Личен брандинг

Радвам се, че имаш желанието да си осигуриш тази подкрепа, която ще ти помогне да имаш по-смислен, вдъхновяващ и удовлетворяващ професионален живот, и то в унисон с личния и с това, което ти си.

Нека видим как мога да ти бъда от полза…

Разпознаваш ли се в едно или повече от следните твърдения?

 • Работиш за себе си или имаш собствен бизнес, и искаш да достигнеш до повече стойностни клиенти, като се отличиш от масата други, които предлагат подобен на твоите продукт или услуга…
 • …или пък работиш за друг, и искаш да бъдеш уважаван и предпочитан сред своите колеги и/или клиенти.
 • Искаш яснота по отношение на какво те отличава като лични качества и професионална експертиза…
 • … и се чудиш как точно да ги представиш пред света.
 • Имаш сайт (или обмисляш да имаш) и няколко социални профила, но те сякаш не ти служат добре, защото не достигаш до правилните клиенти или пък тези, до които достигаш, са прекалено малко
 • Знаеш, че предлагаш нещо стойностно, което постига резултати, но не знаеш как да го комуникираш на потенциални клиенти/ работодатели/ колеги/ последователи.
 • Трябва ти яснота и за това коя е твоята аудитория, кой има нужда от твоите продукти и услуги, знания и умения, бил той работодател, клиент и/или последовател.
 • Искаш да си изготвиш стратегия за развитие на личния си бранд и да имаш знанията и мотивацията да я изпълняваш.

Ако отговорът е „ДА“, то знай, че не си сам и да изпитваш това е съвсем нормално. А аз мога да ти бъда от полза. 7 годишният ми опит в управлението на човешки ресурси и натрупаните 1000 часа опит в консултиране на хора по кариерни теми ми дават основание да вярвам, че е така.

Какво представлява програмата?

„Личен брандинг“ е поредица от консултации по Скайп, на живо, или комбинирано, в която тръгваме от твоята заявка – какво искаш да се промени и какви резултати искаш да постигнем в работата ни заедно – и стигаме до нейното осъществяване. Броят консултации е индивидуален, предвид това, което искаш да постигнем и нивото, на което се намираш в момента, но обикновено са достатъчни между 4 и 6 сесии от 60 минути, със задачи за домашно между сесиите. Разбира се, има и изключения.

За кого е подходяща?

За тези хора, които работят за себе си или имат собствен бизнес и искат да се позиционират пред най-добрите за тях клиенти или последователи, както и за тези, които искат да се позиционират пред работодатели и клиенти в организацията, в която работят.

Ако си разгледал и другите ми програми си забелязал, че развитиет на личния бранд присъства навсякъде, без значение дали търсиш кариерна промяна, кариерно развитие или пък бизнес развитие.

Какво получаваш?

Програмата започва с безплатен опознавателен разговор от 30 минути, в който изясняваме твоята заявка, аз казвам дали и как мога да помогна, и правим план за последващите сесии, обсъждаме условията и ангажимента и на двете страни.

По време на същинските сесии очаквай да постигнеш:

  • яснота за това какво представлява личния бранд и как може да служи за целите, които имаш
  • яснота за качествата, които те отличават, и професионалната експертиза, която имаш
  • яснота за това кой е твоя най-добър клиент/ работодател и какво е важно да знаеш за него, за да достигнеш до него по най-добрия начин и да бъдеш предпочитан от него
  • как да опишеш себе си, продукта или услугата си, така че да говориш на езика на нуждите на клиента/ работодателя ти
  • кое е твоето послание и кои са каналите, по които да го изпращаш
  • какво да съдържа сайта ти и/ или социалните ти профили (Линкдин, Фейсбук профил и страница, и др.), така че да носиш стойност на клиента/ работодателя и да се позиционираш по най-добрия начин пред него
  • техники и инструменти, с които да разивваш увереността, мотивацията или организираността ти
  • примери от работата ми с клиенти и добри практики
  • изготвяне на план за действие

Условия за записване и цени:

Записването става като кликнеш на бутона в дясно и уговорим безплатен опознавателен разговор. В него ще се запознаем и ще обсъдим всичко, което не ти е ясно.

Цената на една консултация от 60 минути, както и подробен преглед на това, което сме си говорили по имейла, с коментари, съвети, линкове и още полезни инструменти + задачки за домашно, е 80 лева.

При заплащане на 3 или повече консултации наведнъж, получаваш 10% отстъпка от заплатената сума.

Заплащането става предварително, по банков път.

Смяташ, че нямаш нужда от дългострочно консултиране и искаш да се видим само веднъж?

Нека ти кажа в кои случаи има смисъл и една среща е достатъчна, за да постигнем резултат.

Важно е да имаш конкретен казус и цялата налична информация, и да ти е необходим някой, с който да обсъдиш ситуацията, така че да можеш да вземеш информирано решение.

Например, искаш да подготвиш представяне пред потенциален клиент или работодател и имаш нужда от помощ, или искаш да ти помогна да оформиш услугите си като продукти, или искаш помощ в това да актуализираш сайта или линкдин профила си, и много други казуси.

При казус, подобен на тези, консултация от 60 минути обикновено е напълно достатъчна, като отново изпращам подробен преглед на разговора ни по имейл и задачки за домашно. Цената за такава сесия е 80 лв и давам 100% гаранция. Това означава, че ако в края й прецениш, че не съм ти донесла стойност, ще ти върна цялата сума.

Запиши се като натиснеш бутона в дясно и попълниш кратка форма с твоя казус, за да мога да ти върна обратна връзка дали и как мога да пмогна, и да уговорим час.

Консултацията се провежда по Скайп или на живо с предварително заплащане по банков път.

Ако искаш да научиш повече за методите, по които работя, и темите, в които съм специализирана, както и как точно преминават консултациите, прочети за тях  в секцията Консултиране и обърни особено внимание на „Често задавани въпроси“. Не пропускай и отзивите на клиенти, с които вече сме постигнали резултати, пак там.

А ако искаш да узнаеш повече за мен и моите опит и компетенции, прочети историята ми, и виж автобиографията ми, в секцията Защо аз.

Ако имаш въпрос или не можеш да се ориентираш кой вид консултиране е за теб, или не виждаш казуса си във видовете услуги, пиши ми чрез формата за контакт в секцията Контакти.

Прегледай и публикациите и видеата в моя Блог, може пък да откриеш своите отговори. 🙂