ДА РАБОТИШ С РАДОСТ – Епизод 11 – Ваня Висарионова и Маги Пашова от „Не на диастазата“

Здравей, аз съм Лили Георгиева, консултант по кариерно развитие и личен брандинг, автор на книгата за кариерна промяна „От любов към себе си“ с истински истории на български жени, и подкрепям хората в това да направят осъзната промяна към позиция, професия или бизнес, които ще им носят удовлетворение и смисъл.

Идеята да ти представя дами, които обичат това, което правят, и работят с радост, се роди, защото вярвам, че това е най-здравословното отношение, което можеш да имаш към делото, на което си посветена. Дори и в моментите, в които не ти е особено леко. Радостта от работата е нагласа, начин на мислене, навик, и в тази видео поредица ще се учим как да го постигнем от жени, които заразяват и вдъхновяват.

Избрахме видео формат, заради възможността да ти предадем неподправена емоция и преживяване на нещата такива, каквито са. Видеата са неформални и автентични, без специална обработка и режисиране. На това да предадем суровата емоция разчитам на моя partner in crime – видео маркетинг иноватора Любомира Любенова.

В епизод 11 от видео поредицата ти представяме Ваня Висарионова, треньор по ресторативно движение и собственик на FitBabyHotMama и нутрициониста Маги Пашова, които вече трета поредна година помагат на жените да се възстановят след раждане, чрез програмата Не на диастазата. Как решиха да работят заедно, каква е ролята на всяка в програмата, какво представлява програмата и за кого е тя, и как да намериш време за своето здраве, когато то не ти достига по принцип… ще разбереш в днешния много интересен епизод.

Приятно гледане!

 

Това беше всичко от нас с Ваня и Маги!

Пожелаваме ти да си създадеш време за своето здраве или да продължаваш да си го даваш, ако вече успяваш. Жизненоважно е!

***

А ако темата за осъзнатата кариерна промяна към работа/ дейност/ бизнес, които ще обичаш и ще оставяш своя истински принос ти е тема, заповядай на второто издание на уъркшопа ПРОБИВ, в който ще работим в малка група за:

  • Осъзнатост кое е онова, което ще ти донесе истинско удовлетворение и смисъл в професионален план ( не, това не е само конкретната дейност, с която ще се занимаваш);
  • Опознаване на твоите суперсили, силни страни, преносими умения;
  • Яснота за твоята роля и принос;
  • Познание как да генерираш и валидираш идеи за бъдещо развитие/ промяна в твоята кариера/ дейност/ професия;
  • И също – критерии, по които да преценяваш дали дадена кариерна възможност е за теб или не;
  • Умения да се представяш въздействащо отвъд титлата или професията, с които се занимаваш в момента;
  • Състояние на вътрешна увереност и въодушевление да направиш стъпките към промяна;
  • План за действие как да действаш след уъркшопа.

Всички детайли са тук. Заповядай!