Записването за следващото издание на програмата предстои през ноември 2021 г.

Защо тази програма?

 • Умения за изграждане и развиване на увереността и самооценката
 • Умения за поставяне на цели, според собствените ни ценности и критерии за успех, и устойчивост в следването им
 • Умения за себеотстояване и разиване на мрежа за взаимоподкрепа

Това са трите аспекта, които заедно дефинираме, че имат нужда от отработване, с почти всяка от стотиците дами, които съм съпътствала в тяхното кариерно развитие, промяна или изграждане на личен бранд , в над 2000-те часа от консултантската ми практика от 2015-а насам.

Именно това са ключовите умения, за да се чувстваме уверени, устремени и успешни –  в кожата си и в своята кариера. Особено в моменти на външни турбуленции и несигурност, както в настоящата пандемия. И именно сега, когато общуването и движението навън са ограничени, е време да се обърнем навътре и да разрешим вътрешни теми, които, може би, сме отлагали с години!

Защото предвижването напред, настрани или извън рамките на традиционното разбиране за кариера, и усещането на удовлетворение, смисъл и радост от нея, не зависи само от нашите професионални компетенции, опит и мотивация, нито пък от добре изготвения план за действие…

А от работа с онези личностни качества, които ни ограничават и спират да се развиваме и да разгърнем потенциала си.

Защо смятам, че мога да ти бъда полезна?

Аз съм Лили Георгиева и помагам на хората да постигнат удовлетворение и смисъл от тяхната работа, в настоящата или нова професия, позиция, компания или бизнес, както и да развиват личния си бранд, така че да стигат до онези компании или клиенти, на които могат да бъдат най-полезни. Аз съм сертифициран GCDF консултант с над 2000 часа опит, NLP мастър практик, автор на настолната книга за кариерна промяна „От любов към себе си“, създател на изпитаната методология за кариерна промяна „Устрем“, магистър по управление на хора и бивш HR в международни компании, лидери в своя бранш. Познавам хората и онова, което ги спира да се развиват, и вярвам, че мога да помогна в тази насока.

За кого е тази програма?

 • За всички, които осъзнават, че не могат да разгърнат кариерния си и личностния си потенциал поради вътрешни ограничения, и е време да вземат мерки;
 • За онези, които искат да имат здрава самооценка и да повишат своята увереност;
 • За хората, които осъзнават, че е време да заявяват себе си и да отстояват позициите си по един устойчив начин;
 • За онези, които искат да опознаят своите ценности и да си поставят цели в унисон с тях;
 • За онези, които искат да се научат да търсят и приемат помощ и да развиват взаимоотношенията и контактите си;
 • За онези, на които им липсва целеустременост и постоянство в действието (но пък са добри в премислянето и отлагането)
 • Без значение титлата, професията, опита или пък дали искат да се развиват на настоящата или на нова позиция/ професия…
 • …стига да са готови да полагат системни усилия и да се доверят на себе си, на процеса и силата на групата.

Какво включва програмата?

6 онлайн срещи х 4 часа (по една на месец) = Общо 24 часа обучение
30% теория и 70% практика, представени и усвоявани с надграждане
Участие в програмата в подбрана група до 12 души
6 подробни обратни връзки на домашните задания по имейл от Лили Георгиева
Резюмета за самост. работа (в pdf) и допълнителни ресурси след всяка среща
Работа по двойки, общуване и подкрепа в затворена Фейсбук група

Бонуси към програмата:

90 мин. уебинар след края на 6-те срещи за преглед на прогреса и насоки
Уникален годишен планер за 2021-а (създаден от клиент на Лили Георгиева – www.plantahabit.bg)

15% отстъпка от до 2 сесии с Лили Георгиева по време на програмата (ако изникне нужда от такива)

Какво да очакваш в резултат от програмата?

Опознаване на твоите ценности и умения за поставяне на цели, адекватни за теб​
Умения за устойчивост и постигане на ресурсно вътрешно състояние
Повишена увереност и умения за нейното развиване
Умения за развиване на здрава самооценка
Умения за асертивно отстояване на твоите граници
Умения за изграждане на здравословни взаимоотношения
Умения за заявяване на адекватна стойност/ заплащане
Умения за развиване на мрежа от хора за взаимопдкрепа

Програма по месеци

Ценности и цели

Как да формулирам своите ценности и да си поставям адекватни цели, в унисон с моята личност и професионална посока. Как да се задействам и да постигам резултати спрямо свои собствени критерии.

Ресурсно състояние и устойчивост

Как да съм устремена и устойчива в действието и постигането на своите цели. Как да поддържам ресурсно вътрешно състояние и нагласа.

Здрава самооценка и достойна оценка

Как да изградя здрава самооценка и да работя за повишаване на оценката на моите работа и постижения отвън.

Стабилна увереност и избор от любов

Как да развивам своята увереност и да действам от любов, а не от страх, и в професионален, и в личен план.

Асертивност и взаимоотношения

Как да отстоявам своите граници, потребности и постижения и да развивам взаимоотношения, базирани на уважение и доверие.

 

Взаимопомощ и делегиране

Как да делегирам задачи и отговорности, и да разчитам на другите. Как да развивам мрежа от хора, с които се подкрепяме.

Цена и гаранция:

115 лв на месец за 6 месеца = 690 лв за цялата програма

ВЗЕМИ ОТСТЪПКА! ->

650 лв (вместо 690 лв) за плащане на програмата наведнъж (до 15.01.2021)

РАЗСРОЧЕНО ПЛАЩАНЕ:

3 х 230 лв за плащане на програмата на 3 пъти (230 лв при записване, 230 лв до 28.02.2021 и 230 лв до 15.04.2021)

*Цената включва: участие в шест групови онлайн уъркшопа от по 4 часа (общо 24 часа), материали, подробни обратни връзки по имейл от Лили Георгиева.

Бонуси: уебинар след края на програмата, планер за 2021-а, 15% отстъпка за до 2 индивидуални сесии с Лили Георгиева.

Записване:

Включването в програмата става само  след 15 мин. събеседване по телефона с Лили Георгиева, в което да споделиш твоите цели и мотивация, а Лили да се увери, че програмата в този формат е именно за теб и ще ти бъде полезна.

Ако след приключване на програмата в края на юни 2021, след активно участие и изпълнение на всички задачи, прецениш, че няма ефект от програмата, цялата сума ще ти бъде възстановена.

Формат на провеждане:

Всеки месец в тесен кръг до 12 души и защитена атмосфера работим по различна тема, и се виждаме онлайн, във формата на уъркшоп, в който е важно присъствието на живо (освен при изънредни обстоятелства).

Уъркшопите са веднъж месечно, от 17.30 ч. до 22 ч. (с 30 мин. пауза), във втората половина на месеците януари, февруари, март, април, май и юни.

Изпращане на подготвителна информация и планерите – в средата на януари.

Старт: 25.01. понеделник (за следващите дати ще се договорим със  самата група)

След всеки онлайн уъркшоп групата получава имейл с резюме от модула, допълнителни ресурси и задачи за самостоятелна работа, и работа с другарче. Домашната работа е практическа и изисква прилагане на наученото в ежедневните работни и житейски ситуации. Самото разписване на отчета по домашното към Лили Георгиева отнема между 30 и 90 мин. Работата с другарче е спрямо общите възможности и договорки.

Лили Георгиева връща подробна обратна връзка до 3 дни преди следващата онлайн среща.

Между срещите общуваме в затворена Фейсбук група.

Възможни са и нерегламентирани срещи извън официалните, по желание на групата (в първото издание имахме 2 на живо и 1 – онлайн) 🙂

Отзиви от участнички в 1-во издание през 2020-а

Цвета Тръпкова, София

„С две думи, програмата е работеща - тя просто реално работи за човека!“

Оценката ми за програмата е максималната. Съдържанието беше много добре "пресято" (есенциални неща) и структурирано. Информацията беше така подбрана и поднесена, че нещата правят впечатление, остават. Усещах много ясно как всяка следваща тема надгражда предишните. Писането на обратните връзки беше много продуктивен вътрешен процес за мен - да изкажа, да заявя усещанията и осъзнаванията си, да ги видя отстрани, черно на бяло.

Супер готина и смислена идея беше това за buddy-тата. Групата като цяло също бе много ценна за мен. Дава усещане за сигурност, доверие, подкрепа, принадлежност, споделен опит, насоки, странична гледна точка, приятелство. страшно много неща. Програмата съвпадна с много интересен период - както за целия свят, така и за моя личен свят. С течение на програмата аз се чувствах: все повече на мястото си, с все повече желание, но спокойно желание да правя нещата, във все повече покой и мир със себе си и света около мен, все по-радостна (пея си у дома, дори близките ми го забелязоха и отчетоха), все по-подредена и ясна, по-спокойна, по-приемаща и все по-любопитна. И все по-готова, да продължа напред, включително с неща, които ме плашат - макар страхът все още да го има, той не ме парализира, както преди, а се превръща в нещо, с което съм готова да се срещна.

Мария Кацарова, София

„Съдържанието бе логически издържано и стегнато без нищо излишно, досадно или скучно!“

Много мисли в главата ми намериха мястото си и много въпроси – отговорите си. Видях изключително спокойно и вещо водене на сесиите без напрежение, сякаш всичко следва естествения си ход, но едновременно с това динамично и стегнато, без празни коментари и губене на време, с чудесно темпо. Всичко бе поднесено увлекателно и практично с провокации към самите нас. Много свои мисли чувах изречени на глас от момичетата, което ми даваше възможност да си сверя часовника, а понякога и да погледна отстрани конкретна ситуация.

В първия модул първо си направих равносметката и видях върху кое искам да работя сега и кое по-късно. Разбрах кое ме вдъхновява и дава смисъл. Във втория модул разбрах, че увереността ми е безкрайно нужна, тъй като без нея губя себеуважението си, след това прозрях няколко ограничаващи убеждения, и още, и още - по никакъв начин не мога да се огранича до едно-две неща. Взех си толкова много!

Намерих себе си на друго място, в друга роля, в която влязох за първи път, и започвам да се чувствам удобно в нея. Намерих посоката и мечтите, които отговарят на ценностите ми и тръгнах да ги следвам. Устремена и уверена, прозрях няколко ограничаващи убеждения и ги анулирах, започнах да отчитам малките си постижения.

Това беше едно най-смислените неща, които съм правила за себе си!

Яница Дернева, Пловдив

„Ученето и споделянето в групата беше изключително ценно! ”

Съдържанието беше много добре структурирано и разпределено - то затваря един пълноценен кръг от знания и нови умения, усещания и гледни точки. А воденето и презентирането на модулите винаги беше на отлично ниво и с много силна отдаденост от страна на Лили, и това се усещаше във всеки един модул. Което мен ме мотивираше още повече.

Buddy системата също беше много полезна, като даваше шанс да се опознаем още повече една с друга, и да бъдем една идея по-ангажирани спрямо програмата или домашните. Планерът беше много полезен за мен, и го използвах, като имах моменти, в които го използвах по-ефективно и моменти, по-малко, в зависимост от заетостта и нуждите ми.

Благодаря за всичко! Програмата беше изключително ценна, чрез нея успях да се срещна с много стойностни и интересни хора, които споделят и моите усещания и слабости, с които усетих,че мога да споделя много неща, и се радвам, че това мини общество, което създадохме, остана да съществува като среда на споделеност, вдъхновения и нови знания и усещания.

Ева Дичева, София

„Чувствам се по-уверена, удовлетворена, по-освободена и подкрепена!“

Всеки от модулите ми беше ценнен и сега като преглеждам домашните ,виждам как финно са преплетени . Най-подхранващи ми бяха упражненията за преработката на ограничаващи вярвания, извеждането на утвърждения от успехите, дневника на успеха и други. Оказа се,че има за какво да се потупам по рамото и че другите го виждат.

Първоначалната ми реакция на домашните все беше "О, ужас, как ще го направя? Няма какво да напиша! Оле, мале!" , но като сядах да ги пиша , се оказваше ,че има какво да споделя. В резултат на това ми идва повишената увереност . Отработих до голяма степен самосботажите си. Чувствам се по-освободена пред белия лист, а преди бях като парализирана. Усещането за подкрепа и съпричасност идваше и от групата.

Това е балансирана програма с добра последователност и надграждане на темите. Може да е доста трудно на моменти и да искаш зарежеш работата, но има ценни осъзнавания и нови хубави познанства, така че си струва. Получаваш подкрепа и усещане ,че не си сама по пътя.

*Повече за работата на Лили и резултатите, които постига, виж тук.

За въпрос пиши на lillie@lilliegeorgieva.com