Изпробвай въпросника

Как да се чувствам комфортно в професионалната си кожа? (въпросник за самооценка)

Разбери от къде идва неудовлетворението от настоящата ти кариерна ситуация и набележи първи стъпки за промяна

Здравей, аз съм Лили Георгиева, консултант по кариерна промяна и личен брандинг, обучител и лектор, автор на две книги. Базирах този въпросник върху опита ми в над 2000 консултантски часа със стотици клиенти, които са търсили кариерна промяна поради недостатъчно удовлетворение от настоящата си реализация, както и опитът ми като HR професионалист преди това.

Въпросникът е подходящ и за хора, които са наемни служители, и за хора, работещи на свободна практика или развиващи малък бизнес. Той обхваща няколко групи  теми и вероятно ще ти покаже някои области, на които не си обръщал/а внимание до сега. Наблюдавай как реагираш на въпросите, къде отговаряш много бързо, къде се замисляш, дали в някакъв момент няма да получиш АХА момент.

Ще минеш през 45 твърдения, които ще трябва да оцениш от 1 (слабо важи за мен) до 6 (силно важи за мен). Ще имаш опцията да не отговориш, ако не можеш да прецениш, както и ако въпросът не се отнася за твоята ситуация. Накрая ще получиш своите резултати и видео разяснение от мен как да ги разчетеш. Попълването и разчитането на резултатите с помощта на видеото ще ти отнемат около 20 минути – със сигурност ще ти бъде интересно и няма да ги усетиш!

Резултатите от въпросника са конфиденциални. Ако някога реша да коментирам резултати в свои публикации или статии, те ще бъдат показвани само в обобщен вид, с цел да покажа тенденции или обща картина.

Ако имаш каквито и да било въпроси или просто искаш да споделиш свое осъзнаване, когато приключиш процеса, моля пиши ми на lillie@lilliegeorgieva.com

Да започваме!

Оставянето на твоите име и имейл ти осигуряват достъп до въпросника и резултатите от него, както и те включват към абонатите на моя имейл бюлетин, в който ти споделям стойностни статии и събития по темите кариерна промяна и личен брандинг.

Имейлът ти е на сигурно място при нас и няма да бъде използван за други цели.

Политика на поверителност

Ако чувстваш липса на удовлетворение от настоящата си кариерна ситуация, но не знаеш от къде и как да започнеш промяната, този безплатен въпросник за самодиагностика ще ти помогне!

Освен резултатите получаваш и видео разяснение и насоки от Лили.