Как помагам

„В своите търсения, мечти и страхове ти не си сама.“

Представи си, че работният ти ден преминава с усмивка на лице, график, в който всяка точка ти носи смисъл, срещи с хора, с които сте на една вълна и проекти, за които наистина те е грижа. Накрая има резултат, който изпълва сърцето ти, и оставя реален принос, а признанието за твоя труд ти дава криле да продължаваш напред.

Освен това, професионалната ти роля е в унисон с личните, и имаш време и енергия и за двете. Макар и изморена, си лягаш с приятното усещане за вътрешно изпълване, удовлетворение и смисъл.

И чакаш понеделника така, както едно време очакваше петъка.

 

Искаш ли да постигнеш тази визия за себе си?

Аз подкрепям хората по пътя към удовлетворението и смисъла от тяхната работа, отвътре – навън. Това правя от началото на 2015-а, когато стартирах своята консултантска практика като консултант по кариерна промяна и личен брандинг, това правих и като експерт по управление на хора в големи международни компании, преди това.

Отдадена съм да помагам на хората да постигнат удовлетворение и смисъл от тяхната работа, в настоящата или нова професия, позиция, компания или бизнес, както и да развиват личния си бранд, така че да стигат до онези компании или клиенти, на които могат да бъдат най-полезни. Удовлетворение и смисъл, които се усещат и с ума, и със сърцето. Защото вярвам, че всеки може да изразява себе си чрез това, което работи.

Виж как помагам:

 

За да опиташ най-вкусното от блога, започни със следните три статии: „От ‚опаковката‘ към ‚съдържанието‘ (кой си ти отвъд титли и длъжности)?“, „Коя е най-ключовата съставка на промяната?“ и „Удовлетворение и смисъл от работата: от какво зависят наистина и как да ги постигна“.

Ще намериш още ценни статии в рубриките „Кариерна промяна“, „Кариерно развитие“, „Личен брандинг“ и „Личностно развитие“.

„Моята гордост“ пък е специална рубрика, в която мои клиенти, постигнали резултати, разказват откровено за пътя на промяната, по който вървят или са преминали.

Не пропускай и „Пълна кариерна промяна“, първата рубрика в блога ми, в която над 40 небезизвестни дами споделиха как са направили завой в кариерата си, и видео рубриката „Да работиш с радост“, в която в 12 епизода с колегата Любомира Любенова показахме жени, които работят с радост, и почерпихме от техния опит и вдъхновение.

Такова събитие беше практическия уъркшоп на тема Кариерна промяна от любов към себе си, по повод излизането на едноименната ми книга, както и уъркшопа за осъзната кариерна промяна ПРОБИВ, който се провежда два пъти в годината. Правя специализирани събития и за организации, които искат да популяризират темата за личния бранд в техните компании или да помогнат на служителите си да са по-ориентирани за кариерното си развитие в компанията.

Научи повече за моите събития и кои са актуални в момента ТУК.

Системата съдържа четири различни програми, предвид нуждите на клиента – всички подробности можеш да видиш тук.

УСТРЕМ за принос

Искаш по-смислен принос в настоящата ти компания.

ПОВЕЧЕ

УСТРЕМ за развитие

Искаш развитие на сходна позиция в нова компания.

ПОВЕЧЕ

УСТРЕМ за промяна

Искаш пълна промяна към нова позиция, професия или бизнес.

ПОВЕЧЕ

УСТРЕМ за бизнес

Искаш да си предпочитан експерт с разпознаваемо име.

ПОВЕЧЕ

Моите клиенти са обединени в специална онлайн група, в която общуват, споделят опит и се намират за обща работа и проекти, а два пъти в годината ги събирам и на специални събития на живо. Повече за общността виж ТУК.

11 ФАКТА ЗА ЛИЛИ

Създател на системата „Устрем“ за кариерна промяна и развитие

Автор на настолната книга за кариерна промяна с истински истории на български жени „От любов към себе си“

Над 1500 часа опит в консултиране по теми за професионално развитие, промяна и личен брандинг

Над 250 индивидуални клиента от 2015-а насам и около 1000 участника в събития и семинари

Двигател на затворена общност от нейни клиенти, част от които вече са приятели или имат общи проекти

Бивш HR в международни компании, лидери в своя бранш

Сертифициран кариерен консултант (GCDF) и магистър по УЧР от НБУ

Сертифициран НЛП мастър практик с коучинг умения от НЛП тренинг център, акредитиран от ко-създателя на НЛП подхода – Джон Гриндер

Постоянно развива и надгражда личностните и професионалните си компетенции

Майка и любима жена

Обича музиката, танците, качествената и вкусна храна, творчеството, пътуванията и общуването с хора, които живеят ‘’извън кутията’’. Виж видео за ежедневието й ТУК.

ПАРТНЬОРИ

Това са хората, на които вярвам и с които работя като партньори, когато мой клиент има нужда от допълнителна експертна подкрепа, извън основната ни работа. Част от тях са мои колеги, други са хора, от които самата аз съм учила, трети са мои клиенти, които развиват дейност, която обичат, и в която са добри.

Loading Quotes…