Общност клиенти

Знай, че не си сама!

В твоите търсения, мечти, страхове и стъпки по пътя ти, ти си една от много.

Ти си част от общност от жени, които се осмеляват да погледнат навътре и да разпознаят онази промяна, която ще им даде удовлетворение и стойност в професионален план и усещане за смисъл и щастие – в личен.

И да се устремят към нея!

Ти имаш всичко, което ти е необходимо, за да разпознаеш и случиш твоята промяна.

Където и да си, с теб съм!

 

Лили е работила с над 100 индивидуални клиента от началото на практиката й през пролетта на 2015-а, което прави над 500 консултантски часа.

20% от тях са българки, които живеят извън България, в държави като САЩ, Англия, Франция, Германия, Австрия и други.

В отворените й обучения на теми от професионалното развитие и промяна, както и личния брандинг, Лили е посрещнала над 150 участника до сега.

Оценката на над 90% от хората за процеса и резултатите от работата им с Лили е много висока.
Част от техните истории, и много други, ще бъдат гръбнака на книгата за промяна, в професионален и личностен план, която Лили пише и планира да издаде в средата на 2018-а.

Всички клиенти, които са изразили желание, са станали част от затворена Фейсбук група за подкрепа и споделяне, и много от тях участват в ексклузивни събития на живо, специално за общността клиенти на Лили Георгиева.

Тези общи срещи предразполагат за създаване на приятелства, а някои дами вече могат да се похвалят и с общи професионални проекти.

 

 

 

 

 

 

 

 

А ето каква промяна постигнаха жени с мечти и цели подобни на твоите:

 

ПРОЧЕТИ ПОВЕЧЕ

 

„Когато реших да потърся Лили се намирах на огромен кръстопът в живота си – пред мен стояха две огромни решения.

Първото бе дали да остана в Белгия, където работех като Директор Финанси или да се върна в България. Второто – коя е моята професия и призвание.

Помня момента, в който реших да потърся Лили – тъкмо бях изпратила CV и апликационна форма за позиция и осъзнах колко много НЕ искам да се свържат обратно с мен. Наистина е ужасно да не знаеш какво искаш от живота си, а същевременно да усещаш колко важна е за теб кариерата.

Още на първата ни опознавателна среща ме впечатлиха няколко неща в нея – беше изключително структурирана и същевременно много мека и разбираща. Предразположи ме идеално да споделя това, което ме тревожеше, като му даде и форма. Тя положи усилия наистина да опознае човека, който съм, и да намери адекватен и подходящ начин да ми помогне да разбера какво желая и как то би могло да се случи. Лили положи всички възможни усилия да намери подход в заниманията ни, който би работил при мен. С разбирането, че всеки човек е различен, тя ми помогна да дефинирам през моята призма това, което искам и нещо повече – да го постигна.

В края на приключението, аз избрах да се върна в България. Решение, в чиято правилност съм убедена напълно днес. Осъзнах, че именно тук мога и ще бъда от най-голяма полза. Не бе лесен период за мен, но Лили бе редом с мен в битката ми. Невероятно е да имаш такъв човек до себе си, когато си на кръстопът – отворен и изключително полезен, задаващ въпросите, които ме ужасяваха, и търсещ заедно с мен отговорите.

Сега живея мечтата си – да управлявам социален бизнес у дома.

Благодарна съм на Лили и от сърце бих желала да я препоръчам на всеки, които се чувства изгубен и му е писнало да живее в чужди модели за себе си.“

Интервю в рубриката „Моята гордост“

 

ПРОЧЕТИ ПОВЕЧЕ

 

„Понякога истинският център в живота ти е не това, което искаш да създадеш, а което вече някъде си създал. Така се случи с мен. Аз бях терапевт с прекалено много вътрешни спирачки по отношение на превръщането на психотерапията в мой бизнес. И въпреки, че имах добра обратна връзка от клиентите си, аз нямах онова безкомпромисно усещане, че принадлежа на мястото си. В същото време имах написана книга, която четири години тествах сред хората, без да мога да си повярвам достатъчно.

Едно от най-хубавите неща в моя живот беше моментът, в който психотерапията от професия стана мое хоби, а изкуството – моя визитка. Моята творческа душа беше чакала да й подаря този миг може би през целия ми съзнателен живот. И се радвам, че го направих.

Появата на Лили в моя живот задвижи един красив процес на лични осъзнавания и планирани действия. В рамките на няколко месеца моят роман, който стоеше на компютъра ми в продължение на четири години, успя да излезе на бял свят и да стигне до своите читатели, а моят първи сценарий за късометражен филм се оказа реалност. Успех на Лили и на всички нейни клиенти по пътя на преоткриване на своята лична мисия и призвание!“

Интервю в рубриката „Моята гордост“

 

ПРОЧЕТИ ПОВЕЧЕ

 

„Много преди да се запозная с Лили лично, бях започнала да следя публикациите в сайта й, защото ми бяха изключително интересни, и ме караха да мисля по определени професионални въпроси, които ме вълнуваха от известно време.

От семинара на Лили за Личния бранд получих не само практически знания и умения, но и подкрепа, вдъхновение и конкретни стъпки как да действам нататък. Заедно с другите участници станах част от една общност, в която обменяме идеи, опит, конструктивни критики и мотивация да се развиваме и да сме щастливи от това, което правим.

Едно от важните неща, които осъзнах в резултат на индивидуалната работа с Лили, беше, че личният ми бранд – това всъщност съм аз. Това са моите професионализъм, качества, умения за общуване, желание да съм полезна, да нося стойност и промяна.

Формулирах мисията си, разширих визията си за нещата, които мога и искам да постигна, отворих една чисто нова страница както в професионален, така и в личен аспект и… се промених за пореден път.
Лили ме провокира да се обърна с хастара навън, като по този начин ми помогна да преодолея редица мои вътрешни страхове и да стана далеч по-уверена, споделяща и спонтанна, както и с една идея по-малко перфекционистична.

Безкрайно съм благодарна на Лили за споделените знания, опит и подкрепа! Естествена, непринудена, с изключителен професионализъм, хъс и ангажираност, Лили наистина помага на хората в нелекия им път да осъзнаят и открият същността на това, което ги прави удовлетворени лично и професионално!“

Интервю в рубриката „Моята гордост“

 

ПРОЧЕТИ ПОВЕЧЕ

 

„За първи път се срещнах с Лили на уебинар във връзка с грешките, които допускаме при кариерна промяна. Намирах се на такъв етап в живота си и определено бях допуснала някои от тях. Впечатлих се от това колко „за мен“ беше цялата представена информация, а самата Лили – усмихната, уверена и много подготвена за въпросите, които ме вълнуваха. След уебинара се свързах с нея и така започна приключението ми да опозная себе си.

Лили ми помогна да осъзная ценностите и силните си страни и това, което ми носи удовлетворение в кариерен план.

Нещо повече – научих се на самоосъзнаване. Вече разпознавах и превръщах отрицателните си убеждения в позитивни мисли и действия, които ме развиват като човек и професионалист. Благодарение на нея промених мисленето си, открих работата и средата, където се чувствам в свои води и ми харесва да се развивам. С изненада установих, че с времето аз и светът около мен се променяме. Това е толкова стряскащо в началото (тъкмо си намерил баланс и …) и в същото време напълно естествено. Така че важна е моментната снимка (кои сме, с кого сме, къде сме, на къде отиваме), а също и процеса на търсене и постигане и как преминаваме през него. В работата си с Лили се научих да се наблюдавам и да си задавам въпросите, които ми помагат да вървя напред.

Сега знам, че осъзнаването и малките стъпки са най-важните неща.“

Интервю в рубриката „Моята гордост“

 

ПРОЧЕТИ ПОВЕЧЕ

 

„Лили постави началото на нов етап в моя живот, за който преди срещата си с нея не смеех да говоря на глас.

Работата ми с нея беше удоволствие и предизвикателство, което поставих сама пред себе си. Развиването на личен бранд беше моето лично предизвикателство към мен, за да мога да давам още по-голяма стойност на хората решили да направят промяна в своя начин да хранене, създавайки лесни, вкусни, полезни и разнообразни рецепти за ястия с достъпни продукти, които всеки от тях да може да приготви у дома.

Лили ми помогна да стана по-организирана и фокусирана, по-смела и уверена, да подредя приоритети си, да оформя по-ясна визия за себе си и да направя първите стъпки за сбъдването на моята мечта.

Тя умее да свързва хората и деликатно, но умело да ги насочва по пътя, който са решили да извървят, давайки им нужната подкрепа и съвети, за да се справят с предизвикателствата, които срещат.“

Интервю в рубриката „Моята гордост“

 

ПРОЧЕТИ ПОВЕЧЕ

 

„Лили се появи в най-подходящия момент в живота ми – когато в типично мой стил се колебаех между „сигурната“ работа от 8 до 17 часа като финансов мениджър и предизвикателствата на собствения бизнес в сферата на здраве и уелнес. Благодарение на съвместната ни работа успях да събера смелост и самочувствие, за да изляза от зоната си на комфорт, и да се позиционирам много по-успешно в онлайн пространството в изграждане на силен собствен бранд.

Благодарение на Лили имам възможността да се свързвам и общувам с прекрасни, можещи и успяващи дами, и енергията, която получавам от този женски кръг, ми действа изключително зареждащо и мотивиращо.“

Интервю в рубриката „Моята гордост“

 

ПРОЧЕТИ ПОВЕЧЕ

 

„Препоръчвам Лили на всеки, който е на кръстопът и се чуди какво иска да работи и защо. На мен Лили ми помогна да осъзная, че работата може да е вдъхновяващо преживяване, което ме мотивира да се развивам! Освен това ми съдейства в това да оформя и представя коя наистина съм, в какво вярвам и какво знам и мога, така че да започна работа в организация, с която имаме сходни ценности, и за която мечтаех да работя отдавна, но не постигах успех, докато не показах моето автентично аз.“

 

ПРОЧЕТИ ПОВЕЧЕ

 

„За първи път имам осъзнато желание и то е да насочим работата си в посока как да се представям по-добре на сегашната си работа. Вече дори ходя с желание на работа…

Имаме нова колежка в отдела ни, което позволи да бъда освободена от някои задачи. Доволна съм от това, че се взеха в предвид моите качества, силните ми страни, неща, които бих искала да правя, неща – които не искам…
Другото, което се случи, е че работих целенасочено по въпроса, че имах някои задръжки относно мениджъра ни. Споменавал съм ти, че черти в характера, поведение и т.н., не ми се нравеха, бидейки различни от моето светоусещане. Работих целенасочено да не пречупвам образа на този човек през моите очила, а да се фокусирам върху това, че това е човек наистина голям професионалист в работата си, с много опит, с желание да ме научи много неща и че трябва да оценя тази огромна полза за мен. Тази промяна в моята нагласа даде огромни положителни резултати!

Започнахме да общуваме много по-добре, сработихме се отлично, и аз самата започнах да чувствам работното си ежедневие много по-удовлетворяващо.

Третото – което също съм ти споменавала, средата от колегите е хубава. Обратната връзка от тях за мен също е хубава.

Следващо – получих си договореното още на интервюто ми увеличение на заплатата!

В общи линии това са нещата, които явно повлияха в посока аз за първи път в живота си да имам дни, все по-често, в които ходя на работа с желание. Благодаря ти, че насочи вниманието ми навътре, за да мога да променя отношението и настройката си навън!“

Ето още препоръки от дами, част от общността клиенти на Лили Георгиева:

 

Гергана Добрева, София, бижутер и йога инструктор в UNico Art

Лили влага много време и енергия да изгради едно общество, в което да се поддържаме, надъхваме и мотивираме. Да обменяме мнения, идеи, да си споделяме какво работи за нас и какво не, както в професионален, така и в личен план. Да намираме хора, с които вибрираме на една честота и да създаваме пълноценни приятелства. А информацията на семинарите й е структурирана, поднесена по един изключително увлекателен начин, с много примери за илюстрация.

Дафи Лазарова, София, мениджър в банка

За мен най-ценните неща, които ми дава Лили са: 1. фокусът, който ми помага да намеря при индивидуалните ни срещи, 2. структуриран каймакът на конкретна тема в семинарите, които организира, 3. вдъхновение от истинските истории, които ни разказва… и не на последно място 4. среда и контакти на хора, които също са търсещи като мен . Всичко това ми показва, че аз съм на прав път и ако продължа да търся и да се развивам, то нещата ще ми се случат по най-добрия начин. Лили просто си го може и го прави с лекота.

Елина Попова, Варна, юрист и създател на Моето място

Лили Георгиева умее да събира на едно място подходящите хора и създава топла атмосфера на приятелство и доверие. Пътувах цяла нощ от Варна, за да бъда на нейния семинар „А сега накъде”, защото имах спешна нужда от себеподобни, да видя, че не съм единствената „бяла врана”, задушаваща се на престижната си работа, и тръгнала да следва вътрешния си глас, и се озовах сред трийсетина прекрасни жени, всяка на своя етап на промяна. Много от които от тогава са ми близки приятелки, с които се подкрепяме, гостуваме си и работим по общи проекти. На „Личният бранд” в Пловдив – същото чудо. В защитена атмосфера, всяка от нас оформи своя бранд, своето място. Чакам с нетърпение събитията й, защото енергията е уникална!

Албена Славова, Варна, коуч по житейска промяна

Статиите на Лили са пълни с важни, полезни и достъпни за възприемане идеи и съвети, написани на чудесен български, а рубриките, в които разказва за други жени, започнали промяна, вдъхват кураж, самоувереност и вдъхновение. За мен е много значимо, че имам възможност да получа обратна връзка от Лили. Може да е емотикона, може да е само една дума или кратък мейл. Фактът че я имам, ме енергизира. С удоволствие участвам в групата във ФБ, където мога не само да получа подкрепа и приятелско рамо, но и да предложа своите. Обществото на съратници облагородява. А Лили ме амбицира още повече с присъствието си и това, което прави. Контактът с нея ми дава усещане за уважение, разбиране и приемане.

А ти готова ли си да разпознаеш и случиш твоята промяна?

Ако да, знай, че промяната започва с УСТРЕМ.

Разгледай програмите за професионална промяна УСТРЕМ от тук.

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save