Общност клиенти

„Устременост, подкрепа и лекота – това е присъщо на нашата общност.“

   Общността клиенти на Лили Георгиева наброява над 200 дами, устремени към промяна, които Лили събира в онлайн група и на специални затворени събития за обмяна на опит и подкрепа, част от тях вече приятели или с общи бизнес проекти.

   Историите на част от тях са гръбнака на книгата за кариерна промяна „От любов към себе си“.

   Около четвърт от тях са българки в чужбина, а останалите – пръснати в цяла България. Повечето от тях са на средни или високи позиции в големи компании, движат или подпомагат семеен бизнес, работят за себе си или са в отпуск по майчинство.

   50% от тях търсят пълна кариерна промяна, 25% – сходна дейност в нова среда, 25% – развитие и по-голям принос в работата или бизнеса си.

   92% от клиентите оценяват работата с Лили и постигнатите резултати много високо.

   Историите на част от тях, лично разказани, са в рубриката „Моята гордост“ в блога на Лили, а ТУК можеш да прочетеш как работи общността.

ЕЛЕНА КОРТЕЗОВА

ПСИХОЛОГ И ГОВОРЕН ТЕРАПЕВТ

Основател на Център за развитие на речта и психология „Логос-ЕА“

Преподавател в БСУ, гр. Бургас

elena.kortezova@logos-ea.com
www.logos-ea.com

1

НЕЙНАТА ПРОМЯНА

Фокус и единна концепция в многобройните дейности

Когато се запознах с Лили имах един основен за себе си въпрос – как да свържа в единна концепция всички знания и опит, който съм придобила през годините? Кое е общото послание на многообразните дейности, с които се захващах? Лили ми помогна да обединя всичко, което правя в единна концепция – ЕЗИК! Разбрах за себе си, че всичко, което съм учила и правила през живота си, не е било хаотично, а следващо своята вътрешната логика и СМИСЪЛ! С нейна помощ успях да открия „сляпото“ си петно по отношение на това, с какво съм ценна за другите, а именно, че съм добър УЧИТЕЛ! БЛАГОДАРЯ!

СИЛВИНА ФУРНАДЖИЕВА

КОНСУЛТАНТ ПО ПРОДУКТИВНОСТ

гр. София

www.superproduktivnost.com silvina@silvina-bg.com

2

НЕЙНАТА ПРОМЯНА

Успешно съчетаване на разнородните и знания, умения и опит в нова професионална насока

От доста време следях блога на Лили и си бях казала, че когато имам нужда, ще я потърся. Мислех си, че съм от най-трудните клиенти, защото нямах идея какво искам – бях объркана и дори не знаех защо е така. Лили обаче с лекота ‘се справи’ с мен. С помощта на Лили най-сетне забелязах онова, което се повтаря през целия ми живот, а аз не го забелязвам, въпреки че е точно пред мен: организираността и продуктивността. Бях ги използвала като инструмент да си върша работата и между другото, покрай консултациите за онлайн маркетинг, учех хората, с които работя, на някоя и друга техника за продуктивност, когато ми се оплачеха, че нямат време за нещата, които им препоръчвам да правят онлайн. Но не се бях замисляла, че това може да е основното нещо, на което да уча клиентите си. Лили ми помогна да планирам как да го оформя като продукт и как да го предложа на клиентите си, но по-важното е, че тя ми помогна да разбера какво наистина ме мотивира и ми даде кураж. Помогна ми да направя крачката и да започна да работя това, което истински ми допада и с което съм полезна на хората край себе си на 100%. Помогна ми да сбъдна детската си мечта! Препоръчвам я като надежден и компетентен партньор на всеки, който обмисля завой в кариерата.

ДАФИНКА ЛАЗАРОВА

Старши мениджър връзки с банки

Посланик за България на European Women Payments Network

гр.София

DAFINKA LAZAROVA

3

НЕЙНАТА ПРОМЯНА

Разгъване на ролята, в която е най-добра, в международни организации, лидери в своя бранш.

За мен най-ценните неща, които ми дава Лили са: 1. фокусът, който ми помага да намеря при индивидуалните ни срещи, 2. структуриран каймакът на конкретна тема в семинарите, които организира, 3. вдъхновение от истинските истории, които ни разказва… и не на последно място 4. среда и контакти на общност от дами, които са в процес на реализиране на кариерна промяна. Всичко това ми помогна да реализирам своята промяна с по-голяма яснота и най-вече – в унисон с онова, което ми е присъщо и важно.

ГАЛИЯ ГЕОРГИЕВА

Писател, сценарист

гр. Лондон

www.galiageorgieva.com

ГАЛИЯ ГЕОРГИЕВА

4

НЕЙНАТА ПРОМЯНА

Фокус и радост от дейността, която изразява същността и.

Едно от най-хубавите неща в моя живот беше моментът, в който психотерапията от професия стана мое хоби, а изкуството – моя визитка. Моята творческа душа беше чакала да й подаря този миг може би през целия ми съзнателен живот. И се радвам, че го направих. Появата на Лили в моя живот задвижи един красив процес на лични осъзнавания и планирани действия. В рамките на няколко месеца моят роман, който стоеше на компютъра ми в продължение на четири години, успя да излезе на бял свят и да стигне до своите читатели, а моят първи сценарий за късометражен филм се оказа реалност. Успех на Лили и на всички нейни клиенти по пътя на преоткриване на своята лична мисия и призвание!

ВЕЛИНА ДРАГИЙСКА

Основател на социален бизнес

гр. София

www.velinadragiyska.com

ВЕЛИНА ДРАГИЙСКА

5

НЕЙНАТА ПРОМЯНА

Завръщане в България с призвание

Когато реших да потърся Лили се намирах на огромен кръстопът в живота си – дали да остана в Белгия, където работех като директор финанси или да се върна в България. Второто – коя е моята професия и призвание. Лили положи усилия наистина да опознае човека, който съм, и да намери адекватен и подходящ начин да ми помогне да разбера какво желая и как то би могло да се случи. В края на приключението, аз избрах да се върна в България. Не бе лесен период за мен, но Лили бе редом с мен в битката ми. Невероятно е да имаш такъв човек до себе си, когато си на кръстопът – отворен и изключително полезен, задаващ въпросите, които ме ужасяваха, и търсещ заедно с мен отговорите. Сега живея мечтата си – да управлявам социален бизнес у дома. Благодарна съм на Лили и от сърце бих желала да я препоръчам на всеки, които се чувства изгубен и му е писнало да живее в чужди модели за себе си.

КАЛИНА ДУЛЕВА

Консултант

Подреди, за да (се) промениш

НИЕ ТРЕНИРАМЕ ПОДРЕДЕНОСТ. ВИЕ ПРОМЕНЯТЕ ВСИЧКО, КОЕТО ПРЕДСТОИ

гр. София

www.needforneat.org

6

НЕЙНАТА ПРОМЯНА

Намиране на посоката за нейната промяна, в която да съчетава това, в което е най-добра.

Казват, че Промяната започва с вземането на Решение за нея. Моята Промяна, започна с решението, че е време да се погрижа за себе си, и пътят ме отведе при Лили. Лили ми помогна да подредя знанията и уменията, които бях трупала с години в професионален и житейски план. Да намеря нишката, която ги свързва, и от тях да изградя здрава основа, върху която да надграждам. Лили и нейната общност от дами, търсещи и осъществяващи кариерна промяна, ме подкрепиха (и все още го правят) по пътя на създаване на услугата, която предлагам, а това е безценен Дар, за които съм им безкрайно благодарна.

ПЕТЯ СТАНЧЕВА

Собственик и управител на счетоводна кантора

гр. София

www.finansialbg.com

FINANSIALBG

7

НЕЙНАТА ПРОМЯНА

Оптимизиране и структуриране на отговорностите в бизнеса й и достигане до нови клиенти.

Много време отлагах първата си среща с Лили – чудих дали ще ме чуе, дали ще разбере проблемите, които ще й споделя…

Най-накрая се реших и срещу мен застана една изключително фина дама, в която в продължение на работата ни, ме впечатлиха изключително три неща:

1. Вниква в дълбочина вътре в теб – изважда вътрешните ти, дълбоко скрити потребности и въжделения наяве, с памук!

2. По много разбран начин структурира задачите и решенията за моето бизнес развитие.

3. Научи ме, че и в бизнеса е много важно да може да казваш „не“, с каква цел да го използвам и как да отстоявам позицията си.

Онова, което промених в бизнеса си, след работата с нея, беше по-доброто структуриране на задачите към подчинените ми, оттам всичко потръгна много по-гладко, а най-големият ефект след работата ни беше достигането до нови клиенти. Лили, благодаря ти за професионализма и продължавай смело, това е твоето призвание!

НАДЕЖДА ТОДОРОВА

Доктор по синтаксис на съвременния английски език Създател на Nadko Designs

гр. Пловдив

www.nadko.net

NADKO DESIGNS

8

НЕЙНАТА ПРОМЯНА

Смелост да се заяви и да стартира мечтан проект

В резултат на индивидуалната работа с Лили, осъзнах, че личният ми бранд – това всъщност съм аз и моите професионализъм, качества, умения за общуване, желание да съм полезна, да нося стойност и промяна. Формулирах мисията си, разширих визията си за нещата, които мога и искам да постигна, отворих една чисто нова страница както в професионален, така и в личен аспект и… се промених за пореден път. Лили ме провокира да се обърна с хастара навън, като по този начин ми помогна да преодолея редица мои вътрешни страхове и да стана далеч по-уверена, споделяща и спонтанна, както и с една идея по-малко перфекционистична.Лили е естествена, непринудена, с изключителен професионализъм, хъс и ангажираност, и най-вече – постига резултати!

СТАНКА СТОЯНОВА

Създател на сайта „Know How to Cook”

гр. Варна

www.know-how-to-cook.com

KnowHowToCook

9

НЕЙНАТА ПРОМЯНА

Фокус, увереност и развитие в мащаб на проекта и.

Лили постави началото на нов етап в моя живот, за който преди срещата си с нея не смеех да говоря на глас. Работата ми с нея беше удоволствие и предизвикателство, което поставих сама пред себе си. Лили ми помогна да стана по-организирана и фокусирана, по-смела и уверена, да подредя приоритети си, да оформя по-ясна визия за себе си и да направя първите стъпки за сбъдването на моята мечта. Тя умее да свързва хората и деликатно, но умело да ги насочва по пътя, който са решили да извървят, давайки им нужната подкрепа и съвети, за да се справят с предизвикателствата, които срещат.

ЖАНА ТОКОВА

Уелнес консултант

гр. Пловдив

www.aloevera-bg.com

BG.ALOE.VERA

10

НЕЙНАТА ПРОМЯНА

Решение да се отдаде на собствен бизнес и нова среда.

Лили се появи в най-подходящия момент в живота ми – когато в типично мой стил се колебаех между „сигурната“ работа от 8 до 17 часа като финансов мениджър и предизвикателствата на собствения бизнес в сферата на здраве и уелнес. Благодарение на съвместната ни работа успях да събера смелост и самочувствие, за да изляза от зоната си на комфорт, и да се позиционирам много по-успешно в онлайн пространството в изграждане на силен собствен бранд. Благодарение на Лили имам възможността да се свързвам и общувам с прекрасни, можещи и успяващи дами, и енергията, която получавам от този женски кръг, ми действа изключително зареждащо и мотивиращо.

А ТИ ГОТОВА ЛИ СИ ДА РАЗПОЗНАЕШ И СЛУЧИШ ТВОЯТА ПРОМЯНА?

Ако ДА, знай, че промяната започва с

УСТРЕМ

Разгледай програмите за професионална промяна УСТРЕМ от ТУК.