Система Устрем

Кариерно развитие, промяна и личен брандинг с Лили Георгиева

Lillie-White-Border

Здравей, благодаря ти за доверието!

Насреща съм да те съпътствам в твоята промяна и да ти дам работещи стратегии и инструменти за да бъде тя устойчива, осъзната, и в посока отвътре-навън. Без значение дали е продиктувана от вътрешни процеси или наложена от кризисни обстоятелства отвън. И най-вече, за да стигнеш до онези удовлетворение и смисъл, за които копнееш.

Разгледай програмите от моята авторска система за постигане на промяна в професионален и личностен план, наречена „Устрем“, в кoято давам гаранция, включително финансова, на своите клиенти. Системата и е довела до резултати при стотици клиенти от 2015-а година насам. Базирана е на моя професионален опит като експерт по управление на хора в международни компании, както и на консултантската ми практика, вече около 2000 часа.

Под описанието на програмите ще намериш отговори на често задавани въпроси за системата Устрем, начина ми на работа и моите квалификации, както и визуално представяне на пътя, който изминаваме заедно с моите клиенти, а най-долу на страницата, 11 интересни факта за мен.

ПРОГРАМИТЕ УСТРЕМ

УСТРЕМ ЗА ПРИНОС

Искаш принос и развитие в настоящата ти компания.

 

ПОВЕЧЕ

УСТРЕМ ЗА РАЗВИТИЕ

Искаш развитие в сходна дейност, но нова среда или форма.

 

ПОВЕЧЕ

УСТРЕМ ЗА ПРОМЯНА

Искаш пълна промяна към нова позиция, професия или бизнес.

 

ПОВЕЧЕ

УСТРЕМ ЗА БИЗНЕС

Искаш да си предпочитан експерт в своята ниша, с разпознаваем личен бранд.

 

ПОВЕЧЕ

 

Искаш заедно да изберем твоята програма или имаш казус, различен от описаните по-горе?

Ще ти отговоря лично до 48 часа.

FAQ

„Устрем“ е авторска система за кариерна промяна, в която работим на 70% за опознаването на същността на човека и 30% – за реализирането на тази същност в подходяща професия, позиция или бизнес. Процесът е задълбочен и следващ определена методология, която работи отвътре – навън, от промяна на начина на мислене и убежденията на човека, през процес на себепознание, създаване на визия за промяна, и план за реализирането й. Над 250 клиента са постигнали резултати след работа по тази система от 2015-а година до сега. Използват се инструменти и подходи от кариерното ориентиране, коучинга, невролингвистичното програмиране, въпросници, тестове и упражнения. След работата с Лили нейните клиенти влизат в затворена общност и имат достъп до специални събития за нея, отстъпки от отворени събития и най-вече – подкрепа, съвместни проекти и приятелство, отвъд темите за кариерна промяна.

Лили е сертифициран кариерен консултант (GCDF) от 2010 г., бивш HR в международни компании, лидери в своя бранш, магистър по управление на човешките ресурси от НБУ, бакалавър по английска филология със степен преподавател (и шестгодишен опит), НЛП мастър практик от 2017 г., обучаема в първата в България програма за обучители по групова динамика (предстоящо завършване през 2021 г.), преминала стотици часове в професионално и личностно развитие по различни теми. Повече за Лили виж по-долу на тази страница.

Лили предлага консултиране по четири теми: кариерно развитие в настоящата компания; кариерна промяна към нова компания или форма на изява, без промяна в професията; пълна кариерна промяна към нова професия, в нова среда; развиване на личен бранд и позициониране като експерт сред работодатели или клиенти. Програмите се казват Устрем за принос, Устрем за развитие, Устрем за промяна и Устрем за бизнес. Предлагат се в три формата: интензивна еднократна сесия, дългосрочна програма от 4 сесии (или 8 за Устрем за промяна), както и дългосрочна програма + менторство. Лили предлага консултиране и по други теми и казуси, след предварително съгласуване. Всички детайли са по-горе, на ПОВЕЧЕ след всяка програма.

Лили е специализирана в работата с дами, но работи и с господа, и постига адекватни резултати. Най-полезна е на хората, които искат да намерят удовлетворение и смисъл в настоящата или нова работа, професия, организация или бизнес, и искат задълбочен подход, отвътре – навън. За тези, които искат да изследват себе си, преди да търсят или създават възможности за промяна. За тези, които знаят, че промяната е процес и изисква фокус, енергия и стратегия за действие. За тези, които търсят адекватен партньор, който да им помогне да стъпят на своя път, и да вървят уверено по него.

Резултатите, които клиентите на Лили постигат, са в три аспекта: промяна на мислене, нагласи и парадигма за работа; познание на тяхната същност, ценности, силни страни и т.н.; генериране на идеи за промяна, валидирането им и създаване на план за действие. 2/3 от клиентите на Лили правят промяна до 6 месеца след приключване на работата им заедно. Над 90% от клиентите оценяват работата с Лили изключително високо.

Резултатът зависи от три аспекта: ангажираност и участие на клиента, адекватна подкрепа от страна на Лили, и външни фактори като икономическа ситуация, динамика на пазара на труда и т.н. В този смисъл 100% резултат не може да бъде гарантиран, но практиката показва, че такъв има в 8 от 10 клиента, дори и външните условия да изискват повече време и усилия. Лили дава финансова гаранция за всяка програма – 100% money back гаранция при еднократната сесия и връщане на сумата след първа сесия от дългосрочните програми. Детайлите са описани във всяка програма на ПОВЕЧЕ.

В секция Общност, във всяка програма, описана тук на ПОВЕЧЕ, както и в рубрика „Моята гордост“ от блога.

Да, стига да осъзнава нуждата от промяна и да има ангажираност в процеса. Лили преценява индивидуално всеки случай и си запазва правото да откаже консултиране ако прецени, че клиентът няма готовност за процеса. Ако имаш желание да закупиш консултация на твой близък, моля пиши на Лили чрез формата за контакт в секция Контакти.

Консултациите се провеждат в онлайн формат и/или офиса на Лили, в топ центъра на София. Лили работи с клиенти в офиса си между 10 и 19.30 ч. в понеделник и сряда , онлайн във вторник и четвъртък от 11 до 17 ч., а в петък, събота и неделя не работи с клиенти (освен в извънредни ситуации, договорени изрично).

ПЪТЯТ НА КЛИЕНТА

Докато работим заедно, ще преминем през следния процес, ръка за ръка:

ВЗАИМНИ ОЧАКВАНИЯ

Като твой консултант, очаквай от мен:

Приемане и разбиране: аз съм твоят спаринг партньор с експертно познание

Структура и фокус: аз давам структура и фокус на твоите мисли, цели и действия

Пълна конфиденциалност: гарантирано

Експертност и професионализъм: аз имам опита и методологията за промяна, които работят

Мотивация и организираност: аз ти помагам да осъзнаеш и развиеш своята мотивация, за устойчив резултат

Контакти и нетуъркинг: аз ще те свържа с общност на други като теб, както и партньори, с които работя

Като мой клиент, аз очаквам от теб:

Доверие: в собствените ти сили и потенциал, и в процеса на работа и моята експертиза

Откритост: от теб към теб и от теб към мен, за да бъде резултатът в унисон с твоята същност

Поемане на отговорност: насоките от мен, решенията и действията – от теб

Изпълняване на уговорки: участие в процеса с ангажираност и отдаденост

Смелост: отвореност за различни гледни точки и готовност за действие

Радост: процесът може да бъде и удоволствен, стига да поискаш

11 ФАКТА ЗА ЛИЛИ

Създател на системата „Устрем“ за кариерна промяна и развитие

Автор на настолната книга за кариерна промяна с истински истории на български жени „От любов към себе си“

Около 2000 часа опит в консултиране по теми за професионално развитие, промяна и личен брандинг

Над 300 индивидуални клиента от 2015-а насам и около 1000 участника в събития и семинари

Двигател на затворена общност от нейни клиенти, част от които вече са приятели или имат общи проекти

Бивш HR в международни компании, лидери в своя бранш

Сертифициран кариерен консултант (GCDF) и магистър по УЧР от НБУ

Сертифициран НЛП мастър практик с коучинг умения от НЛП тренинг център, акредитиран от ко-създателя на НЛП подхода – Джон Гриндер

Постоянно развива и надгражда личностните и професионалните си компетенции

Майка и любима жена

Обича музиката, танците, качествената и вкусна храна, творчеството, пътуванията и общуването с хора, които живеят ‘’извън кутията’’. Виж видео за ежедневието й ТУК.

Искаш да видиш резултати в други хора, преминали през системата УСТРЕМ?

ОБЩНОСТ КЛИЕНТИ

А това е рубриката с мои клиенти, в която те споделят откровено за процеса на тяхната промяна:

МОЯТА ГОРДОСТ