш под различен ъгъл към себе си като личност и професионалист. За теб е, ако си способен и успешен в това, което правиш, но нямаш усещането за вътрешно удовлетворение и радост.

Прочети я ако имаш за цел да си изградиш ново преживяване за теб и твоята професионална роля. А именно –  за радост, лекота, смисъл, удоволствие – без значение каква са професията, титлата или длъжността ти, възрастта или географското ти местоположение.

Книгата е базирана на над 2000 часа консултантски опит с около 300 души в индивидуално и 1000 – в групово консултиране. Съдържа 27 изпитани, практически принципи и насоки за промяна на модели на мислене и поведение, които те дърпат назад, с разкошни илюстрации към тях, както и 27 истински истории на клиенти на автора, разказани от 1 лице. Истории за трансформация отвътре, която се проявява и навън, и води до усещането за качествено различно преживяване на професионалната роля. Книгата е написана в женски род, но всички послания и принципи в нея са общовалидни.

Автор: Лили Георгиева, сертифициран консултант по кариерна промяна и развитие с над 2000 часа опит; обучител и лектор; бивш HR в международни компании, лидери в своя бранш; създател на системата за кариерна промяна „Устрем“.

Първата й книга за осъзната кариерна промяна „От любов към себе си“ излиза през 2018-а и е преиздадена в обновено издание през 2021-а.

Лили е обединител на общност от над 250 дами, направили кариерна промяна към работа, която да им носи удовлетворение и смисъл; обучител и лектор в различни кариерни събития.

Повече за Лили и нейната общност клиенти виж тук

ОТЗИВИ

А видя ли и първата ми книга, „От любов към себе си“, наръчник за осъзната кариерна промяна с истински истории на български жени?