Твоите силни страни

Опознай силните си страни по изпитаната методология на Лили Георгиева, сработила за над 500 клиента

Онлайн ИНДИВИДУАЛНА сесия в две части, с домашни задания преди и след тях, и follow-up от Лили

ще Изледваш опита + потенциала ти, с въпросници, тестове и други инструменти, разчетени от Лили

„В какво съм добър?“

„Кое ме отличава?“

„И как да приложа това познание в работата си (настояща или бъдеща)?“

… са въпросите, които разглеждам вече осма година като консултант по кариерна промяна и личен брандинг, с всеки мой клиент.

Обикновено това е една стъпка от моите по-дълги програми и обучения, а сега реших да създам отделна услуга за всички, които искат да имат яснота за силните си страни, и да знаят как конкретно да използват информацията за своите кариерни цели.

Това е мастър сесия, защото в нея ще получиш есенцията на моя над 2700 часа опит, и ще опознаеш себе си, майсторски.

Ефективността идва от начина, по който съм разработила процеса, от инструментите, които съм подбрала да използвам, и от майсторското разчитане на резултатите.

Индивидуално, за теб.

За кого е мастър сесията:

– За жени в отпуск по майчинство, работещи дами или господа на експертни или мениджърски позиции, фрилансъри или развиващи малък бизнес;

– За всички, които искат да имат яснота за своите силни страни – личностно и професионално, с цел да се развиват в настоящата работа или да изберат нова кариерна посока ;

– За онези, които не искат просто да ‘познават’ себе си, а и да знаят как конкретно да използват знанието за кариерните си цели;

– За онези, които искат да повишат самооценката и увереността си;

– За онези, които искат да развиват своя автентичен личен бранд пред работодатели/ клиенти, и искат да стъпят върху силните си, отличаващи ги, черти.

Какво ще получиш като резултат:

–  Приемане на твоите лична история, принципи и нагласи – буквално, отговора на въпроса „Кой съм аз?“

Яснота за качествата, които притежаваш, вродени и развити с годините, и които ти позволяват да изпълняваш професионалната си роля именно по твоя уникален начин – тук отговаряме на въпроса „Какъв съм аз?“

– Яснота за уменията, вродени и придобити, които притежаваш, и изяснявне на онези, които искаш да развиваш в делото си – тук въпросът е „Какво мога?“

– Умения да описваш себе си много конкретно като личност и професионалист, и да се отличаваш от конкуренцията.

* Лили Георгиева дава пълна гаранция за удовлетворение: ако след втората част на сесията и изпълняване на всички задания кажеш, че сесията не ти е била полезна, тя ще ти върне цялата сума.

За водещата:

Лили Георгиева провокира  хората да преразгледат представите си за професионалното си развитие и за тях самите като личности и професионалисти. Тя ги подкрепя в това да  постигнат удовлетворение, смисъл и радост в работата – в настоящата или нова професия, позиция, компания или бизнес, както и развиват личния си бранд, така че да стигат до онези компании или клиенти, на които могат да бъдат най-полезни.

Лили е сертифициран консултант по кариерно развитие и личен брандинг, бивш HR в международни компании, лидери в своя бранш, филолог, НЛП мастър. Автор е на настолната книга за кариерна промяна с истински истории на български жени „От любов към себе си“ , както и на наръчника за радост и смисъл в работата „Започни начисто“.

Също така, Лили е създател на изпитаната методология за кариерно развитие и промяна „Устрем“, опитен обучител, водещ и гост-лектор на кариерни събития, както и обединител на общност дами със сходни ценности и търсения.

                       ОТЗИВИ ОТ КЛИЕНТИ НА ЛИЛИ, ТУК И ТУК

2500+ часа консултантски опит
1000+ участника в събития и обучения
Около 300 дами в затворена общност клиенти
92% дават изключително висока оценка на работата с Лили

Това е пространен формат на индивидуална консултация, в която работим за твоето себепознание като използваме различни инструменти, а след това го тълкуваме в контекста на твоите кариерни цели. Завършваме със стъпки за действие, не само куп от знание, което не знаеш как да приложиш.

В стратегическата сесия обсъждаме стратегията за действие по определен кариерен въпрос – там идваш с конкретен казус, аз ти помагам да вземеш решение, и да планираш стъпките си за действие.

В мастър сесията на 2/3 работим за себеизследване, тълкуваме заедно резултатите, и в 1/3 от нея работим за конкретното прилагане на това за твоя кариерен казус. Работата тук е по-дълбинна и самият процес е по-дълъг.

Познаването на силните ти страни със сигурност ще е един от водещите аспекти за избор на кариерна посока. Можем да започнем с мастър сесията и да преценим как да продължим, за да имаш завършен процес по кариерно ориентиране.

Въпросници, създадени от нея, професионални тестове, адаптирани на български език, за изследване на потенциала, изследване на житейския и професионалния опит чрез събеседване, и други.

Да, категорично, ще обсъдим как конкретно в сесията, и ще има насоки от Лили и задачи за домашна работа, след нея.