Как да правим кариера през 2024-а?Да се вдъхновим от споделянията на гост-лекторите

Да СЕ ЗАПОЗНАЕМ С  новата обучителна платформа

ДА СЕ ВИДИМ НА ЧАША ВИНО И ДА СПЕЧЕЛИМ НАГРАДИ

Ние създаваме

Себе си, живота си, кариерата си, така че да ги обичаме.

Това е темата на вечерта, с която ще отпразнуваме 9 години от старта на консултантската дейност на Лили Георгиева, през май 2015-а година. Ще съчетаем полезност със забавление, за да бъде вечерта наситена и ярка! 

29.05 от 18 до 21ч.: София, My Flex Twins Coworking, ул. „Никола Габровски“ 79 
07.06 от 18 до 21 ч.: Варна, хотел „Амирал“, ж.к. „Чайка“ 190 
Местата са ограничени до 60 и в двата града
Цена за София: 30 лв
Цена за Варна: 20 лв
 ***
ПРОГРАМА (и за двата града)

18 – 18.15 ч. Настаняване
18.15 – 19.45ч. Полезност от Лили и гост-лектори, създаващи живота и кариерата си + представяне на новата платформа
19.45 – 20ч. Теглене на томбола
20 – 21ч. Нетуъркинг и коктейл

                                                      

Гост -лектори за София:

Симона Вътева е клиничен, функционално-диагностичен нутриционист обучавала се в Institute of Optimum Nutrition, London, (NTDipION). Тя е и създател на онлайн платформата за здравословен живот Proactive. Симона ще ни сподели как е развила своята консултантска практика и платформата, която помага на хиляди хора да имат по-балансиран и пълноценен живот.

https://proactiv.simonavateva.bg/

Антоанета Илиева е сертифициран инструктор по Face yoga, обучавала се от световни експерти в областта, създател на работещи програми за красота и здраве, както и на група за ежедневна грижа в Телеграм. Тя ще ни сподели за нейния път и създаването на групата, която подкрепя стотици жени да имат по-красиво и здраво тяло и лице.

https://faceyoga.bg/

Габриела Стефанова е основател на българския бранд за устойчива мода Fabele, създаден през 2023 година . Облеклата на бранда са от екологично и етично произведени естествени материали, с грижа за хората и природата. Те ще ни сподели за нейната трансформация и налагането на Fabele като синоним за качество и устойчивост.

https://fabele.bg/

Петя Грозданова е сертифициран професионален лайф коуч, тетахийлинг практик и астролог, създател на платформата SoulGarden, която помага на хора от България и чужбина да постигат вътрешно удовлетворение, хармония и радост. Тя ще ни сподели за нейния път на промяна и развиването на SoulGarden, както и за нов проект, който ще обедини много специалисти под един покрив.

www.soulgardenbg.com

Гост – лектори за Варна:

Станка Стоянова е автор и създател на Know How To Cook. Кулинарен блог, който вече 14 години обединява страстта ѝ към готвенето, стремежът ѝ да вдъхновява хората да се хранят по-осъзнато и с повече сезонна храна, включително онези с хранителни ограничения. Станка ще разкаже за своя път и развиването на нови  проекти, с които да подкрепя хората да се наслаждават на вкусна и разнообразна храна.

https://know-how-to-cook.com/

Биляна Тодорова е съосновател на многопрофилна ветеринарна клиника Варна, радетел на хуманната грижа  за хора и животни, сертифициран и практикуващ НЛП мастър в сферата на индивидуална и семейна психологична грижа. Биляна ще разкаже за нейния път на трансформация и създаване на работещи бизнес и практика.

Кристина Пантова е психолог на свободна практика, създател на Ателие за емоции – психотерапевтично пространство за възрастни и деца. Тя ще сподели за нейния път от помощник в семеен бизнес към създател на собствен такъв ( и съчетаване на двете + ролята на партньор и майка).

https://www.facebook.com/krispantova

                                                      

Лили Георгиева провокира  хората да преразгледат представите си за професионалното си развитие и за тях самите като личности и професионалисти. Тя ги подкрепя в това да  постигнат удовлетворение, смисъл и радост в работата – в настоящата или нова професия, позиция, компания или бизнес, както и да развиват личния си бранд, така че да стигат до онези компании или клиенти, на които могат да бъдат най-полезни.

Лили е сертифициран консултант по кариерно развитие и личен брандинг с 3000 часа опит от 2015-а насам, бивш HR в международни компании, лидери в своя бранш, филолог, НЛП мастър, консултант арт – терапевт, опитен обучител, водещ и гост-лектор на кариерни събития. Автор е на настолната книга за кариерна промяна с истински истории на български жени „От любов към себе си“ , както и на наръчника за радост и смисъл в работата „Започни начисто“.