Система Устрем

Кариерно развитие,
промяна и личен брандинг
с Лили Георгиева

Lillie-Head

Здравей, благодаря ти за доверието!

Насреща съм да те съпътствам в твоята промяна и да ти дам работещи стратегии и инструменти за да бъде тя устойчива, осъзната, и в посока отвътре-навън. И най-вече, за да стигнеш до онези удовлетворение и смисъл, за които копнееш.

Разгледай начините за работа по моята авторска система за постигане на промяна в професионален и личностен план, наречена „Устрем“, в кoято давам гаранция, включително финансова, на своите клиенти. Системата и е довела до резултати при стотици клиенти от 2015-а година насам. Базирана е на моя професионален опит като експерт по управление на хора в международни компании, както и на консултантската ми практика, вече над 2500 часа.

ДА РАБОТИМ ЗАЕДНО

Ако се чудиш кой начин на работа е подходящ за твоа казус, най-добре ми пиши и ми разкажи накратко за себе си.

FAQ

„Устрем“ е авторска система, в която работим на 70% за опознаването на същността на човека и на 30% – за реализирането на тази същност в подходяща професия, позиция или бизнес. Процесът е задълбочен и следващ определена методология, която работи отвътре – навън, от промяна на начина на мислене и убежденията на човека, през процес на изграждане на стабилна самооценка и вътрешен авторитет,  себепознание и развиване на потенциала, създаване на визия за промяна, и план за реализирането й. Над 400 клиента са постигнали резултати след работа по тази система от 2015-а година до сега. Използват се инструменти и подходи от кариерното ориентиране, коучинга, невролингвистичното програмиране, въпросници, тестове и упражнения. След работата с Лили нейните клиенти влизат в затворена общност и имат достъп до специални събития за нея, отстъпки от отворени събития и най-вече – подкрепа, съвместни проекти и приятелство, отвъд темите за кариерна промяна.

Лили е сертифициран кариерен консултант (GCDF) от 2010 г., бивш HR в международни компании, лидери в своя бранш, магистър по управление на човешките ресурси от НБУ, бакалавър по английска филология със степен преподавател (и шестгодишен опит), НЛП мастър практик от 2017 г., преминала стотици часове в професионално и личностно развитие по различни теми. Повече за Лили виж по-долу на тази страница.

Лили предлага индивидуални стратегически сесии, както и индивидуaлна работа по дългосрочни програми. Няколко пъти в годината има и групови вип формати на работа.

Лили е специализирана в работата с дами, но работи и с господа, и постига адекватни резултати. Най-полезна е на хората, които искат да намерят удовлетворение и смисъл в настоящата или нова работа, професия, организация или бизнес, и искат задълбочен подход, отвътре – навън. За тези, които искат да изследват себе си, преди да търсят или създават възможности за промяна. За тези, които знаят, че промяната е процес и изисква фокус, енергия и стратегия за действие. За тези, които търсят адекватен партньор, който да им помогне да стъпят на своя път, и да вървят уверено по него.

Резултатите, които клиентите на Лили постигат, са в три аспекта: промяна на мислене, нагласи и парадигма за работа; познание на тяхната същност, ценности, силни страни и т.н.; генериране на идеи за промяна, валидирането им и създаване на план за действие. 2/3 от клиентите на Лили правят промяна до 6 месеца след приключване на работата им заедно. Над 90% от клиентите оценяват работата с Лили изключително високо.

Резултатът зависи от три аспекта: ангажираност и участие на клиента, адекватна подкрепа от страна на Лили, и външни фактори като икономическа ситуация, динамика на пазара на труда и т.н. В този смисъл 100% резултат не може да бъде гарантиран, но практиката показва, че такъв има в 8 от 10 клиента, дори и външните условия да изискват повече време и усилия. Лили дава финансова гаранция за всяка програма – 100% money back гаранция при стратегическата сесия и връщане на сумата след първа сесия от дългосрочните програми. .

В секция Общност, тук, както и в рубрика „#SheDares“ от блога.

Да, стига да осъзнава нуждата от промяна и да има ангажираност в процеса. Лили преценява индивидуално всеки случай и си запазва правото да откаже консултиране ако прецени, че клиентът няма готовност за процеса. Ако имаш желание да закупиш консултация на твой близък, моля пиши на Лили чрез формата за контакт.

Kонсултациите се провеждат само онлайн, в Zoom, от понеделник до петък, в удобно за двете страни време.

ПЪТЯТ НА КЛИЕНТА

Докато работим заедно по една от програмите, ще преминем през следния процес, ръка за ръка:

ВЗАИМНИ ОЧАКВАНИЯ

Като твой консултант, очаквай от мен:

Приемане и разбиране: аз съм твоят спаринг партньор с експертно познание

Структура и фокус: аз давам структура и фокус на твоите мисли, цели и действия

Пълна конфиденциалност: гарантирано

Експертност и професионализъм: аз имам опита и методологията за промяна, които работят

Мотивация и организираност: аз ти помагам да осъзнаеш и развиеш своята мотивация, за устойчив резултат

Контакти и нетуъркинг: аз ще те свържа с общност на други като теб, както и партньори, с които работя

Като мой клиент, аз очаквам от теб:

Доверие: в собствените ти сили и потенциал, и в процеса на работа и моята експертиза

Откритост: от теб към теб и от теб към мен, за да бъде резултатът в унисон с твоята същност

Поемане на отговорност: насоките от мен, решенията и действията – от теб

Изпълняване на уговорки: участие в процеса с ангажираност и отдаденост

Смелост: отвореност за различни гледни точки и готовност за действие

Радост: процесът може да бъде и удоволствен, стига да поискаш

11 ФАКТА ЗА ЛИЛИ

Създател на системата „Устрем“ за кариерна промяна и развитие

Автор на настолната книга за кариерна промяна с истински истории на български жени „От любов към себе си“ и на книгата, пътеводител към радостта и смисъла в работата „

Около 3000 часа опит в консултиране по теми за професионално развитие, промяна и личен брандинг

Над 500 индивидуални клиента от 2015-а насам и около 1000 участника в събития и семинари

Двигател на затворена общност от нейни клиенти, част от които вече са приятели или имат общи проекти

Бивш HR в международни компании, лидери в своя бранш

Сертифициран кариерен консултант (GCDF) и магистър по УЧР от НБУ,  в процес на обучение по арт терапия.

Сертифициран НЛП мастър практик с коучинг умения от НЛП тренинг център, акредитиран от ко-създателя на НЛП подхода – Джон Гриндер

Постоянно развива и надгражда личностните и професионалните си компетенции

Майка и любима жена

Обича музиката, танците, качествената и вкусна храна, творчеството, пътуванията и общуването с хора, които живеят ‘’извън кутията’’. Виж видео за ежедневието й ТУК.

Искаш да видиш резултати у клиенти на Лили Георгиева?

ОБЩНОСТ КЛИЕНТИ

Искаш да прочетеш техните лични истории на промяна?

#SHEDARES