Поредица от отворени събития

Лили Георгиева помага на хората да направят осъзната промяна към позиция, професия или бизнес, които ще им носят удовлетворение и смисъл. Тя е сертифициран консултант по кариерно развитие с над 1200 часа опит, автор на настолната книга за кариерна промяна „От любов към себе си“, създател на изпитаната методология за кариерна промяна „Устрем“, бивш HR в международни компании, лидери в своя бранш.

 

❓„Как да изпитвам истинско удовлетворение от моята работа?“

❓„Как да изразявам себе си чрез своето дело, а не просто да работя нещо?“

❓„Как да съм успешен в кариерата си, но не за сметка и на другото, важно за мен?“

? Това са въпроси, често задавани от мои клиенти, а отговорът ми към тях е един:

„Като станеш своя най-важен проект.“

?   КОНЦЕПЦИЯТА:

Аз съм Лили Георгиева и с вълнение те каня на първата от поредица от срещи (по една всеки месец чак до другото лято!), в която заедно със специални гости, мои колеги, водещи експерти в своята сфера, ще ти помогнем за това да станеш своя най-важен проект, и да постигнеш истинско удовлетворение и себеизразяване в твоята работа, ръка за ръка с всичко друго важно за теб.

ОТКРИВАЩОТО СЪБИТИЕ:

Първото събитие на тема „Стани своя най-важен проект“ ще бъде най-голямото от всички, и ще те въведе в аспектите на това какво означава да поставиш себе си на първо място, и как това не само няма да попречи, а ще те изстреля в нова орбита в професионален план. И ще говорим и за личния, защото всичко е взаимосвързано. Събитието е подходящо не само за хора, които обмислят кариерна промяна, а и за тези, които искат да се развиват в настоящата си дейност/ бизнес/ позиция/ компания.

ГОСТИТЕ:

Заедно с мен на сцената съм поканила и три дами, с които съм работила за тяхното кариерно развитие. Те са с много различни житейски и професионални профили : едната е публична личност и работи на свободна практика, другата има собствен бизнес и управлява малък екип, а третата е мениджър в международна организация, лидер на пазара. И трите ще споделят своите истории като не очаквай просто преглед тип ‚преди и сега‘, а наблягане на ‚по пътя‘, и много практически насоки, които да приложиш за себе си.

ПРОГРАМАТА за вечерта:

  • Практическо представяне от Лили Георгиева и специалните гости
  • Време за въпроси и отговори
  • Активности за запознаване на публиката (ако си бил/а на мои предишни събития вероятно знаеш, че моята роля е на човека, който свързва другите 🙂 )
  • Неформална част на чаша любима напитка и нетуъркинг (към залата има бар на наше разположение)

? Участието е безплатно, а записването става от тук:

Заяви участие

А тук е събитието във Фейсбук, ако искаш да се отбележиш, и да поканиш приятели.

При въпроси или трудности със записването, моля пиши на lillie@lilliegeorgieva.com

Ще се радвам да прекараме вечерта заедно!