НАПРАВИ КАРИЕРНА ПРОМЯНА ОТ ЛЮБОВ КЪМ СЕБЕ СИ

Лили Георгиева помага на хората да направят осъзната промяна към позиция, професия или бизнес, които ще им носят удовлетворение и смисъл. Тя е  консултант с над 1000 часа опит, автор на настолната книга за кариерна промяна „От любов към себе си“, създател на изпитаната методология за кариерна промяна „Устрем“, бивш HR в международни компании.

Повече за опита и квалификациите на Лили виж тук.

 

22 юни, 10 – 17.30 часа

гр. Варна,  The Social Teahouse (ет. 2)

 

ЗАПИШИ СЕ С ОТСТЪПКА

За кого е този семинар?

Имаш опит в определена област и хората те асоциират с настоящата ти професия или компания, но чувстваш, че ти е време за промяна?

Чудиш се дали да промениш само компанията или бранша, или професията като цяло?

Или дори имаш идеи да започнеш да развиваш нещо свое?

А може би имаш представа към каква професия или бизнес да се насочиш, но ти липсва яснота, вътрешна мотивация, организираност или стратегия за действие?

Или пък вече действаш, но няма резултати?

Едно е ясно – кариерната промяна не става лесно. И малцина са тези, които знаят как да съчетаят своите силни страни, ценности и желание за принос с работа, която да им носи удовлетворение, и смисъл, и достойно възнаграждение.

Ако си сигурна, че е време да направиш завой – обратно към себе си… и към кариера, работа, бизнес (избери твоето наименование), които да обичаш, то този семинар е за теб!


Ето няколко примера за такава кариерна промяна (натисни бутона „Вдъхнови се“ и скролни надолу в страницата, за да видиш истории на клиентки на Лили Георгиева):

ВДЪХНОВИ СЕ

 

Какво ще си изясниш на семинара?

 • На кой етап от промяната се намираш и дали имаш нужда от пълна или частична такава;
 • Как се вписва работата/ кариерата/ бизнеса в цялостната ти личност, така че да имаш баланс и с другите важни неща в живота ти;
 • Как да опишеш своя опит и да го пренесеш към нова длъжност или дори професия;
 • Кое е характерно за теб като силни страни, знания, умения и компетенции, за да избереш дейност, работа или бизнес, които да са в унисон с тях;
 • Кои са твоите естествени роля и принос, отвъд длъжност и титли;
 • Как да генерираш и валидираш идеи за бъдещо развитие/ промяна в твоята кариера/ дейност/ професия;
 • Критерии, по които да преценяваш дали дадена кариерна възможност е за теб или не;
 • Умения да се представяш въздействащо отвъд титлата или професията, с които се занимаваш в момента;
 • И още много практическа информация и приложими упражнения.

Всички участнички в тренинга ще получат подробен наръчник, който ще използват по време на семинара, както и след него, за да продължат процеса, който ще стартираме заедно по време на семинара. Месец след него ще направим уебинар, в който да видим кой как върви в своя процес.

Имай предвид, че това не е курс по кариерно ориентиране, в който Лили ще ти помогне да определиш КОЯ ТОЧНО е твоята бъдеща професия, ако нямаш и бегла идея, но може да ти даде добра основа, ако тепърва ще изясняваш своята посока.

 

ЗАПИШИ СЕ С ОТСТЪПКА

 

 

Кои са предимствата на семинара?

 • Структурирана информация, подредена в работеща, изпробвана методология
 • Практически упражнения и примери
 • Сериозна материя, подплатена с доза хумор и лекота
 • Възможност за дискусия и споделяне (оценени като безценни от преминали обучението)
 • Обратна връзка, насоки и съвети от Лили Георгиева
 • Малка група, в която жените споделят опит и се свързват в защитена среда
 • Включване в затворена Фейсбук група с други жени, клиенти на Лили Георгиева, вървящи към или oсъществяващи кариерна промяна, и възможности и за неформални срещи на живо.

Кое е било най-ценно за предишни участнички в семинара?

„Имаше отворена дискусия и диалог през цялото време, примери от реалността, не само теория, а Лили е много емпатична и лесно се свързва с хората.“

„Комуникацията, обратната връзка, провокиращите въпроси с които да се замисля дълбоко.“

„Много практически упражнения и възможност за споделяне в групата!“

„Разнообразната информация, която получих, както от страна на презентатора, така и личните истории и мнения на присъстващите.“

„Имаше моменти, в които исках да си препотвърдя мои вярвания и всъщност разбрах, че съм на правилния път.“

„Усещането, че си сред себеподобни за мен е мотивиращо. Полезно ми беше на края да осъзная , че съм извървяла доста от стъпките към промяна, и мога смело да се поздравя.“

 

ЗАПИШИ СЕ С ОТСТЪПКА

 

 

ГАРАНЦИЯ: Лили Георгиева дава 100% гаранция за това, че ще си тръгнеш с ново приложимо знание и поне няколко нови познати, с които ще искаш да се видиш отново. Ако усетиш, че този семинар не е за теб, и си тръгнеш преди края му, цялата сума ще ти бъде възстановена.

ЦЕНА:

(цената включва участие в уъркшопа и уебинара, материали и кафе паузи, а комбинираната цена: същото плюс втория уъркшоп на 20.06)

Можеш да се включиш във Фейсбук събитието, за да следиш за интересни постове и статии по темата, както и подробности за семинара.

ВНИМАНИЕ! Местата са ограничени до 22, за да можем да работим в малкa група и всеки да може да сподели своя казус, така че запази своето място сега.

Ако имаш каквито и да било въпроси, моля пиши на: lillie@lilliegeorgieva.com

 

ЗАПИШИ СЕ С ОТСТЪПКА