Лили Георгиева

"Стани своя най-важен проект.
За да казва всичко в теб
УДОВЛЕТВОРЕНИЕ"

ТВОЯТ НАЙ-ВАЖЕН ПРОЕКТ СИ ТИ

Истинските удовлетворение и смисъл от работата идват не, когато си отговориш на въпросите: „Коя е подходящата позиция/ професия за мен?“или „Какво искам да получавам от моята работа?“
Те са следствие на твоя осъзнат избор. Тогава, когато си наясно с отговора на: „Кой съм аз?“ и „Как изразявам своята същност чрез своята работа/ бизнес/ кариера?“

Въпроси, особено важни във времена на криза, когато е възможно да се наложи промяна, поради външни, а не вътрешни обстоятелства.

Време е фокусът ти да премине от онова извън теб, или „опаковката“ (позиции, титли, компании…), към „съдържанието“, или твоята същност (ценности, суперсила, роля, умения, принос…).

Това е пътят към сърцето. И към дейността, която ще обичаш, с която ще оставяш истински принос, и която ще ти носи удовлетворението, признанието и възнаграждението, които заслужаваш.

СТАНИ СВОЯ НАЙ-ВАЖЕН ПРОЕКТ

НАРЪЧНИК ЗА ОСЪЗНАТА КАРИЕРНА ПРОМЯНА ОТ ЛИЛИ ГЕОРГИЕВА

• ПРЕДСТОИ ТИ КАРИЕРНА ПРОМЯНА И НЕ ЗНАЕШ ОТ КЪДЕ ДА ЗАПОЧНЕШ?

• ЧУДИШ СЕ КАК ДА ПОСТИГНЕШ УДОВЛЕТВОРЕНИЕТО И СМИСЪЛА, КОИТО НАПОСЛЕДЪК ТИ УБЯГВАТ?

• ВИЖДАШ КРИЗАТА КАТО ВЪЗМОЖНОСТ И ИСКАШ ТОЗИ ПЪТ ПРОМЯНАТА ДА Е ОСЪЗНАТА, „ОТ ЛЮБОВ КЪМ СЕБЕ СИ“?

ЗАПОВЯДАЙ, ТОЗИ НАРЪЧНИК Е ТОЧНО ЗА ТЕБ!

1. Изграждане на стабилни самооценка и увереност

2. Познаване на твоята същност и избор на форма на изява

3. Планиране и осъществяване на кариерна реализация / промяна

4. Позициониране и разпознаваемост като експерт

Искаш да научиш повече за всяка стъпка?

ОТЗИВИ ОТ УСТРЕМЕНИ

Дафинка Лазарова

Старши мениждър връзки с банки и посланик за България на EWPN, София

За мен най-ценното от работата с Лили бяха фокусът, структурата, вдъхновението и контактите на общността й от дами. Всичко това ми помогна да реализирам своята промяна с по-голяма яснота и най-вече – в унисон с онова, което ми е присъщо и важно.

Галия Георгиева

Писател и сценарист, Лондон

Появата на Лили в моя живот задвижи един красив процес на лични осъзнавания и планирани действия. В рамките на няколко месеца моят роман успя да излезе на бял свят и да стигне до своите читатели, а моят първи сценарий за късометражен филм се оказа реалност.

Велина Драгийска

Основател на социален бизнес, София

Като консултант Лили беше отворена и изключително полезна, задаваща точните въпроси, и търсеща заедно с мен отговорите. Сега живея мечтата си – да управлявам социален бизнес у дома, след години извън България. Препоръчвам рабтата с Лили на всеки, които се чувства изгубен, и му е писнало да живее в чужди модели за себе си.

Надежда Тодорова

Доктор по синтаксис и създател на Nadko Designs, Пловдив

В резултат на индивидуалната работа с Лили, формулирах мисията си, разширих визията си за нещата, които мога и искам да постигна, отворих една чисто нова страница както в професионален, така и в личен аспект . Лили е естествена, непринудена, с изключителен професионализъм, хъс и ангажираност, и най-вече – постига резултати!

НАЙ-НОВО ОТ БЛОГА