Общност клиенти

„Устременост, подкрепа и лекота – това е присъщо на нашата общност.“

   Общността клиенти на Лили Георгиева наброява около 300 дами, устремени към промяна, които Лили събира в онлайн група и на специални затворени събития за обмяна на опит и подкрепа, част от тях вече приятели или с общи бизнес проекти.

   Историите на част от тях са гръбнака на книгата за кариерна промяна „От любов към себе си“.

   Около четвърт от тях са българки в чужбина, а останалите – пръснати в цяла България. Повечето от тях са на средни или високи позиции в големи компании, движат или подпомагат семеен бизнес, работят за себе си или са в отпуск по майчинство.

   50% от тях търсят пълна кариерна промяна, 25% – сходна дейност в нова среда, 25% – развитие и по-голям принос в работата или бизнеса си.

   92% от клиентите оценяват работата с Лили и постигнатите резултати много високо.

   Историите на част от тях, лично разказани, са в рубриката #SheDares в блога на Лили, а ТУК можеш да прочетеш как работи общността.

МАГДАЛЕНА БОНЕВ

Бизнес консултант и стратег

гр. Виена, Австрия

www.magdalenabonev.com
Magdalena-Bonev

НЕЙНАТА ПРОМЯНА

Осъзнаване на силните страни и развиване на увереност да прехвърли знанията и опита си в собствен бизнес.

Работихме с Лили през последните няколко месеца от второто ми майчинство. С лекота, емпатия и абсолютен професионализъм. С всяка следваща стъпка имах все повече яснота, идеи и гориво за действия. По-малко от година след това имах своите „Накъде?“ и „Защо?“, бях започнала да работя по „Как?“ и имах първите си лични проекти.

ДАНИЕЛА БАРЪМОВА

Административен мениджър

гр. София

Daniela-Baramova

НЕЙНАТА ПРОМЯНА

Намиране на позиция и организация, които да отговарят на нейната същност и критерии за работа.

РОСИЦА ЧОПЕВА

Стратег по финансово планиране на малки и средни компании

гр. София

www.xfigure.eu

1

НЕЙНАТА ПРОМЯНА

Осъзнаване на приноса и решение да прехвърли корпоративния си опит в собствен бизнес.

Когато потърсих Лили, вече бях изчела книгата й за кариерна промяна „От любов към себе си“ и почти всички статии в сайта, но все още не бях убедена, че имам нужда от помощ. Не успях да се разпозная, за мен винаги решенията са били навън, в стандартите и дебелите книги…какво е сега това, което тя прокламираше, промяна „отвътре-навън“? Лили, благодаря ти за търпението и смелостта! Работата с теб постави всяко парче на мястото си, аз видях като на карта своите силни страни, ограничаващи убеждения и ценности, и вече ми беше ясно какво ще правя без да се страхувам. Изясних идеята си, задвижих проекта си и започнах работа с първите си клиенти, дами от нейната общност, които планират да стартират малък бизнес.

ЕЛЕНА КОРТЕЗОВА

ПСИХОЛОГ И ГОВОРЕН ТЕРАПЕВТ

Основател на Център за развитие на речта и психология „Логос-ЕА“

Преподавател в БСУ, гр. Бургас

elena.kortezova@logos-ea.com
www.logos-ea.com

1

НЕЙНАТА ПРОМЯНА

Фокус и единна концепция в многобройните дейности

Когато се запознах с Лили имах един основен за себе си въпрос – как да свържа в единна концепция всички знания и опит, който съм придобила през годините? Кое е общото послание на многообразните дейности, с които се захващах? Лили ми помогна да обединя всичко, което правя в единна концепция – ЕЗИК! Разбрах за себе си, че всичко, което съм учила и правила през живота си, не е било хаотично, а следващо своята вътрешната логика и СМИСЪЛ! С нейна помощ успях да открия „сляпото“ си петно по отношение на това, с какво съм ценна за другите, а именно, че съм добър УЧИТЕЛ! БЛАГОДАРЯ!

СИЛВИНА ФУРНАДЖИЕВА

КОНСУЛТАНТ ПО ПРОДУКТИВНОСТ

гр. София

www.superproduktivnost.com silvina@silvina-bg.com

2

НЕЙНАТА ПРОМЯНА

Успешно съчетаване на разнородните и знания, умения и опит в нова професионална насока

От доста време следях блога на Лили и си бях казала, че когато имам нужда, ще я потърся. Мислех си, че съм от най-трудните клиенти, защото нямах идея какво искам – бях объркана и дори не знаех защо е така. Лили обаче с лекота ‘се справи’ с мен. С помощта на Лили най-сетне забелязах онова, което се повтаря през целия ми живот, а аз не го забелязвам, въпреки че е точно пред мен: организираността и продуктивността. Бях ги използвала като инструмент да си върша работата и между другото, покрай консултациите за онлайн маркетинг, учех хората, с които работя, на някоя и друга техника за продуктивност, когато ми се оплачеха, че нямат време за нещата, които им препоръчвам да правят онлайн. Но не се бях замисляла, че това може да е основното нещо, на което да уча клиентите си. Лили ми помогна да планирам как да го оформя като продукт и как да го предложа на клиентите си, но по-важното е, че тя ми помогна да разбера какво наистина ме мотивира и ми даде кураж. Помогна ми да направя крачката и да започна да работя това, което истински ми допада и с което съм полезна на хората край себе си на 100%. Помогна ми да сбъдна детската си мечта! Препоръчвам я като надежден и компетентен партньор на всеки, който обмисля завой в кариерата.

ДАФИНКА ЛАЗАРОВА

Старши мениджър връзки с банки

Посланик за България на European Women Payments Network

гр.София

DAFINKA LAZAROVA

3

НЕЙНАТА ПРОМЯНА

Разгъване на ролята, в която е най-добра, в международни организации, лидери в своя бранш.

За мен най-ценните неща, които ми дава Лили са: 1. фокусът, който ми помага да намеря при индивидуалните ни срещи, 2. структуриран каймакът на конкретна тема в семинарите, които организира, 3. вдъхновение от истинските истории, които ни разказва… и не на последно място 4. среда и контакти на общност от дами, които са в процес на реализиране на кариерна промяна. Всичко това ми помогна да реализирам своята промяна с по-голяма яснота и най-вече – в унисон с онова, което ми е присъщо и важно.

ВЕЛИНА ДРАГИЙСКА

Основател на социален бизнес

гр. София

www.velinadragiyska.com

ВЕЛИНА ДРАГИЙСКА

5

НЕЙНАТА ПРОМЯНА

Завръщане в България с призвание

Когато реших да потърся Лили се намирах на огромен кръстопът в живота си – дали да остана в Белгия, където работех като директор финанси или да се върна в България. Второто – коя е моята професия и призвание. Лили положи усилия наистина да опознае човека, който съм, и да намери адекватен и подходящ начин да ми помогне да разбера какво желая и как то би могло да се случи. В края на приключението, аз избрах да се върна в България. Не бе лесен период за мен, но Лили бе редом с мен в битката ми. Невероятно е да имаш такъв човек до себе си, когато си на кръстопът – отворен и изключително полезен, задаващ въпросите, които ме ужасяваха, и търсещ заедно с мен отговорите. Сега живея мечтата си – да управлявам социален бизнес у дома. Благодарна съм на Лили и от сърце бих желала да я препоръчам на всеки, които се чувства изгубен и му е писнало да живее в чужди модели за себе си.

КАЛИНА ДУЛЕВА

Консултант

Подреди, за да (се) промениш

НИЕ ТРЕНИРАМЕ ПОДРЕДЕНОСТ. ВИЕ ПРОМЕНЯТЕ ВСИЧКО, КОЕТО ПРЕДСТОИ

гр. София

www.needforneat.org

6

НЕЙНАТА ПРОМЯНА

Намиране на посоката за нейната промяна, в която да съчетава това, в което е най-добра.

Казват, че Промяната започва с вземането на Решение за нея. Моята Промяна, започна с решението, че е време да се погрижа за себе си, и пътят ме отведе при Лили. Лили ми помогна да подредя знанията и уменията, които бях трупала с години в професионален и житейски план. Да намеря нишката, която ги свързва, и от тях да изградя здрава основа, върху която да надграждам. Лили и нейната общност от дами, търсещи и осъществяващи кариерна промяна, ме подкрепиха (и все още го правят) по пътя на създаване на услугата, която предлагам, а това е безценен Дар, за които съм им безкрайно благодарна.

ПЕТЯ СТАНЧЕВА

Собственик и управител на счетоводна кантора

гр. София

www.finansialbg.com

FINANSIALBG

7

НЕЙНАТА ПРОМЯНА

Оптимизиране и структуриране на отговорностите в бизнеса й и достигане до нови клиенти.

Много време отлагах първата си среща с Лили – чудих дали ще ме чуе, дали ще разбере проблемите, които ще й споделя…

Най-накрая се реших и срещу мен застана една изключително фина дама, в която в продължение на работата ни, ме впечатлиха изключително три неща:

1. Вниква в дълбочина вътре в теб – изважда вътрешните ти, дълбоко скрити потребности и въжделения наяве, с памук!

2. По много разбран начин структурира задачите и решенията за моето бизнес развитие.

3. Научи ме, че и в бизнеса е много важно да може да казваш „не“, с каква цел да го използвам и как да отстоявам позицията си.

Онова, което промених в бизнеса си, след работата с нея, беше по-доброто структуриране на задачите към подчинените ми, оттам всичко потръгна много по-гладко, а най-големият ефект след работата ни беше достигането до нови клиенти. Лили, благодаря ти за професионализма и продължавай смело, това е твоето призвание!

СТАНКА СТОЯНОВА

Създател на сайта „Know How to Cook”

гр. Варна

www.know-how-to-cook.com

KnowHowToCook

9

НЕЙНАТА ПРОМЯНА

Фокус, увереност и развитие в мащаб на проекта и.

Лили постави началото на нов етап в моя живот, за който преди срещата си с нея не смеех да говоря на глас. Работата ми с нея беше удоволствие и предизвикателство, което поставих сама пред себе си. Лили ми помогна да стана по-организирана и фокусирана, по-смела и уверена, да подредя приоритети си, да оформя по-ясна визия за себе си и да направя първите стъпки за сбъдването на моята мечта. Тя умее да свързва хората и деликатно, но умело да ги насочва по пътя, който са решили да извървят, давайки им нужната подкрепа и съвети, за да се справят с предизвикателствата, които срещат.

А ТИ ГОТОВА ЛИ СИ ЗА ТВОЯТА ПРОМЯНА?

Ако ДА, знай, че промяната изисква

4 стъпки

Разгледай ги!