Мастъркласове

Поредица от онлайн мастъркласове
с Лили Георгиева и гостиУсещането за комфорт в нашата професионална кожа не зависи само от това КАКВО и за/с КОГО работим.
До голяма степен има значение и КАК.

След около 3000 часа консултантски опит мога уверено да твърдя, че ако не променим своето КАК, дори и да променим своето КАКВО, ще стигнем до същите състояния като липса на удовлетворение, радост или смисъл, усещане за преработване или дори изтощение, дисбаланс между професионалната и другите ни роли, и други подобни, от които искаме да се освободим.

В тази поредица от Мастър класове ще продължим да работим за нашата видимост и разпознаваемост (след Сезон 4, посветен на личния брандинг), така че да бъдем избирани и признати от работодатели, клиенти или последователи. Тук аз и моите гост-лектори ще издадем тайнте си как ние създаваме съдържание, и кое наистина работи.

За да ни е наистина комфортно в нашата професионална кожа, без значение дали работим за друг или за себе си, дали сме на прага на кариерна промяна, или не.

нов формат: ‘слушай и прилагай’, с малко теория и повече практика

синтезирана есенция по теми,които са актуални за всеки, който иска да се чувства комфортно в професионалната си кожа

един онлайн мастърклас на месец с Лили Георгиева (100 минути, на живо в Zoom, със запис)

един онлайн мастърклас на месец с гост-експерт, специално подбран от общността на Лили Георгиева (100 минути, на живо в Zoom, със запис)

участие в затворена Фейсбук група за допълнителни дискусии и обмен между всички участници

общо шест мастъркласа – ПО ДВА през СЕПТЕМВРИ, ОКТОМВРИ И НОЕМВРИ + ВЪЗМОЖНОСТ ЗА СЕСИЯ С ОТСТЪПКА С МЕН

Сезон 5 – Създаване на стойностно съдържание за ефективна видимост и разпознаваемост: тайните на професионалистите

(обхваща общо шест мастъркласа през септември, октомври и ноември)

СЕПТЕМВРИ:
13.09, 19-20.45 ч.
Мастърклас с водещ Лили Георгиева

Тема:

Публикации, които говорят

Този мастърклас е подходящ и за начинаещи в темата личен брандинг, и за вече развиващи такъв: ще ти помогна да различиш различните видове публикации, да ги създаваш с лекота, и да постигаш целите си с тях (пред клиенти, последователи, работодатели).

25.09, 19-20.45ч.

Мастърклас с домакин Лили Георгиева и водещ Гергана Григориева

Тема: Конкуренти и клиенти – света, в който личният бранд живее

В този мастърклас ще се запознаеш с начини за изследване, анализиране и разбиране на пазара, в който работиш или твориш. Какво правят конкурентите ти? Какво търсят клиентите, към които ти и другите се стремите? И най-важният въпрос: къде е твоето място в тази динамична картина?

Гергана Григориева е маркетолог с над 15-годишен опит в работа с десетки брандове и фокус върху стратегическия аспект на маркетинг дейностите.

ОКТОМВРИ:
09.10, 19-20.45ч.
Мастърклас с водещ Лили Георгиева

Тема:

  Презентации, които обучават

В този мастърклас ще ти помогна за стратегическата и структурната част на твоите експертни презентации (не толкова за техническата, по тази тема можеш да намериш безплатни наръчници онлайн). Ще говорим за това как да структурираш своя презентация, когато презентираш експертна информация, как да използваш метафори и снимки, освен текст, как да ангажираш аудиторията, и други похвати, които аз самата използвам.

23.10, 19-20.45ч.

Мастърклас с домакин Лили Георгиева и водещ Александра Джандева

Тема: Как да създадем блог и общност в подкрепа на личния бранд

В този мастърклас ще се научиш как да създадеш свой експертен блог и общност около него. И как да ги поддържаш живи, което е по-трудната работа.

Александра Джандева e журналист, комуникационен специалист и майка на три деца.
Помага на предприемачите да покажат своята експертиза и да стигнат до точната публика в медиите и социалните мрежи. Има над 13 години опит като репортер и редактор в радио, телевизии, печатни и онлайн издания.
От две години списва личен блог и поддържам група за подкрепа на малки предприемачи и фрийлансъри. https://dzhandeva.com

НОЕМВРИ:
06.11, 19-20.45ч.
Мастърклас с водещ Лили Георгиева
Тема:

          Сторита, които интригуват

В този мастърклас ще се научиш как да създаваш експертни Сториз (в Инстаграм и Фейсбук), които имат смисъл и стойност за отсрещната страна, без да се превръщат в поредица от досадни лекции. Ще ти споделя моя опит и какво правя аз, което виждам, че работи.

20.11, 19-20.45ч.
Мастърклас с домакин Лили Георгиева и водещ Дарина Христова

Тема: Как да изградиш личен бранд и успешен бизнес в Тик Ток и Инстаграм

В този мастърклас ще разбереш как, стъпка по стъпка, да създадеш силен личен бранд в двете най-популярни мрежи в момента: Инстаграм и Тик Ток. И как да си постоянен/а в развиването им, най-вече.

Дари Христова е експерт по изграждане на личен бранд и продажби благодарение на съдържанието в Тик Ток и Инстаграм. Повече подробности за услугите на Дари виж на https://tiktokexpert.eu/ А тук има супер много полезни и практични съвети за градене на социални мрежи. https://www.instagram.com/daryhristova/

Цена за абонамент за Модул 5

     ВАРИАНТ 1: шест мастъркласа със запис
99 лв
ВАРИАНТ 2: шест мастъркласа със запис + записи на сезон 4 (посветен на основите на личния брандинг – препоръчвам да изгледаш сезон 4, преди да се включиш в сезон 5, но не е задължително)  
140 лв

БОНУС ПРИ ЗАПИСВАНЕ ДО 15.07:

20 минутно видео от Лили Георгиева, в което ще ти разкаже своите методи за поддържане на постоянство в развиването на бизнеса и личния си бранд. Ако искаш да постигнеш устойчивост и постоянство в делото си, това видео е задължително за гледане! Ще го получиш в имейла, който потвърждава твоя абонамент, след като заплатиш избрания от теб вариант за участие.

Искаш да добавиш и 60 минути индивидуална консултация с Лили?
     * Цената за такава ще бъде 90 лева – това е специална цена за абонатите на мастъркласовете и важи само като добавка към Вариант 1 или Вариант 2 за абонамент.
      * Лили Георгиева дава пълна гаранция за удовлетворение: ако в края на модула, след последния   мастърклас през ноември й пишеш, че модулът не ти е бил полезен, Лили ще ти върне цялата сума.
 

Ще разбереш как да създаваш стойностно и интригуващо съдържание.

Ще се научиш да предаваш експертното си знание на твоята аудитория.

Ще поставиш първи стъпки към своя експертен блог или ще развиеш настоящия си.

Ще подсилиш онлайн и офлайн присъствието си, така че да си разпознаваем и предпочитан експерт.

Пропусна сезони 1, 2, 3 или 4?
Можеш да закупиш записите с 50% отстъпка

(за 45 лв за сезон)

Сезон 1

Граници и ресурсно състояние
Виж темите и гост-лекторите тук.

Сезон 2

Увереност и
самооценка
Виж темите и гост-лекторите тук.

Сезон 3

Равносметка и целеполагане
Виж темите и гост-лекторите тук.

Сезон 4

Основи на личния брандинг
Виж темите и гост-лекторите тук.

За водещата:

Лили Георгиева провокира  хората да преразгледат представите си за професионалното си развитие и за тях самите като личности и професионалисти. Тя ги подкрепя в това да  постигнат удовлетворение, смисъл и радост в работата – в настоящата или нова професия, позиция, компания или бизнес, както и развиват личния си бранд, така че да стигат до онези компании или клиенти, на които могат да бъдат най-полезни.

Лили е сертифициран консултант по кариерно развитие и личен брандинг, бивш HR в международни компании, лидери в своя бранш, филолог, НЛП мастър. Автор е на настолната книга за кариерна промяна с истински истории на български жени „От любов към себе си“ , както и на наръчника за радост и смисъл в работата „Започни начисто“.

Също така, Лили е създател на изпитаната методология за кариерно развитие и промяна „Устрем“, опитен обучител, водещ и гост-лектор на кариерни събития, както и обединител на общност дами със сходни ценности и търсения.

                       ОТЗИВИ ОТ КЛИЕНТИ НА ЛИЛИ, ТУК И ТУК

3000 часа консултантски опит
1000+ участника в събития и обучения
Над 300 дами в затворена общност клиенти
92% дават изключително висока оценка на работата с Лили
Това е формат, близък до уебинара, в който споделяме максимално добре структурирана и практична информация, която да приложи веднага на практика.

Подходящи са за абсолютно всички, които работят, и им липсва усещане за комфорт в професионалната им кожа. Форматът позволява гледане и на запис, в удобно време. Към експертизата на Лили добавяме и такава на водещи специалисти от нейната общност клиенти.Тъй като няма индивидуална работа с Лили поредицата е финансово достъпна за всеки, а има и надграждане с дискусии в затворена ФБ група.

Особено подходящи са за заети хора, които нямат възможност да се впускат в дългосрочна и дълбинна програма, а искат да слушат и прилагат веднага.

Модул 3 ще е най-полезен за онези, които искат да направят адекватна равносметка и да планират новата година в унисон със своята същност.

Онлайн в Зуум, със запис.
Натисни бутона ‘Запиши се’ и попълни кратката форма за участие. След това ще ти изпратим имейл за потвърждение, заедно с реквизити за плащане.