Как да правим кариера през 2024-а?

КОИ са меките умения и защо са толкова ценни?

кои са твърдите умения и кое ги прави важни в наше време?

какви други умения има и как да се ориентираме в тях?Това са въпросите, които ще разгледаме на безплатния уебинар на 20.03 в Зуум. Разбира се, ще има и запис, макар и за определен срок ( за да не отлагаш яснотата по твоя кариерен въпрос, защото винаги се намира някой друг, по-важен…)

Очаквай не просто информация, а практически насоки от Лили Георгиева, която ще направи не просто преглед на различните видове умения, а и ще ги пречупи през нейния опит в работа с хора по кариерни въпроси, вече над 3 000 часа като консултант, и още хиляди като HR.

В около 70 минути ще получиш безценно познание, вдъхновение и подтик за действие. Ще има и 10-15 минути за въпроси и отговори, както и подарък за всички присъстващи накрая.

За кого е уъркшопа:

– За работещи дами или господа на експертни или мениджърски позиции;

– За фрилансъри или развиващи малък бизнес;

– За жени, на които предстои връщане след отпуск по майчинство;

– За хора, които обмислят кариерна промяна или пък искат да се развиват в настоящото си амплоа;

– За всички, които искат да научат актуална информация не само на теория, а пречупена през опита на един от топ кариерните експерти на пазара.

 

                                                      

Лили Георгиева провокира  хората да преразгледат представите си за професионалното си развитие и за тях самите като личности и професионалисти. Тя ги подкрепя в това да  постигнат удовлетворение, смисъл и радост в работата – в настоящата или нова професия, позиция, компания или бизнес, както и да развиват личния си бранд, така че да стигат до онези компании или клиенти, на които могат да бъдат най-полезни.

Лили е сертифициран консултант по кариерно развитие и личен брандинг с 3000 часа опит от 2015-а насам, бивш HR в международни компании, лидери в своя бранш, филолог, НЛП мастър, консултант арт – терапевт, и т.н. Автор е на настолната книга за кариерна промяна с истински истории на български жени „От любов към себе си“ , както и на наръчника за радост и смисъл в работата „Започни начисто“.

Също така, Лили е създател на изпитаната методология за кариерно развитие и промяна „Устрем“, опитен обучител, водещ и гост-лектор на кариерни събития, както и обединител на общност дами със сходни ценности и търсения.

                       ОТЗИВИ ОТ КЛИЕНТИ НА ЛИЛИ, ТУК И ТУК

3000 часа консултантски опит
1000+ участника в събития и обучения
Около 350 дами в затворена общност клиенти
92% дават изключително висока оценка на работата с Лили