Обучения и презентации

 

Обучаването и развитието на хора ми е в кръвта… и в професионалната характеристика от 16 години насам.

Обичам да създавам и провеждам практически и интерактивни обучения, както и да правя въздействащи презентации, които да действат право в целта като дават на хората приложими знания и умения, и устрема да ги използват възможно най-скоро.

Лили Георгиева като гостуващ лектор

Темите, които са ми на сърце, са кариерно развитие, професионална промяна, личен брандинг, въздействащо представяне и презентиране, хармония между житейските роли, щастие в работата, мисия и призвание, и други.

Правя отворени обучения за мои клиенти, както и специално изготвени обучения и презентации за корпоративни клиенти или собственици на бизнес като Hewlett Packard, Adecсo, Unicredit Bulbank, Заедно в час и други. Говорила съм на бизнес и кариерни форуми и на бизнес и вътрешнофирмени събития в организации.

Корпоративни обучения

ОТВОРЕНИ ОБУЧЕНИЯ – ЗАПАЗЕНА МАРКА НА ЛИЛИ ГЕОРГИЕВА

 

А СЕГА НАКЪДЕ?

Семинар за кариерно преориентиране на дами, които търсят промяна в кариерен план
Практически еднодневен тренинг, който поставя началото на тази промяна, отвътре навън, в защитена среда на споделяне на опит, както и експертно познание от Лили Георгиева.
Семинарът се провежда два пъти в годината (обикновено януари и май)

А сега накъде?

 

ЛИЧНИЯТ БРАНД – ТОВА СИ ТИ!

Семинар за стратегическо развитие на личен бранд за хора, които искат да се позиционират сред клиенти, бъдещи работодатели или последователи.

Практически еднодневен тренинг, в който се научават стъпките и принципите за изграждане на силен личен бранд, чрез структуриран подход и интерактивни занимания.

Семинарът се провежда два пъти в годината (обикновено октомври и април)

Личен брандинг

 

ВЕЧЕРНИ СРЕЩИ ЗА СПОДЕЛЯНЕ НА ОПИТ

Двучасови срещи в женски кръг по актуални теми за всяка дама в професионален план
Срещата включва практическа презентация, както и кръг на споделяне, на чаша вино. До сега са разглеждани теми като призванието, хармония между житейските роли, увереност и успех и други.

Женски кръг

 

Имаш запитване за обучение или презентация на Лили Георгиева?

    Твоето съобщение...

    Save

    Save

    Save