Мастъркласове

Поредица от онлайн мастъркласове
с Лили Георгиева и гостиУсещането за комфорт в нашата професионална кожа не зависи само от това КАКВО и за/с КОГО работим.
До голяма степен има значение и КАК.

След повече от 2500 часа консултантски опит мога уверено да твърдя, че ако не променим своето КАК, дори и да променим своето КАКВО, ще стигнем до същите състояния като липса на удовлетворение, радост или смисъл, усещане за преработване или дори изтощение, дисбаланс между професионалната и другите ни роли, и други подобни, от които искаме да се освободим.

В тази поредица от Мастър класове ще се учим как да работим, и какво да правим извън работата, така че да ни е наистина комфортно в нашата професионална кожа, без значение дали работим за друг или за себе си, дали сме на прага на кариерна промяна, или не.

нов формат: ‘слушай и прилагай’, с малко теория и повече практика

синтезирана есенция по теми,които са актуални за всеки, който иска да се чувства комфортно в професионалната си кожа

един онлайн мастърклас на месец с Лили Георгиева (100 минути, на живо в Zoom, със запис)

един онлайн мастърклас на месец с гост-експерт, специално подбран от общността на Лили Георгиева (100 минути, на живо в Zoom, със запис)

участие в затворена Фейсбук група за допълнителни дискусии и обмен между всички участници, както и включвания от Лили и гост-експертите

общо шест мастъркласа през юни, юли и септември (август – почивка)

Модул 1 – Гори, но не прегаряй!

(обхваща общо шест мастъркласа през юни, юли и септември)

ЮНИ:
06.06, 19-20.45 ч.
Мастърклас с водещ Лили Георгиева
Границите: как да ги поставяме, че да ни ги зачетат

20.06, 19-20.45ч.
Мастърклас с домакин Лили Георгиева и водещ Дорина Ташева – психолог и родови терапевт, треньор по семейни отношения и педагог, който обединява различни знания в служба на човешкото здраве.

www.dorinatasheva.eu

ТЕМА:
Бърнаут: как да го превантираме или да излезем от него, ако вече е налице

ЮЛИ:
04.07, 19-20.45ч.
Мастърклас с водещ Лили Георгиева
Ресурсно вътрешно състояние: как да го поддържаме в работата и извън нея

13.07, 19-20.45ч.

Мастърклас с домакин Лили Георгиева и водещ Анелия Ганчева, хранителен терапевт, позната като Ани от Healthylicious,място за здравословни рецепти, но и за разговори за живота и за баланса между храната и съзнанието.

nutrition.healthylicious.bg

ТЕМА:
Как да имаме енергия и сили в работния ден

СЕПТЕМВРИ:
07.09, 19-20.45ч.
Мастърклас с водещ Лили Георгиева
Балансът между професионалната и другите роли: мисията е възможна

19.09, 19-20.45ч.
Мастърклас с домакин Лили Георгиева и водещ Силвина Фурнаджиева, водещ консултанти по продуктивност в България. Тя помага на собствениците на бизнес и ръководителите на организации да планират, организират и развият проектите си от самото им начало до големия успех и да повишат личната си ефективност в работата, както и тази на своите екипи.

superproduktivnost.com

ТЕМА:
Продуктивност: да разбием митовете и да я постигнем на практика

Цена за абонамент за Модул 1

(шест мастъркласа със запис + участие в затворена Фейсбук група):

69  59 лв (23 19.60 лв на месец)

* Лили Георгиева дава пълна гаранция за удовлетворение: ако в края на модула, след последния мастърклас през септември й пишеш, че модула не ти е бил полезен, Лили ще ти върне цялата сума.Ще се научиш да се щадиш, не за сметка на качеството в работата.

Ще се усещаш по-уютно в професионалната си роля.

Денят ти ще минава с повече лекота и смисъл.

Ще си лягаш с усещане за удовлетворение, и по-малко изтощение.

За водещата:

Лили Георгиева провокира  хората да преразгледат представите си за професионалното си развитие и за тях самите като личности и професионалисти. Тя ги подкрепя в това да  постигнат удовлетворение, смисъл и радост в работата – в настоящата или нова професия, позиция, компания или бизнес, както и развиват личния си бранд, така че да стигат до онези компании или клиенти, на които могат да бъдат най-полезни.

Лили е сертифициран консултант по кариерно развитие и личен брандинг, бивш HR в международни компании, лидери в своя бранш, филолог, НЛП мастър. Автор е на настолната книга за кариерна промяна с истински истории на български жени „От любов към себе си“ , както и на наръчника за радост и смисъл в работата „Започни начисто“.

Също така, Лили е създател на изпитаната методология за кариерно развитие и промяна „Устрем“, опитен обучител, водещ и гост-лектор на кариерни събития, както и обединител на общност дами със сходни ценности и търсения.

                       ОТЗИВИ ОТ КЛИЕНТИ НА ЛИЛИ, ТУК И ТУК

2500+ часа консултантски опит
1000+ участника в събития и обучения
Около 300 дами в затворена общност клиенти
92% дават изключително висока оценка на работата с Лили
Това е формат, близък до уебинара, в който споделяме максимално добре структурирана и практична информация, която да приложи веднага на практика.

Подходящи са за абсолютно всички, които работят, и им липсва усещане за комфорт в професионалната им кожа. Форматът позволява гледане и на запис, в удобно време. Към експертизата на Лили добавяме и такава на водещи специалисти от нейната общност клиенти.Тъй като няма индивидуална работа с Лили поредицата е финансово достъпна за всеки, а има и надграждане с дискусии в затворена ФБ група.

Особено подходящи са за заети хора, които нямат възможност да се впускат в дългосрочна и дълбинна програма, а искат да слушат и прилагат веднага.

Модул 1 ще е най-полезен за онези, които имат склонност да прегарят в работата си, загубили са баланса между професионалната и личните роли.

Онлайн в Зуум, със запис.
Натисни бутона ‘Запиши се’ и попълни кратката форма за участие. След това ще ти изпратим имейл за потвърждение, заедно с реквизити за плащане.