ДА РАБОТИШ С РАДОСТ – Епизод 8 – Надя Костова

Здравей, аз съм Лили Георгиева, консултант по кариерно развитие и личен брандинг, автор на книгата за кариерна промяна „От любов към себе си“, и подкрепям хората в това да направят осъзната промяна към позиция, професия или бизнес, които ще им носят удовлетворение и смисъл.

Идеята да ти представя дами, които обичат това, което правят, и работят с радост, се роди, защото вярвам, че това е най-здравословното отношение, което можеш да имаш към делото, на което си посветен/а. Дори и в моментите, в които не ти е особено леко. Радостта от работата е нагласа, начин на мислене, навик, и в тази видео поредица ще се учим как да го постигнем от жени, които заразяват и вдъхновяват.

Избрахме видео формат, заради възможността да ти предадем неподправена емоция и преживяване на нещата такива, каквито са. Видеата са неформални и автентични, без специална обработка и режисиране. На това да предадем суровата емоция разчитам на моя partner in crime – видео маркетинг иноватора Любомира Любенова.

В епизод 8 от видео поредицата ти представяме нежната и креативна Надя Костова, която завладява нашите сърца едновременно с интелект и женственост. Вероятно я познаваш като лицето зад бранда Минерална козметика, а от лятото на 2018-а – и като главния редактор на списание DIVA. Повече за двата проекта, кое ги обединява и как ги съчетава, както и за самата Надя и нейните принципи на работа, и живеене, и съвети към дамите, които искат да стартират собствени проекти – във видеото. 🙂

Това беше всичко от нас с Любомира и Надя. Пожелаваме ти прекрасни празници, много любов и топлина, и до нови срещи през новата година!

А ако темата за осъзнатата кариерна промяна ти е актуална за 2019-а, до края на този месец можеш да закупиш последни бройки от първи тираж на настолната книга за кариерна промяна „От любов към себе си“, с отстъпка от 50% за всяка втора книга, и специално пожелание за новата година. Повече за книгата, свободен достъп до увода и съдържанието, отзиви на читатели и как да я заявиш, ето тук.