Електронна книга

„5 стъпки към мечтаната работа”

Радвам се, че стигна до тук, непримирима.

Благодаря ти за това, че реши да се обърнеш към себе си и да узнаеш как да достигнеш до най-добрите за теб работодатели, клиенти или последователи, като покажеш кой си, за какво те е грижа и какво можеш.

Развитието на личния бранд не е нищо повече от това да изпратиш ясно послание към определена аудитория. Послание кой си ти и за какво се бориш. Ясно, точно и истинско.

Разбира се, целта е тази аудитория, била тя определен работодател, тип клиент или пък последовател, да припознае теб като най-добрия, като носещия стойност, като този, който ще й помогне да разреши свой належащ проблем или с който заедно ще постигате това, в което и двамата вярвате.

Личният брандинг не е просто градене на репутация или имидж.

Говоря ти за истинска връзка с теб самия, твоите силни страни и това, за което мислиш, че си създаден.

А след това и истинска връзка с тези компании или клиенти, на които можеш да бъдеш максимално полезен точно такъв, какъвто си.

Компании, търсещи хора като теб и клиенти, търсещи някакъв вид информация или знания, които ще оценят теб като личност и твоите експертни познания като тези, от които имат нужда.

„Този наръчник би бил полезен за абсолютно всеки! Дори само защото всеки от нас има име и лице в обществото, има фейсбук профил /а може би и фен страница/, асоциира се с дадена кауза, „търси“ и „предлага“ себе си… и ежеминутно с присъствието или отсъствието си някъде изпраща послания и формира своя личен бранд. Ако човек иска да го прави с фокус и ясна цел, може да започне от ясно и достъпно написаните стъпки, които Лили Георгиева е формулирала и представила от един различен ъгъл – започвайки от отвътре-навън.“

Десислава Тодорова, мениждър клиенти www.120000.bg

„Като инженер-разработчик често чертая сложни схеми. Когато го правя аз следвам определени общоприети модели. Наскоро ми се наложи да започна да чертая схемата на моя личен бранд. В този момент установих, че нямам модел за това, което беше сериозен шок. Не знаех откъде да започна и затова така и не започвах. След четене на материали, семинар и серия от консултации с Лили, започнах да придобивам яснота. Но страхът в мен остана. Осъзнах, че моят бранд трябва да еволюира заедно с мен и че Лили няма да може да ме държи за ръката през цялото време. Този страх отмина с появяването на наръчника „Бъди себе си. Сподели себе си“. Това е кратко ръководство, с което мога да се консултирам всеки път, когато реша да направя ревизия на своя личен бранд.“

Емил Кирилов, инженер и предприемач в zekeng.com

„Ей, как не съм се сетила!“ Това беше реакцията ми след като прочетох книгата на Лили Георгиева, която ме спаси от един мой парадокс: Аз съм човек, който създава, надгражда и поддържа марки, като им помага да общуват с аудиториите си вече 18 години, а когато ми се е налагало да си напиша СВ или мотивационно писмо, съм изпадала в пълен творчески блокаж. 🙂

Да представя себе си като бранд с всичките му атрибути, ползи и позициониране, не ми беше хрумнало досега. Намирам този похват за много фокусиран и плодотворен, и мисля, че би ми помогнал не само с гореспоменатото, но и за изграждане на собствената ми пълна и ясна представа за себе си като професионалист: коя съм? за къде съм? какво мога? какво искам?

Препоръчвам тази електронна книга с две ръце!“

Мария Бикова, криейтив директор

В този наръчник няма да прочетеш за трикове и бързи формули за успех.

Защото такива няма. Или пък има, но не им е тук мястото.

Очаквай полезна и систематизирана информация,

която да ти даде храна за размисъл и подтик за действие.

Аз съм Лили Георгиева и съпътствам хората, които не са

се примирили, че са поредната брънка от веригата, да

създават или да се развиват в тази дейност, компания или бизнес,

в които да използват максимално силните си страни, знанията

и уменията си, да бъдат себе си и да се чувстват в свои води,

да развиват автентичен личен бранд, така че да достигнат до

идеалните за тях работодатели,

клиенти или последователи, и да бъдат предпочитани от тях.

Написах наръчника с удоволствие и се надявам

да ти донесе много стойност!

Лили Георгиева - кариерно консултиране