Наръчник

Тайната на осъзнатата кариерна промяна не е тайна, а...

СТРАТЕГИЯ

Стратегия, която разработих след стотици часове консултиране по кариерни теми, и която усъвършенствам постоянно. Вземи я сега и се докосни до есенцията на онова, което получават само клиентите, с които работя лично.

Тайната на осъзнатата кариерна промяна не е тайна, а…

СТРАТЕГИЯ

Стратегия, която разработих след стотици часове консултиране по кариерни теми и която усъвършенствам постоянно. Вземи я сега и се докосни до есенцията на онова, което получават само клиентите, с които работя лично.

Lillie-White-Border

Здравей, аз съм Лили Георгиева и помагам на хората да постигнат удовлетворение и смисъл от тяхната работа, в настоящата или нова професия, позиция, компания или бизнес, както и да развиват личния си бранд, така че да стигат до онези компании или клиенти, на които могат да бъдат най-полезни.

Аз съм сертифициран кариерен консултант с над 1500 часа опит, автор на настолната книга за кариерна промяна „От любов към себе си“, създател на изпитаната методология за кариерна промяна „Устрем“, бивш HR в международни компании, лидери в своя бранш, обучител и лектор на кариерни събития.

И споделям с теб есенцията на моя опит в 37 стр.
БЕЗЦЕННО СЪДЪРЖАНИЕ
:

 

Тук твоите данни са на сигурно място.

Можеш да се отпишеш по всяко време. (Политика за поверителност)


 

* Съгласявам се да бъда абониран за имейл бюлетина на Лили Георгиева и да получавам преди всички останали нови публикации и отстъпки за събития по темите кариерна промяна, развитие и личен брандинг.

Моля, ако имаш проблем със свалянето на наръчника, да ми пишеш ТУК. Възможно е писмото да е в папки СПАМ или Рекламна, моля провери там, преди да ми пишеш.

ОТ НАРЪЧНИКА ЩЕ НАУЧИШ

 Историята на моята кариерна промяна: от къде тръгнах и защо продължавам да правя това;

 Защо нарекох наръчника „Стани своя най-важен проект“;

 Как работи моята изпитана система за кариерна промяна (методология);

 7 стъпки за осъзната кариерна промяна: с упражнения и практически насоки, които можеш да приложиш за себе си още сега;

Как да приложиш наученото в наръчника по време на криза.