Какво е „личен финансов консултант“?

„5 стъпки към мечтаната работа”

Радвам се, че стигна до тук, непримирима.

Радвам се да ти съобщя, че Олег Григоров, дипломиран финансов консултант, ментор и основател  на най-успешния екип от лични финансови консултанти, част от NN България (новото наименование на ING), ще набира нови хора за своя екип, като предишната кампания за набиране на нови хора беше през есента на 2016-а.

Екипът на Олег предоставя комплексно консултиране за физически лица в следните аспекти: инвестиционно планиране, пенсионно, застрахователно и данъчно планиране, наследствени въпроси.

Лично аз преминах няколко консултации за моите лични финанси и осъзнах, че всичко е въпрос на осъзнаване, приоритети, култура и… малко сметки.

И също, че работата на консултанта е най-вече да помага на човек в това да постигне своите житейски цели, да си постави приоритети и да действа обмислено… а не да предлага продукти и услуги, от които човек може и да няма нужда.

Ето и фактите от предишната кампания по набиране на нови членове на екипа на Олег, която имах удоволствието да водя:

  • 8 души допуснати до безплатната лекция;
  • От тях 4 решиха, че искат да преминат първоначалното въвеждащо обучение;
  • След обучението 2-ма постигнаха висок резултат на теста, проверяващ знанията, които са усвоили.
  • Те продължават своето обучение и в момента, и споделят, че се чувстват на своето място – както в екипа, така и в новата сфера на дейност.

А спомняш ли си историята на Катя Сърбова, която ти представих в рубриката ми „Моята гордост“ през януари?

След като я прочетоха, десетки хора се свързаха с Катя за безплатна консултация за техните лични финанси, а тя, с която вече сме приятели, а не просто консултант и клиент, ми сподели, че се чувства щастлива, че може да бъде от полза на толкова различни и стойностни хора.

Катя се присъедини към екипа на Олег по време на пролетната кампания, която проведохме заедно с него през 2016-а.

След безплатната лекция за разясняване на възможностите на професията личен финансов консултант, Катя ми сподели, че иска да продължи нататък, защото усеща, че това, което търси – среда на разбиране и взаимопомощ, предизвикателства и нови знания, израстване на личностно, както и професионално ниво, високо заплащане, адекватно на постигнатите от нея резултати – може да намери точно в този екип.

Споделя ми, че най-много й допада това, че начинът на мислене на целият екип е в посока  „да подкрепим човека като му помогнем да осъществи житейските си цели“, а немалка част от обучението помага и на самата нея да израстне и в личностен план, и да повиши нивото си на себепознание и развитие.

Освен това ми сподели, че едно от правилата в екипа е… всяка сутрин да правят физически упражнения за тонус.

Но, нека не издавам всички детайли… 🙂

Ако и ти имаш интерес към професията на личния финансов консултант, и то в екипа на Олег Григоров, кандидатствай сега за присъствие на безплатната лекция на 13 март от 19ч., в която той подробно ще разкаже, и покаже, какво точно представлява тази дейност.

Ще можеш да видиш него и част от екипа му, и новият и модерен офис, в който се помещават, както и да научиш за същността на професията, и подробности за качествата, които е важно да притежава личния финансов консултант, обученията, които е необходимо да премине, и какво да очаква в близък и далечен план като възможности за развитие.

А след това да прецениш, дали искаш да продължиш напред с предизвикателството.

Не е задължително да имаш титла по финанси или икономика, за да работиш като личен финансов консултант.

По-важно е да имаш житейски опит, да си общителен, отговорен и да действаш уверено!

Е, стана ли ти любопитно?

Ако имаш интерес, моля попълни формата за кандидатстване за присъствие на лекцията, която е по-долу, най-късно до 05.03.2017 г.  ( *задължително е да отговориш на всички въпроси. )

Местата за лекцията са ограничени!

Всички заинтересовани ще получат обратна връзка от мен между 6 и 8 март по телефон или имейл.

Благодаря ти за доверието и до скоро!

Лили Георгиева - кариерно консултиране