Събития

„Знам колко е ценно твоето време...“

   Aз и моят екип държим събитията и обученията, които ще видиш на тази страница, да носят максимално висока стойност, в безупречна атмосфера, с подбрана аудитория от хора със сходни търсения и начин на мислене.

   Това е и обратната връзка от посетилите ги. Тръгват си не просто вдъхновени, а с работещи стратегии, структура и инструменти за тяхната кариерна промяна и развитие. И много нови познанства, които продължават във времето, а някои дори преминават в приятелства или общи бизнес проекти.

   Зад гърба си имам около двадесет години опит в обучение на хора – още откакто съчетавах следването в университета с преподаване на английски на малки и големи, през организиране и водене на обучения в ролята ми на експерт по човешки ресурси в международни компании, до настоящото ми амплоа на консултант и обучител.

   Самата аз съм преминала хиляди часове в обучения по кариерно, бизнес и личностно развитие от топ организации в България и чужбина. Хората споделят, че силата ми е в това да дам структура и работеща методология, с много практически примери и упражнения, да активизирам и вдъхновя аудиторията, с необходимата доза чувство за хумор.

   А специалните гости и разказите и споделянето на опит на мои клиенти са моя запазена марка. Вярвам, че именно тук ще намериш твоя формат на събитие или обучение.

   Очаквам те!

ПРАКТИЧЕСКО ОБУЧЕНИЕ ЗА ОСЪЗНАТА КАРИЕРНА ПРОМЯНА ПРОБИВ

Това е двудневено практическо обучение, в което работим за осъзната кариерна промяна и ПРОБИВ отвътре – навън. Промяна, която да е в унисон с твоите ценности, лични и кариерни цели, и същността ти като силни страни и таланти, интереси и компетенции, и то в унисон с другите ти житейски роли, а не за сметка на тях. Теорията и практиката са в съотношение 1 към 3, групата е малка, а работата е в дълбочина.

Обучението се провежда два пъти годишно. Детайли за програмата, отзиви от предишни участници, и кога предстои следващо издание, можеш да видиш ТУК.

ПРАКТИЧЕСКО ОБУЧЕНИЕ ЗА РАЗВИТИЕ НА ЛИЧЕН БРАНД СТЪПКА НАПРЕД

Това е практическо обучение с продължителност ден и половина, в което работим за това да създадем стратегия за развитието на личния ти бранд, така че да бъдеш предпочитан от работодатели или клиенти в твоята ниша. Имай предвид, че личният брандинг не е просто репутация или имидж в определени среди. А отговорност, носене на стойност и полагане на постоянни усилия. Свързване с хората през сърцето. Грижа и истинско желание да помогнеш.

Обучението се провежда два пъти годишно. Детайли за програмата, отзиви от предишни участници, и кога предстои следващо издание, можеш да видиш ТУК.

ШЕСТМЕСЕЧНА ПРОГРАМА
УВЕРЕНА, УСТРЕМЕНА, УСПЕШНА

Това е шестмесечна програма за работа в малка група до 10 души. С почти всяка от стотиците дами, които съм съпътствала в тяхното кариерно развитие стигнахме до извода, че за да се придвижат напред в своята кариера, е важно да развият определени личностни качества. А именно: умения за изграждане и развиване на увереността; умения за поставяне на цели, според собствените ни критерии за успех, и устойчивост в следването им, и умения за себезаявяване – на граници, достойно заплащане, здрави взаимоотношения.

Програмата се провежда от януари до юни ( и евентуално – от юни до декември). Всички подробности и кога предстои следващо издание ТУК.

ОТВОРЕНИ СЪБИТИЯ НА ЖИВО И ОНЛАЙН, ПО ТЕМИТЕ КАРИЕРНА ПРОМЯНА И РАЗВИТИЕ

Няколко пъти в годината финансирам и провеждам събития, отворени за по-широка аудитория, защото смятам, че е важно познанията за осъзната кариерна промяна и развиване на автентичен личен бранд да достигнат до повече хора. Това е и своеобразна трибуна, от която мои клиенти и партньори споделят своя професионален и житейски опит, който да бъде полезен на всички присъстващи.

Информация за предстоящи такива виж ТУК.

ПРЕДСТОЯЩИ СЪБИТИЯ

УЧАСТИЯ КАТО ГОСТ ЛЕКТОР И ВОДЕЩ НА КОРПОРАТИВНИ ОБУЧЕНИЯ ПО ТЕМИТЕ КАРИЕРНО РАЗВИТИЕ, ЛИЧЕН БРАНДИНГ И ДР.

Участвам като гост лектор в различни формати (кариерни форуми, бизнес събития, и други) и създавам и провеждам събития и презентации за български и международни компании на теми като хармония между личните и професионалната роли, кариерно развитие и личен брандинг в рамките на компанията, и други.

Ето някои кадри от събития, които сме провеждали за различни организации:

Гост лектор

Career Show

Гост лектор

Български център на жените в технологиите

Гост лектор

кариерно развитие Soft Uni

ОБУЧЕНИЕ ЛИЧЕН БРАНД

МОДИС

обучение баланс житейски роли

Уникредит булбанк

ИМАШ ВЪПРОСИ ПО ПОВОД ПРЕДСТОЯЩИ СЪБИТИЯ ИЛИ ИСКАШ ДА ЗАЯВИШ ТАКОВА ЗА ТВОЯТА ОРГАНИЗАЦИЯ / БИЗНЕС?

СВЪРЖИ СЕ С МЕН И ЩЕ ОБСЪДИМ ВСИЧКИ ДЕТАЙЛИ.

Форма за КОНТАКТ