Уъркшоп за развиване на личен бранд

Лили Георгиева помага на хората да направят осъзната промяна към позиция, професия или бизнес, които ще им носят удовлетворение и смисъл, както и да развият личния си бранд като част от организация или на свободна заетост. Тя е сертифициран консултант по кариерно развитие с над 1500 часа опит, автор на настолната книга за кариерна промяна „От любов към себе си“, създател на изпитаната методология за кариерна промяна „Устрем“, бивш HR в международни компании.

Повече за опита и квалификациите на Лили виж тук.

                                                  

ЗАПИШИ СЕ

                                                   4 април, 10.30-13.30 часа, онлайн

                                 Материали и задачи за самостоятелна подготовка

                            Индивидуална онлайн консултация за всеки участник

                                                   Работа в затворена Фейсбук група

За кого е този уъркшоп?

Твоята работа е свързана с това да споделяш специфично познание и експертиза в определена област?

Целта ти е да достигаш и да бъдеш предпочитан от онези хора, на които можеш да бъдеш от най-голяма полза – били те клиенти, работодатели или последователи?

Искаш да имаш устойчива стратегия, така че да постигаш резултати?

Имай предвид, че личният брандинг не е просто репутация или имидж в определени среди. А отговорност, носене на стойност и полагане на постоянни усилия. Свързване с хората през сърцето. Грижа и истинско желание да помогнеш.

Този уъркшоп е за теб, ако искаш да бъдеш разпознаван и предпочитан от хората, на които можеш да бъдеш най-полезен, с това, което си, и решенията, които предлагаш. Без значение дали работиш за някой друг или за себе си.

Без трикове и лесни резултати в три стъпки. А с работа в дълбочина, отвътре – навън.

Какво ще си изясниш на уъркшопа?

 • Диагностика къде се намираш в момента и какво трябва да промениш, по отношение на личния си бранд и свързването с твоята аудитория (клиенти, работодатели, последователи и т.н.).
 • Кое отличава именно теб и как да го заявиш по автентичен и вдъхващ доверие начин.
 • Как да определиш твоята аудитория и истинските й нужди.
 • Как да оформиш своите услуги (или себе си) като продукт и как да ги представиш по адекватен и отличаващ се начин.
 • Кои са принципите на развиване на личния бранд онлайн и офлайн, които ще ти осигурят устойчивост и разпознаваемост.
 • Как да се представяш въздействащо отвъд титлата, професията или методиката, по която работиш.
 • Експертни съвети от специален гост.
 • И още много практическа информация и приложими упражнения.

Кои са предимствата на семинара?

 • Структурирана информация, подредена в работеща, изпробвана методология.
 • Практически упражнения и примери.
 • Сериозна материя, подплатена с доза хумор и лекота.
 • Възможност за дискусия и споделяне (оценени като безценни от преминали обучението).
 • Обратна връзка, насоки и съвети от Лили Георгиева и специалния гост.
 • Затворена група, в която има пространство за споделяне и дискусия.

ЗАПИШИ СЕ

КОЙ Е СПЕЦИАЛНИЯТ ГОСТ?

Силвина Фурнаджиева е основател на Супер продуктивност. Със своите консултации и обучения тя помага на собствениците на бизнес да планират, организират и развият проектите си от самото им начало до големия успех и да повишат личната си ефективност в работата.

През последните над 10 години Силвина е управлявала няколко големи онлайн проекта, всеки с над 10 хиляди посещения месечно. Сред клиентите ѝ са Програма „Глоб@лни библиотеки – България“ на Фондация „Бил и Мелинда Гейтс“, Програмата за развитие на ООН в България, Министерство на образованието и науката, БДЖ, БНТ и редица стартиращи компании.

Силвина ще сподели опит в развиването на нейния личен бранд и как това е помогнало на нейния бизнес да се развие.

Отзиви от участници в предишното издание

„Уъркшопът надхвърли моите очаквания! Приятно изненадана бях от структурата на представената информация и надъхаността на участниците. Освен методология за личен бранд чухме и много  много житейски примери, истински истории. Препоръчвам!“

Аглика Хучала, създател на и възпитател в детска ясла „Бабина душица“

„Чудесно местоположение, уют – имах чувството, че съм на гости на приятелка, а не на „уъркшоп“ за усвояване на нови умения и знания. Ходила съм на много места – това, което отличава Лили и лекторите, които беше поканила, е тяхното осъзнато „подаряване на информация“. Всички бяха напълно наясно със себе си, качествата си, уникалността си и именно по тази причина нямаха задръжки да са автентични на 100% и да споделят достоверен, преживян и полезен опит!“

Венета Манолова-Драганова, адвокат, медиатор и създател на платформата Правометър

„Много ми допадна личният контакт, хората с които се запознах. Удивих се какво всъщност представлява ЛБ и как се развива. Много полезно беше краткото представяне, което имахме за домашно. Груповото обсъждане на нашите дейности, също …. всъщност всичко ми беше ценно и по някакъв начин допълни пъзела.“

Невелина Цочева, спортен инструктор и собственик на зала за SEMMA тренировки – Севлиево

„Семинарът на Лили би ти помогнал за професионалното ти развитие /и не само/, за начина по който да се представяш и ‘продаваш’ теб – не само в организация, но и индивидуално. Ще придобиеш яснота за теб и начина по който искаш да те възприема света около теб, твоите клиенти или колеги. Усещането ми за семинара е като за нещо ново, напълно променящо шаблони и вярвания.“

Маги Алтаванска, арт терапевт

ЗАПИШИ СЕ

Как ще протече уъркшопа?

💎4 април, 10.30-13.30 часа, подробен уебинар със стратегия за развиване на личен бранд в три стъпки и практически насоки от Лили Георгиева, с включване с от специалния гост Силвина Фурнаджиева от Супер продуктивност

 

💎След уебинара: материали в pdf формат и задачки за самостоятелна подготовка

 

💎Месец след уебинара: Практическа работа в затворена Фейсбук група, модерирана от Лили Георгиева, с участието и на специалния гост Силвина Фурнаджиева от Супер продуктивност

 

💎До месец и половина след уебинара: Индивидуална онлайн консултация от 90 мин. за всеки участник

ГАРАНЦИЯ: Лили Георгиева дава 100% гаранция за това, че ще си тръгнеш с ново приложимо знание и поне няколко нови познати, с които ще искаш да се видиш отново. Ако след уебинара и индивидуалната консултация прецениш, че наученото не е било полезно за теб, цялата сума ще ти бъде възстановена, без въпроси.

ЦЕНА:

170 лв

(цената включва участие в уебинара; една индивидуална консултация с Лили от 90 мин. след уебинара; онлайн материали; участие и подкрепа от Лили и другите участници в затворена Фейсбук група)

или

50 лв (цената включва участие в уебинара и онлайн материали)

ВНИМАНИЕ! Местата са ограничени, за да работим в малкa група и всеки да може да сподели своя казус, така че запази своето място сега.

За да запазиш твоето място е необходимо да заплатиш сумата до три дни след потвърждаване на твоята заявка за участие.

Ако имаш каквито и да било въпроси, моля пиши на: lillie@lilliegeorgieva.com

ЗАПИШИ СЕ