Мастъркласове

Поредица от онлайн мастъркласове
с Лили Георгиева и гостиУсещането за комфорт в нашата професионална кожа не зависи само от това КАКВО и за/с КОГО работим.
До голяма степен има значение и КАК.

След около 3000 часа консултантски опит мога уверено да твърдя, че ако не променим своето КАК, дори и да променим своето КАКВО, ще стигнем до същите състояния като липса на удовлетворение, радост или смисъл, усещане за преработване или дори изтощение, дисбаланс между професионалната и другите ни роли, и други подобни, от които искаме да се освободим.

В сезон 6 от поредицата Мастър класове ще влезем в новата година с летящ старт като работим върху теми, не толкова очевидни, но от моя опит, над 3000 консултатски часа, ключови, за да усещаме комфорт, лекота и устойчивост в нашата кожа, като личности и професионалисти. Сезонът е подходящ и за хора, които искат да отидат на ново ниво в настоящата си професионална роля, и за онези, които обмислят или планират кариерна промяна.

 

нов формат: ‘слушай и прилагай’, с малко теория и повече практика

синтезирана есенция по теми,които са актуални за всеки, който иска да се чувства комфортно в професионалната си кожа

един онлайн мастърклас на месец с Лили Георгиева (100 минути, на живо в Zoom, със запис)

един онлайн мастърклас на месец с гост-експерт, специално подбран от общността на Лили Георгиева (100 минути, на живо в Zoom, със запис)

участие в затворена Фейсбук група за допълнителни дискусии и обмен между всички участници

общо шест мастъркласа – ПО ДВА през януари, февруари  и март + ВЪЗМОЖНОСТ ЗА СЕСИЯ С ОТСТЪПКА С МЕН

Сезон 6 – Нова година, старата аз (ама в по-хармонична версия  🙂 )

(обхваща общо шест мастъркласа през януари, февруари и март)

ЯНУАРИ:
15.01, 19-20.45 ч.
Мастърклас с водещ Лили Георгиева

Тема:

Перфекционизъм, чао! Здравей, професионализъм. (да, има разлика)

Този мастърклас ще разгледа темата за перфекционизма в личността и професионалиста – ще даде и структура, да разберете точно какво представлява и как се заражда в нас, както и как да го трансформираме… и в какво. За постоянно!

29.01, 19-20.45ч.

Мастърклас с домакин Лили Георгиева и водещ Петя Фачикова

Тема:

    Здраве и енергия, без да изпадаме в крайности? О, да!

За съжаление темите за здравето и красотата често опират до внушения за ограничения, крайности и дисциплина, които не са постижими, ако живеем един живот, в който имаме и други цели, освен да изглеждаме като бикини фитнес модел. Петя ще ни помогне да разберем как да оптимизираме храненето си и отношението си към храната, и да постигнем здраве, без крайности.

Петя Фачикова е нутриционист – специалист по здравословно и природосъобразно хранене, майка. Подкрепя и вдъхновява хората да се грижат осъзнато за себе си чрез храненето си и начина си на живот. Автор на програма за рестарт, енергия и лекота в синхрон с природата – „Сезонно презареждане“. https://petyafachikova.com/

ФЕВРУАРИ:
13.02, 19-20.45ч.
Мастърклас с водещ Лили Георгиева

Тема:

        Изгради вътрешен авторитет, оптимизирай външния!  (жизнено и работно важно е!)

В този мастърклас ще се фокусираме върху темата за авторитета – въшншните авторитети и ролята им в нашия професионален, че и личен живот, както и изграждането на стабилен вътрешен такъв – предизвикателство, с което се сблъсква всеки мой клиент по кариерна тема. Ще бъде много практическо, предупредих! 🙂

26.02, 19-20.45ч.

Мастърклас с домакин Лили Георгиева и водещ Ася Райкова

Тема:

Връзката с тялото като основата на вътрешния ни авторитет

В този мастърклас няма да говорим за това колко е важно да спортуваме – всички го знаем, някои го правим, други – не. А ще се научим да се свързваме с тялото си по качествен начин, и да не губим тази връзка, когато ни завърти лудницата в ежедневието. Ася ще ни даде много практически задачи, бъдете готови!

Ася Райкова е сертифициран треньор и консултант по изграждане на здравословни навици. Създател е на студиото за онлайн тренировки „Здрави заедно“, както и няколко програми за изграждане на здравословни навици. Чрез тях ежедневно помага на общност от ангажирани жени да постигат добра форма и да я задържат във времето по естествен и щадящ начин.  https://zdravizaedno.com/

МАРТ:
13.03, 19-20.45ч.
Мастърклас с водещ Лили Георгиева
Тема:

           Творческата енергия: да работим в потока (мда, може да се научим!)

В този мастърклас ще се фокусираме върху ясно и практическо обяснение на това какво е творческата енергия, как да я събудим и поддържаме в нас, и как да я насочваме за това да постигаме резултати. Мега важна тема за жените! 🙂

25.03, 19-20.45ч.
Мастърклас с домакин Лили Георгиева и водещ Гинка Георгиева

Тема:

Женската сексуалност и творческата енергия

В този мастърклас на фокус ще бъде тема, която все още продължава да не бъде разбирана добре, дори е тема табу, а, всъщност, е ключова, за да се чувстваме комфортно в кожата си на жени И професионалисти. Гинка ще ни помогне да разберем женската сексуалност и да се свържем с нея. Нямаме търпение! 🙂

Гинка Георгиева e психолог, психотерапевт и сексолог, работещ в областта на партньорските взаимоотношения и сексуалното здраве на хората, създател на онлайн курс, посветен на свързване със и развиване на женската сексуалност. https://healingwords.bg/

 

Цена за абонамент за Сезон 6

     ВАРИАНТ 1: шест мастъркласа със запис
99 лв
ВАРИАНТ 2: шест мастъркласа със запис + сесия с Лили (60 минути)
189 лв
Лили дава пълна финансова гаранция за удовлетворение: ако в края на модула, след последния   мастърклас през март й пишеш, че модулът не ти е бил полезен, Лили ще ти върне цялата сума.
 

През сезон 6:

Ще разбереш наистина перфекционизма и ще научиш работещи инструменти да се справиш с него.

Ще си изградиш вътрешен авторитет и ще разбереш как да се отнасяш към външните.

Ще се свържеш с творческата си енергия и ще знаеш как да я използваш и в работата.

Ще подсилиш усещането си за хармония и радост – в работата, и не само.

Пропусна сезони 1, 2, 3, 4 или 5?
Можеш да закупиш записите с 50% отстъпка

Сезон 1

Граници и ресурсно състояние
Виж темите и гост-лекторите тук.

Сезон 2

Увереност и
самооценка
Виж темите и гост-лекторите тук.

Сезон 3

Равносметка и целеполагане
Виж темите и гост-лекторите тук.

Сезон 4

Основи на личния брандинг
Виж темите и гост-лекторите тук.

Сезон 5

Създаване на съдържание в соц.мрежи
Виж темите и гост-лекторите тук.

За водещата:

Лили Георгиева провокира  хората да преразгледат представите си за професионалното си развитие и за тях самите като личности и професионалисти. Тя ги подкрепя в това да  постигнат удовлетворение, смисъл и радост в работата – в настоящата или нова професия, позиция, компания или бизнес, както и развиват личния си бранд, така че да стигат до онези компании или клиенти, на които могат да бъдат най-полезни.

Лили е сертифициран консултант по кариерно развитие и личен брандинг, бивш HR в международни компании, лидери в своя бранш, филолог, НЛП мастър. Автор е на настолната книга за кариерна промяна с истински истории на български жени „От любов към себе си“ , както и на наръчника за радост и смисъл в работата „Започни начисто“.

Също така, Лили е създател на изпитаната методология за кариерно развитие и промяна „Устрем“, опитен обучител, водещ и гост-лектор на кариерни събития, както и обединител на общност дами със сходни ценности и търсения.

                       ОТЗИВИ ОТ КЛИЕНТИ НА ЛИЛИ, ТУК И ТУК

3000 часа консултантски опит
1000+ участника в събития и обучения
Над 300 дами в затворена общност клиенти
92% дават изключително висока оценка на работата с Лили
Това е формат, близък до уебинара, в който споделяме максимално добре структурирана и практична информация, която да приложи веднага на практика.

Подходящи са за абсолютно всички, които работят, и им липсва усещане за комфорт в професионалната им кожа. Форматът позволява гледане и на запис, в удобно време. Към експертизата на Лили добавяме и такава на водещи специалисти от нейната общност клиенти.Тъй като няма индивидуална работа с Лили поредицата е финансово достъпна за всеки, а има и надграждане с дискусии в затворена ФБ група.

Особено подходящи са за заети хора, които нямат възможност да се впускат в дългосрочна и дълбинна програма, а искат да слушат и прилагат веднага.

Модул 3 ще е най-полезен за онези, които искат да направят адекватна равносметка и да планират новата година в унисон със своята същност.

Онлайн в Зуум, със запис.
Натисни бутона ‘Запиши се’ и попълни кратката форма за участие. След това ще ти изпратим имейл за потвърждение, заедно с реквизити за плащане.