Планирай кариерната 2024-а

изясни и формулирай кариерните си цели по изпитаната методология на Лили Георгиева, сработила за над 700 клиента

придобий умения не само за планиране, а за управление на вътрешното си състояние и поддържане на устойчивост за целите ти

очаквай следния формат: 50% – целеполагане и структура, 50% – преживяване и дискусия с обратна връзка от лИЛИ И ГРУПАТА

МЯСТО И ДАТА НА ПРОВЕЖДАНЕ НА УЪРКШОПА:
27.01 от 10 до 18ч, Art Ground Event Centre, ул. „Граф Игнатиев“ 3„Как да разбера кои кариерни цели са наистина мои?“

„Как да ги формулирам, така че да работят за мен, и да бъдат изпълними?“

„Как да си създам план за действие и да поддържам темпо и енергия да действам?“

… са въпросите, които разглеждам вече осма година като консултант по кариерна промяна и личен брандинг, с всеки мой клиент.

Обикновено това е една стъпка от моите по-дълги програми и обучения, а сега реших да създам отделен уъркшоп по темата, за онези, които искат да работят конкретно за планирането на своята кариерна 2024-а.

Ефективността идва от начина, по който съм разработила процеса, от инструментите, които съм подбрала да използвам, и от обмена в групата.

Ще работим за изясняване на твоите цели, като минем през ценностите и приоритетите ти,  формулиране на целите, създаване на план за действие, влизане в ресурсно състояние, и поддържане на постоянство за целите.
Не просто с инструментите на целеполагане, крайно недостатъчно е, а и чрез изясняване на ценностите ти, вътрешните ти мотиви, ресурсите ти, и още!

 

За кого е уъркшопа:

– За жени в отпуск по майчинство, работещи дами или господа на експертни или мениджърски позиции, фрилансъри или развиващи малък бизнес;

– За всички, които искат да имат яснота за своите кариерни цели и конкретен план за действие – без значение дали искат да се развиват в настоящото си амплоа или в нова кариерна посока ;

– За онези, които искат да работят и на рационално, и на емоционално ниво.

– За онези, които искат да си тръгнат с яснота, план, и вътрешни ресурси да действат.

Какво ще получиш като резултат:

– Яснота за това кои от критериите за кариера са лично твои, кои – не съвсем, и кои избираш да оставиш;

– Стратегия за поставяне на цели и план за действие, които да работят за теб, по методика, надграждана в моите над 3000 часа консултантски опит;

Свързване с вътрешните ти ресурси, за да можеш и да изпълниш целите, освен да ги изясниш и формулираш;

– Обратна връзка и валидация от мен, Лили Георгиева, и споделяне на опит с групата.

 

                                                      

Лили Георгиева провокира  хората да преразгледат представите си за професионалното си развитие и за тях самите като личности и професионалисти. Тя ги подкрепя в това да  постигнат удовлетворение, смисъл и радост в работата – в настоящата или нова професия, позиция, компания или бизнес, както и развиват личния си бранд, така че да стигат до онези компании или клиенти, на които могат да бъдат най-полезни.

Лили е сертифициран консултант по кариерно развитие и личен брандинг с 3000 часа опит от 2015-а насам, бивш HR в международни компании, лидери в своя бранш, филолог, НЛП мастър, консултант арт терапевт, и т.н. Автор е на настолната книга за кариерна промяна с истински истории на български жени „От любов към себе си“ , както и на наръчника за радост и смисъл в работата „Започни начисто“.

Също така, Лили е създател на изпитаната методология за кариерно развитие и промяна „Устрем“, опитен обучител, водещ и гост-лектор на кариерни събития, както и обединител на общност дами със сходни ценности и търсения.

                       ОТЗИВИ ОТ КЛИЕНТИ НА ЛИЛИ, ТУК И ТУК

3000 часа консултантски опит
1000+ участника в събития и обучения
Около 350 дами в затворена общност клиенти
92% дават изключително висока оценка на работата с Лили

Това е практически формат на работа, в който има 30% теоретична част и 70% – в действие, самостоятелно и в група.

Лили ще съчетае подходи и инструменти от стратегическото целеполагане, коучинга, НЛП подхода, арт терапяи, и много други.

Това не е уъркшп по кариерно ориентиране, но е добро начало на процеса, в който да си изясниш критериите за кариерен избор и общата посока на действие, след което в индивидуална работа можем да работим повече в посока кариерно ориентиране.

До 20 души, хора на сходна вълна и ниво на мислене. Лили общува лично с всеки преди да се уговорят за съвместна работа.