Кариерна промяна

Радвам се, че имаш желанието да си осигуриш тази подкрепа, която ще ти помогне да имаш по-смислен, вдъхновяващ и удовлетворяващ професионален живот, и то в унисон с личния и с това, което ти си.

Нека видим как мога да ти бъда от полза…

Разпознаваш ли се в едно или повече от следните твърдения?

 • От известно време чувстваш, че ти е време за някаква промяна в професионален план…
 • …но нямаш много ясна идеа каква да бъде и как да я случиш.
 • Или имаш конкретен план за промяна и ти трябва партньор, който да ти помогне да я реализираш по най-добрия за теб начин.
 • Усещаш се изчерпан, неудовлетворен, в застой или пък недооценен там, където си. И е крайно време да си тръгнеш.
 • Това, с което си се занимавал с години (повече или по-малко) вече определено не е твоето. Но не знаеш кое е.
 • Нещо вътре в теб ти казва, че можеш да дадеш повече на света, и то от това, в което ти е силата.
 • Все по-често се сещаш за твоите мечти и идеи, които надлежно си покрил с много пластове ‘трябва’ и ‘не сега’.
 • Изпитваш неувереност, объркване и страх, но някъде там има и надежда, любопитство, желание за нещо ново.

Ако отговорът е „ДА“, то знай, че не си сам и да изпитваш това е съвсем нормално. А аз мога да ти бъда от полза. 7 годишният ми опит в управлението на човешки ресурси и натрупаните 1000 часа опит в консултиране на хора по кариерни теми ми дават основание да вярвам, че е така.

Какво представлява програмата?

„Кариерна промяна“ е поредица от консултации по Скайп, на живо, или комбинирано, в която тръгваме от твоята заявка – какво искаш да се промени и какви резултати искаш да постигнем в работата ни заедно – и стигаме до нейното осъществяване. Броят консултации е индивидуален, предвид това, което искаш да постигнем и нивото, на което се намираш в момента, но обикновено са достатъчни между 5 и 8 сесии от 60 минути, със задачи за домашно между сесиите. Разбира се, има и изключения.

За кого е подходяща?

За тези хора, които обмислят кариерна промяна – смяна на работодател, смяна на професия, започване на свободна практика и дори собствен бизнес – и имат конкретна идея какво искат… бегла такава… или пък никаква, и имат нужда от подкрепа, мотивация, експертно познание и насоки по пътя.

Какво получаваш?

Програмата започва с безплатен опознавателен разговор от 30 минути, в който изясняваме твоята заявка, аз казвам дали и как мога да помогна, и правим план за последващите сесии, обсъждаме условията и ангажимента и на двете страни.

По време на същинските сесии очаквай да постигнеш:

 • яснота за това каква точно промяна искаш и как да я постигнеш
 • оценка къде се намираш в момента, като готовност, познания, условия, в които си, и т.н., за осъществяване на промяната
 • обсъждане на житейските ти роли, приоритети и ценности, и къде точно с намества работата в тях
 • изследване на силните ти страни, знанията и уменията ти, вродени и приносими, и къде можеш да ги използваш
 • обсъждане на твоя ритъм и стил (ще разбереш за какво говоря 🙂 )
 • оценка на личния ти бранд (асоциация за това какъв човек си и какво можеш), и яснота как, и с каква цел, да го развиваш, предвид промяната, която искаш да направиш
 • яснота каква цена ще трябва да платиш при промяната и дали и кога имаш готовност да я реализираш
 • обсъждане на условията, финансови и всякакви други, в които искаш да работиш
 • яснота за средата, в която искаш да се намираш или искаш да създадеш
 • яснота за професията, компанията, вида заетост и т.н., към които се насочваш
 • конкретни насоки и ноу-хау за изготвяне на документи, за въздействащо представяне, за развиване на нетуъркинг уменията ти – всичко, което ще ти е необходимо, за да реализираш промяната
 • техники и инструменти, с които да разивваш увереността, мотивацията или организираността ти, кой от каквото има нужда
 • примери от работата ми с клиенти, добри практики и изпитани начини за правене на промяната
 • план за действие

Условия за записване и цени:

Запиши се като натиснеш бутона в дясно и уговорим безплатен опознавателен разговор. В него ще се запознаем и ще обсъдим всичко, което не ти е ясно.

Цената на една консултация от 60 минути, както и подробен преглед на това, което сме си говорили по имейла, с коментари, съвети, линкове и още полезни нструменти + задачки за домашно, е 80 лева.

При заплащане на 3 или повече консултации наведнъж, получаваш 10% отстъпка от заплатената сума.

Заплащането става предварително, по банков път.

Смяташ, че нямаш нужда от дългострочно консултиране и искаш да се видим само веднъж?

Нека ти кажа в кои случаи има смисъл и една среща е достатъчна, за да постигнем резултат:

Имаш конкретен казус и цялата налична информация, и ти трябва някой, с който да обсъдиш ситуацията, така че да можеш да вземеш информирано решение.

Например, не можеш да избереш между две предложения за работа, имаш идея за конкретен сосбвен бизнес и не знаеш как да разбереш дали е за теб, или пък ти предстои важно събитие (разговор, интервю, представяне) и искаш да се подготвиш, и много други.

При казус, подобен на тези, консултация от 60 минути е напълно достатъчна, като отново давам подробен преглед на разговора ни по имейл и задачки за домашно. Цената за такава сесия е 80 лв и давам 100% гаранция. Това означава, че ако в края й прецениш, че не съм ти донесла стойност, ще ти върна цялата сума.

Запиши се като натиснеш бутона в дясно и попълниш кратка форма с твоя казус, за да мога да ти върна обратна връзка дали и как мога да пмогна, и да уговорим час.

Консултацията се провежда по Скайп или на живо с предварително заплащане по банков път.

Ако искаш да научиш повече за методите, по които работя, и темите, в които съм специализирана, както и как точно преминават консултациите, прочети за тях  в секцията Консултиране и обърни особено внимание на „Често задавани въпроси“. Не пропускай и отзивите на клиенти, с които вече сме постигнали резултати, пак там.

А ако искаш да узнаеш повече за мен и моите опит и компетенции, прочети историята ми, и виж автобиографията ми, в секцията Защо аз.

Ако имаш въпрос или не можеш да се ориентираш кой вид консултиране е за теб, или не виждаш казуса си във видовете услуги, пиши ми чрез формата за контакт в секцията Контакти.

Прегледай и публикациите и видеата в моя Блог, може пък да откриеш своите отговори. 🙂