Мастъркласове

Поредица от онлайн мастъркласове
с Лили Георгиева и гостиУсещането за комфорт в нашата професионална кожа не зависи само от това КАКВО и за/с КОГО работим.
До голяма степен има значение и КАК.

След повече от 2500 часа консултантски опит мога уверено да твърдя, че ако не променим своето КАК, дори и да променим своето КАКВО, ще стигнем до същите състояния като липса на удовлетворение, радост или смисъл, усещане за преработване или дори изтощение, дисбаланс между професионалната и другите ни роли, и други подобни, от които искаме да се освободим.

В тази поредица от Мастър класове ще се учим как да работим, и какво да правим извън работата, така че да ни е наистина комфортно в нашата професионална кожа, без значение дали работим за друг или за себе си, дали сме на прага на кариерна промяна, или не.

нов формат: ‘слушай и прилагай’, с малко теория и повече практика

синтезирана есенция по теми,които са актуални за всеки, който иска да се чувства комфортно в професионалната си кожа

един онлайн мастърклас на месец с Лили Георгиева (100 минути, на живо в Zoom, със запис)

един онлайн мастърклас на месец с гост-експерт, специално подбран от общността на Лили Георгиева (100 минути, на живо в Zoom, със запис)

участие в затворена Фейсбук група за допълнителни дискусии и обмен между всички участници, както и включвания от Лили и гост-експертите

общо шест мастъркласа през ОКТОМВРИ, НОЕМВРИ И ДЕКЕМВРИ

Модул 2 – Увереност и самооценка

(обхваща общо шест мастъркласа през октомври, ноември и декември)

ОКТОМВРИ:
17.10, 19-20.45 ч.
Мастърклас с водещ Лили Георгиева

Тема: Отстояване на себе си и граници

26.10, 19-20.45ч.

Мастърклас с домакин Лили Георгиева и водещ Албена Славова

Тема: Съмнението в себе си: партньор, а не враг

Албена е дългогодишен тренер и професионален коуч. Автор и водещ на уникални практики, курсове и дамски ритрийти, трансформиращи мисленето и вътрешните нагласи, така че животът става спокоен, балансиран и успешен с по-малко усилия и за по-кратко време.

НОЕМВРИ:
07.11, 19-20.45ч.
Мастърклас с водещ Лили Георгиева

Тема: Адекватна самооценка и достойно заплащане

21.11, 19-20.45ч.

Мастърклас с домакин Лили Георгиева и водещ Антония Керчева

Тема: Здравословната самооценка: да приемеш себе си с любов и уважение по пътя към успеха

Антония е фасилитатор и треньор по емоционална интелигентност, мотивационен коуч и лектор. Основател е на консултантско студио Kollektiv Aspirations, в подкрепа на хора и организации за развиване на приобщаващо лидерство, комуникация и организационна култура ориентирана към хората. Част е от треньорската общност на Български институт по социална и емоционална интелигентност.  

ДЕКЕМВРИ:
05.12, 19-20.45ч.
Мастърклас с водещ Лили Георгиева
Тема: Увереност и успех: отвътре-навън

15.12, 19-20.45ч.
Мастърклас с домакин Лили Георгиева и водещ Христина Митовска

Тема: Блокажи пред увереността и как да ги преодолеем

Христина се занимава с йога и медитация от 16 години и преподава, професионално, от над 5 години.Води авторски йога клас „Йога за баланс на емоциите“ в Yoga Vibe. Сертифициран фасилитатор по интегрални констелации към Института по интегрално развитие, София и Школата по интегрални констелации и развитие, Милано, Италия. Провежда терапевтична работа чрез метода на семейните и интегрални констелации, както индивидуално, така и в група.

***

АКО СИ ПРОПУСНАЛ/А СЕЗОН 1,В КОЙТО РАБОТИХМЕ В ШЕСТ МАСТЪРКЛАСА ПО ТЕМИТЕ ПРЕВЕНЦИЯ НА БЪРНАУТ, ПОДДЪРЖАНЕ НА РЕСУРСНО СЪСТОЯНИЕ, ПРОДУКТИВНОСТ И БАЛАНС МЕЖДУ ЛИЧНИТЕ И ПРОФЕСИОНАЛНАТА РОЛИ, ПИШИ МИ ТУК.

ШЕСТТЕ ЗАПИСА СА НА ЦЕНА 39, ВМЕСТО 79ЛВ.

Цена за абонамент за Модул 2

(шест мастъркласа със запис + участие в затворена Фейсбук група):

 79 лв (26.30 лв на месец)

* Лили Георгиева дава пълна гаранция за удовлетворение: ако в края на модула, след последния мастърклас през декември й пишеш, че модула не ти е бил полезен, Лили ще ти върне цялата сума.Ще нормализираш самооценката си.

Ще повишиш увереността си.

Ще получиш АХА моменти по актуални за теб теми.

Ще срещнеш съмишленици.

За водещата:

Лили Георгиева провокира  хората да преразгледат представите си за професионалното си развитие и за тях самите като личности и професионалисти. Тя ги подкрепя в това да  постигнат удовлетворение, смисъл и радост в работата – в настоящата или нова професия, позиция, компания или бизнес, както и развиват личния си бранд, така че да стигат до онези компании или клиенти, на които могат да бъдат най-полезни.

Лили е сертифициран консултант по кариерно развитие и личен брандинг, бивш HR в международни компании, лидери в своя бранш, филолог, НЛП мастър. Автор е на настолната книга за кариерна промяна с истински истории на български жени „От любов към себе си“ , както и на наръчника за радост и смисъл в работата „Започни начисто“.

Също така, Лили е създател на изпитаната методология за кариерно развитие и промяна „Устрем“, опитен обучител, водещ и гост-лектор на кариерни събития, както и обединител на общност дами със сходни ценности и търсения.

                       ОТЗИВИ ОТ КЛИЕНТИ НА ЛИЛИ, ТУК И ТУК

2500+ часа консултантски опит
1000+ участника в събития и обучения
Около 300 дами в затворена общност клиенти
92% дават изключително висока оценка на работата с Лили
Това е формат, близък до уебинара, в който споделяме максимално добре структурирана и практична информация, която да приложи веднага на практика.

Подходящи са за абсолютно всички, които работят, и им липсва усещане за комфорт в професионалната им кожа. Форматът позволява гледане и на запис, в удобно време. Към експертизата на Лили добавяме и такава на водещи специалисти от нейната общност клиенти.Тъй като няма индивидуална работа с Лили поредицата е финансово достъпна за всеки, а има и надграждане с дискусии в затворена ФБ група.

Особено подходящи са за заети хора, които нямат възможност да се впускат в дългосрочна и дълбинна програма, а искат да слушат и прилагат веднага.

Модул 2 ще е най-полезен за онези, които искат да подсилят увереността и самооценката си, в професионален, и не само, план.

Онлайн в Зуум, със запис.
Натисни бутона ‘Запиши се’ и попълни кратката форма за участие. След това ще ти изпратим имейл за потвърждение, заедно с реквизити за плащане.