Мастъркласове

Поредица от онлайн мастъркласове
с Лили Георгиева и гостиУсещането за комфорт в нашата професионална кожа не зависи само от това КАКВО и за/с КОГО работим.
До голяма степен има значение и КАК.

След повече от 2500 часа консултантски опит мога уверено да твърдя, че ако не променим своето КАК, дори и да променим своето КАКВО, ще стигнем до същите състояния като липса на удовлетворение, радост или смисъл, усещане за преработване или дори изтощение, дисбаланс между професионалната и другите ни роли, и други подобни, от които искаме да се освободим.

В тази поредица от Мастър класове ще се учим как да работим за нашата видимост и разпознаваемост, така че да бъдем избирани и признати от работодатели, клиенти или последователи.

За да ни е наистина комфортно в нашата професионална кожа, без значение дали работим за друг или за себе си, дали сме на прага на кариерна промяна, или не.

нов формат: ‘слушай и прилагай’, с малко теория и повече практика

синтезирана есенция по теми,които са актуални за всеки, който иска да се чувства комфортно в професионалната си кожа

един онлайн мастърклас на месец с Лили Георгиева (100 минути, на живо в Zoom, със запис)

един онлайн мастърклас на месец с гост-експерт, специално подбран от общността на Лили Георгиева (100 минути, на живо в Zoom, със запис)

участие в затворена Фейсбук група за допълнителни дискусии и обмен между всички участници

общо шест мастъркласа – ПО ДВА през АПРИЛ, МАЙ и ЮНИ + ВЪЗМОЖНОСТ ЗА СЕСИЯ С ОТСТЪПКА С МЕН

Сезон 4 – Видимост и разпознаваемост (или „Какво е личният бранд наистина и как да го (до)развия?“)

(обхваща общо шест мастъркласа през април, май и юни)

АПРИЛ:
10.04, 19-20.45 ч.
Мастърклас с водещ Лили Георгиева

Тема:

Личният бранд и как да го развиваш автентично и органично

Този мастърклас е подходящ и за начинаещи в темата личен брандинг, и за вече развиващи такъв: ще ти помогна да разбиеш някои митове, ще направим заедно диагностика каква е настоящата ситуация, и ще те науча как да го развиваш ефективно.

24.04, 19-20.45ч.

Мастърклас с домакин Лили Георгиева и водещ Калина Стойкова

Тема: Подреди пространството – освободи време и място за себе си

В този мастърклас ще се огледаме в огледалото на притежанията си. Сред купищата вещи откриваш ли себе си или пък се губиш? Ще видиш как да ги оптимизираш, така че да отговарят на същността ти, и да имаш пространство за себе си.

Калина е създател на NееdforNeat – подреди, за да /се/ промениш и съдейства, да подредиш и организираш домашните и работните си пространства. Разчистването на пространството изчиства и ума. Ясният ум „открива“ решенията по-бързо и по-добре. В основата на всяка промяна и трансформация стои освобождаването от излишното и осъзнат избор, какво да запазиш и Защо! https://needforneat.org/

МАЙ:
08.05, 19-20.45ч.
Мастърклас с водещ Лили Георгиева

Тема:

Личният бранд и как да създадеш полезност за другите

В този мастърклас ще изградим стратегия за това как да споделяш своята експертиза и да даваш полезност на онези аудитории, с които искаш да се свързваш и да бъдеш разпознаваем/а ( като потенцални работодатели/ клиенти/ партньори).

22.05, 19-20.45ч.

Мастърклас с домакин Лили Георгиева и водещ Сузана Бойчева

Тема: Създай своя личен стил и изпъкни с автентичен личен бранд

В този мастърклас ще разбереш как да подбираш облеклото си така, че да подчертава най-силните ти страни, кои цветове и кройки да използваш, за да вдъхваш доверие, професионализъм, увереност, спокойствие, и да развиваш автентичен личен бранд пред клиенти или работодатели.

Сузана Бойчева е дипломиран консултант по облекло и личен стилист, завършила общо 11 курса в сферата, създател на първия в България сайт за професионални съвети за имидж и стил, и помагаща на дами и господа да развият своята най-добра версия, и да просперират във всяка дейност.  www.advancedstyleadvice.com

ЮНИ:
05.06, 19-20.45ч.
Мастърклас с водещ Лили Георгиева
Тема:

Личният бранд и как да представиш въздействащо себе си и своето дело

В този мастърклас ще се научиш как да споделиш своята същност и експертиза, така че отсрещната страна да поиска да чуе повече. Безценно е – изпробвано е многократно!

15.06, 19-20.45ч.
Мастърклас с домакин Лили Георгиева и водещ Любомира Любенова

Тема: Създай видимост и полезност чрез видео съдържание

В този мастърклас ще разбереш как, стъпка по стъпка, да създадеш силен личен бранд чрез видео съдържание. Ще говорим за типовете личен бранд и как да откриеш кой точно е твоят тип. Както и как да започнеш или да подобриш видео присъствието си.

Любомира Любенова е треньор по видео маркетинг. Вече над 15 години помага на бизнеси и личности да изградят силно онлайн присъствие чрез видео. Прави това чрез практични обучения и менторски програми. https://www.facebook.com/mediastart

Цена за абонамент за Модул 4

шест мастъркласа със запис + участие в затворена Фейсбук група
 89 лв  80 лв

 

* Лили Георгиева дава пълна гаранция за удовлетворение: ако в края на модула, след последния мастърклас през юни й пишеш, че модула не ти е бил полезен, Лили ще ти върне цялата сума.Ще разбереш какво е личният бранд, дълбинно, и целите си за него.

Ще разбереш как да го (до)развиеш, предвид твоите кариерни/ бизнес планове.

Ще се научиш да се представяш въздействащо.

Ще разбереш как да покажеш и подчертаеш онова, което те отличава.

Пропусна сезони 1, 2 или 3?
Можеш да закупиш записите с отстъпка

(за 45, вместо 89 лв, за сезон)

Сезон 1

Граници и ресурсно състояние
Виж темите и гост-лекторите тук.

Сезон 2

Увереност и самооценка
Виж темите и гост-лекторите тук.

Сезон 3

Равносметка и целеполагане
Виж темите и гост-лекторите тук.

За водещата:

Лили Георгиева провокира  хората да преразгледат представите си за професионалното си развитие и за тях самите като личности и професионалисти. Тя ги подкрепя в това да  постигнат удовлетворение, смисъл и радост в работата – в настоящата или нова професия, позиция, компания или бизнес, както и развиват личния си бранд, така че да стигат до онези компании или клиенти, на които могат да бъдат най-полезни.

Лили е сертифициран консултант по кариерно развитие и личен брандинг, бивш HR в международни компании, лидери в своя бранш, филолог, НЛП мастър. Автор е на настолната книга за кариерна промяна с истински истории на български жени „От любов към себе си“ , както и на наръчника за радост и смисъл в работата „Започни начисто“.

Също така, Лили е създател на изпитаната методология за кариерно развитие и промяна „Устрем“, опитен обучител, водещ и гост-лектор на кариерни събития, както и обединител на общност дами със сходни ценности и търсения.

                       ОТЗИВИ ОТ КЛИЕНТИ НА ЛИЛИ, ТУК И ТУК

2500+ часа консултантски опит
1000+ участника в събития и обучения
Около 300 дами в затворена общност клиенти
92% дават изключително висока оценка на работата с Лили
Това е формат, близък до уебинара, в който споделяме максимално добре структурирана и практична информация, която да приложи веднага на практика.

Подходящи са за абсолютно всички, които работят, и им липсва усещане за комфорт в професионалната им кожа. Форматът позволява гледане и на запис, в удобно време. Към експертизата на Лили добавяме и такава на водещи специалисти от нейната общност клиенти.Тъй като няма индивидуална работа с Лили поредицата е финансово достъпна за всеки, а има и надграждане с дискусии в затворена ФБ група.

Особено подходящи са за заети хора, които нямат възможност да се впускат в дългосрочна и дълбинна програма, а искат да слушат и прилагат веднага.

Модул 3 ще е най-полезен за онези, които искат да направят адекватна равносметка и да планират новата година в унисон със своята същност.

Онлайн в Зуум, със запис.
Натисни бутона ‘Запиши се’ и попълни кратката форма за участие. След това ще ти изпратим имейл за потвърждение, заедно с реквизити за плащане.