Лидерско развитие

Радвам се, че имаш желанието да си осигуриш тази подкрепа, която ще ти помогне да имаш по-смислен, вдъхновяващ и удовлетворяващ професионален живот, и то в унисон с личния и с това, което ти си.

Нека видим как мога да ти бъда от полза…

Разпознаваш ли се в едно или повече от следните твърдения?

 • управляваш екип в компания, за която работиш, или ти предстои да управляваш екип
 • имаш собствен бизнес и ти се налага да назначаваш, развиваш, мотивираш и задържаш служители
 • срещаш предизвикателства в това да делегираш, да даваш обратна връзка, да водиш разговори за оценка, или пък да подбираш или мотивираш хората си
 • имаш трудности в това да управляваш емоциите си, времето и/или енергията си
 • искаш да бъдеш по-спокоен, по-уверен, по-добър в преценката си и по-ефективен в подбора, развиването и воденето на хората си
 • искаш да бъдеш лидер, а не просто мениджър и знаеш, че най-добрият начин да водиш е чрез личен пример
 • искаш да развиеш личния си бранд сред колегите и подчинените си

Ако отговорът е „ДА“, то знай, че не си сам и да изпитваш това е съвсем нормално. А аз мога да ти бъда от полза. 7 годишният ми опит в управлението на човешки ресурси и натрупаните 1000 часа опит в консултиране на хора по кариерни теми ми дават основание да вярвам, че е така.

Какво представлява програмата?

„Лидерско развитие“ е поредица от консултации по Скайп, на живо, или комбинирано, в която тръгваме от твоята заявка – какво искаш да се промени и какви резултати искаш да постигнем в работата ни заедно – и стигаме до нейното осъществяване. Броят консултации е индивидуален, предвид това, което искаш да постигнем и нивото, на което се намираш в момента, но обикновено са достатъчни между 6 и 8 сесии от 60 минути, със задачи за домашно между сесиите. Разбира се, има и изключения.

За кого е подходяща?

За тези хора, които управляват екип в чужда или собствена компания, и искат да си по-добри и ефективни лидери, като първо развиват себе си, а след това и екипа си.

Какво получаваш?

Програмата започва с безплатен опознавателен разговор от 30 минути, в който изясняваме твоята заявка, аз казвам дали и как мога да помогна, и правим план за последващите сесии, обсъждаме условията и ангажимента и на двете страни.

По време на същинските сесии очаквай да постигнеш:

 • оценка на компетенциите ти и лидерския ти стил
 • яснота за силните ти страни и областите ти на развитие, както и твоя специален стил и личен подход
 • ясно формуиране на цели по отношение както на теб самия, така и на екипа ти
 • конкретно нау хау за подбор, развитие и оценка на изпълнението на хората ти, в унисон с бизнес целите, които имаш
 • техники за управление на стреса, времето и емоциите ти, предвид предизвикателствата, които срещаш
 • примери от работата ми с клиенти и добри практики
 • изготвяне на план за действие

Условия за записване и цени:

Записването става като натиснеш банера в дясно и уговорим безплатен опознавателен разговор. В него ще се запознаем и ще обсъдим всичко, което не ти е ясно.

Цената на една консултация от 60 минути, както и подробен преглед на това, което сме си говорили по имейла, с коментари, съвети, линкове и още полезни инструменти + задачки за домашно, е 80 лева.

При заплащане на 3 или повече консултации наведнъж, получаваш 10% отстъпка от заплатената сума.

Заплащането става предварително, по банков път.

Смяташ, че нямаш нужда от дългострочно консултиране и искаш да се видим само веднъж?

Нека ти кажа в кои случаи има смисъл и една среща е достатъчна, за да постигнем резултат.

Важно е да имаш конкретен казус и цялата налична информация, и да ти е необходим някой, с който да обсъдиш ситуацията, така че да можеш да вземеш информирано решение.

Например, предстои ти разговор с колега и искаш да се подготвиш, не си сигурен как да даваш обратна връзка или искаш да подобриш определена своя компетенция, но не знаеш как и къде.

При казус, подобен на тези, консултация от 60 минути обикновено е напълно достатъчна, като отново изпращам подробен преглед на разговора ни по имейл и задачки за домашно. Цената за такава сесия е 80 лв и давам 100% гаранция. Това означава, че ако в края й прецениш, че не съм ти донесла стойност, ще ти върна цялата сума.

Запиши се като натиснеш бутона в дясно и попълниш кратка форма с твоя казус, за да мога да ти върна обратна връзка дали и как мога да пмогна, и да уговорим час.

Консултацията се провежда по Скайп или на живо с предварително заплащане по банков път.

Ако искаш да научиш повече за методите, по които работя, и темите, в които съм специализирана, както и как точно преминават консултациите, прочети за тях  в секцията Консултиране и обърни особено внимание на „Често задавани въпроси“. Не пропускай и отзивите на клиенти, с които вече сме постигнали резултати, пак там.

А ако искаш да узнаеш повече за мен и моите опит и компетенции, прочети историята ми, и виж автобиографията ми, в секцията Защо аз.

Ако имаш въпрос или не можеш да се ориентираш кой вид консултиране е за теб, или не виждаш казуса си във видовете услуги, пиши ми чрез формата за контакт в секцията Контакти.

Прегледай и публикациите и видеата в моя Блог, може пък да откриеш своите отговори. 🙂