Мастъркласове

Поредица от онлайн мастъркласове
с Лили Георгиева и гостиУсещането за комфорт в нашата професионална кожа не зависи само от това КАКВО и за/с КОГО работим.
До голяма степен има значение и КАК.

След повече от 2500 часа консултантски опит мога уверено да твърдя, че ако не променим своето КАК, дори и да променим своето КАКВО, ще стигнем до същите състояния като липса на удовлетворение, радост или смисъл, усещане за преработване или дори изтощение, дисбаланс между професионалната и другите ни роли, и други подобни, от които искаме да се освободим.

В тази поредица от Мастър класове ще се учим как да работим, и какво да правим извън работата, така че да ни е наистина комфортно в нашата професионална кожа, без значение дали работим за друг или за себе си, дали сме на прага на кариерна промяна, или не.

нов формат: ‘слушай и прилагай’, с малко теория и повече практика

синтезирана есенция по теми,които са актуални за всеки, който иска да се чувства комфортно в професионалната си кожа

един онлайн мастърклас на месец с Лили Георгиева (100 минути, на живо в Zoom, със запис)

един онлайн мастърклас на месец с гост-експерт, специално подбран от общността на Лили Георгиева (100 минути, на живо в Zoom, със запис)

участие в затворена Фейсбук група за допълнителни дискусии и обмен между всички участници, както и включвания от Лили и гост-експертите

общо шест мастъркласа през януари, февруари и март

Сезон 3 – Нова година: изпълнени цели, пълно сърце

(обхваща общо шест мастъркласа през януари, февруари и март)

ЯНУАРИ:
09.01, 19-20.45 ч.
Мастърклас с водещ Лили Георгиева

Тема: Адекватна равносметка

Истината е, че за петнайсетте си години опит в работа с хора виждам, че хората не могат да правят адекватна равносметка, влизат в режим на неудовлетворение от предишното, и това повлиява и на поставянето на новите цели. Да излезем от този омагьосан кръг заедно!

23.01, 19-20.45ч.

Мастърклас с домакин Лили Георгиева и водещ Лукреция Константинова

Тема: Да овладееш себе си

лекция-работилница през призмата на годишната прогноза с Хюман дизайн

Новият годишен цикъл ни е приготвил солидна доза провокации, буквално от всичко по много. Целта на работилницата е да погледнем тези „спусъци“ отблизо и да ги отиграем предварително, доколкото ни е възможно. 

Лукреция Константинова развива експертиза в сферите хюман дизайн, енергийна психология и семейни констелации от 2010 г. насам. Тя е международно сертифициран професионалист и постоянно надгражда своите знания в тези области. Провела е над 2000 индивидуални консултации и над 200 лекции, семинари и работилници у нас и в чужбина.

ФЕВРУАРИ:
06.02, 19-20.45ч.
Мастърклас с водещ Лили Георгиева

Тема: Целеполагане от същността ни

Всички си поставяме цели под някаква форма, особено в началото на годината. Има значение как са формулирани, но още по-важно е как са определени – наши ли са, или не. Да се научим да се свързваме с реалните ни потребности, да си поставяме адекватни, цели и да го формулираме така, че да си осигурим реализирането им.

20.02, 19-20.45ч.

Мастърклас с домакин Лили Георгиева и водещ Валентина Дерменджиева

Тема: Постигане на цели и продуктивност чрез използване на система

След като сме формулирали целите си така, че да са адекватни на нашата същност, е време да ги реализираме максимално ефективно. Това може да се случи само в система, изпитана и работеща. Да се научим заедно как!

Валентина определя себе си като creativepreneur… или с други думи човек, който е креативен и обича да започва разни неща. В допълнение тя е щастлива майка на две чудесни (и своенравни) дъщери.  Към момента създава и продава онлайн тематични продукти в три бранда: – www.plantahabit.bg – Годишен планер за организирани хора – www.cosharababy.com – Органайзери и рамки за бременни и новородени – www.planinwhite.bg – Сватбен планер и сватбен дизайн. Отскоро помага и на други жени да създадат свои продукти и да започнат да ги продават онлайн с www.createit.bg. Планирането и организирането са едни от най-силните й качества, чрез които успява да постига целите си.

МАРТ:
06.03, 19-20.45ч.
Мастърклас с водещ Лили Георгиева
Тема: Мотивацията: как работи наистина

Темата е дъвкана много, но реално няма достатъчно практическа информация, така че да я приложим по работещ начин. В този мастърклас ще научим именно това!

20.03, 19-20.45ч.
Мастърклас с домакин Лили Георгиева и водещ Ваня Стойчева

Тема: Планиране и начин на живот в синхрон с цикличната женска природа

Планирането и вършенето на ежедневните ни задължения успешно и с лекота не зависи само от сроковете, които ни притискат, нито от очакванията на средата, а и от нашите естествен ритъм и природа. Тогава, когато се съобразяваме с тях, хем успяваме, хем не се изтощаваме. Да се научим как заедно!

Ваня е дипломиран нутриционист, консултира жени във връзка със здравословно хранене и начин на живот към инвитро център Неовитро. Тя е доброволец към фондация Ендометриоза и репродуктивно здраве България, автор на статии и уебинари на различни теми свързани с женското репродуктивно здраве, лектор на Пациентска конференция за ендометриоза в рамките на кампанията ЕндоМарт. За нея не само навиците ни за хранене и живот, но и логиката, планирането и фокусът са основополагащи елементи за едно здравословно ежедневие.

Цена за абонамент за Модул 3

(шест мастъркласа със запис + участие в затворена Фейсбук група):

 89 лв ( 29. 66 лв на месец)

* Лили Георгиева дава пълна гаранция за удовлетворение: ако в края на модула, след последния мастърклас през март й пишеш, че модула не ти е бил полезен, Лили ще ти върне цялата сума.Ще направиш адекватна равносметка.

Ще си поставиш постижими и лично твои цели.

Ще си създадеш реалистичен план за действие.

Ще имаш мотивацията да го реализираш.

Пропусна сезони 1 и 2?
Можеш да закупиш записите с отстъпка (45, вместо 89 лв)

Сезон 1

Граници и ресурсно състояние

Виж темите и гост-лекторите тук.

Сезон 2

Увереност и самооценка

Виж темите и гост-лекторите тук.

За водещата:

Лили Георгиева провокира  хората да преразгледат представите си за професионалното си развитие и за тях самите като личности и професионалисти. Тя ги подкрепя в това да  постигнат удовлетворение, смисъл и радост в работата – в настоящата или нова професия, позиция, компания или бизнес, както и развиват личния си бранд, така че да стигат до онези компании или клиенти, на които могат да бъдат най-полезни.

Лили е сертифициран консултант по кариерно развитие и личен брандинг, бивш HR в международни компании, лидери в своя бранш, филолог, НЛП мастър. Автор е на настолната книга за кариерна промяна с истински истории на български жени „От любов към себе си“ , както и на наръчника за радост и смисъл в работата „Започни начисто“.

Също така, Лили е създател на изпитаната методология за кариерно развитие и промяна „Устрем“, опитен обучител, водещ и гост-лектор на кариерни събития, както и обединител на общност дами със сходни ценности и търсения.

                       ОТЗИВИ ОТ КЛИЕНТИ НА ЛИЛИ, ТУК И ТУК

2500+ часа консултантски опит
1000+ участника в събития и обучения
Около 300 дами в затворена общност клиенти
92% дават изключително висока оценка на работата с Лили
Това е формат, близък до уебинара, в който споделяме максимално добре структурирана и практична информация, която да приложи веднага на практика.

Подходящи са за абсолютно всички, които работят, и им липсва усещане за комфорт в професионалната им кожа. Форматът позволява гледане и на запис, в удобно време. Към експертизата на Лили добавяме и такава на водещи специалисти от нейната общност клиенти.Тъй като няма индивидуална работа с Лили поредицата е финансово достъпна за всеки, а има и надграждане с дискусии в затворена ФБ група.

Особено подходящи са за заети хора, които нямат възможност да се впускат в дългосрочна и дълбинна програма, а искат да слушат и прилагат веднага.

Модул 3 ще е най-полезен за онези, които искат да направят адекватна равносметка и да планират новата година в унисон със своята същност.

Онлайн в Зуум, със запис.
Натисни бутона ‘Запиши се’ и попълни кратката форма за участие. След това ще ти изпратим имейл за потвърждение, заедно с реквизити за плащане.