Три събития в три града през най-женския месец

 

 

 

Знам, че отдавна не ти е достатъчно  просто да работиш нещо и да постигаш цели, било то и за достойно възнаграждение, в престижна компания и с добре звучаща титла.  Вече подозираш, че не тези са ключовите фактори, така че да изпиташ истинско удовлетворение от твоята професия, позиция или бизнес.

Говоря за удовлетворение, което да усещаш и с разума, и със сърцето си. Удовлетворение, което може да дойде само, когато оставяш смислен принос с това, което правиш, по твоите собствени критерии, по теми, които те интересуват и за хора, които оценяват това, което можеш да им дадеш.

Знам, че „Кой е моят истински принос?“ и „Кое ще ми донесе истинско удовлетворение?“ са въпроси, които те вълнуват,  но и от които те присвива под лъжичката. Защото те е страх, че когато намериш своите отговори, нищо няма да е същото и ще е нужно да направиш промяна. А може да не знаеш как да я случиш или пък да не си наясно в каква посока. Или може да се наложи да платиш прекалено висока цена. Или просто се притесняваш, че вече е твърде късно.

Искаш ли да изразяваш себе си така, че хората около теб да няма нужда да те питат: „Удовлетворена ли си от своята работа?“, а да искат да научат как си го постигнала, защото всичко в теб ще говори, че е така?

Аз съм Лили Георгиева, консултант по кариерно развитие и личен брандинг, автор на настолната книга за кариерна промяна „От любов към себе си“  и подкрепям хората в това да открият, създадат или развият работата или бизнеса, които да им носят истински смисъл и удовлетворение.

За да отбележим подобаващо най-женския месец, те каня на три идентични събития в три български града, на които да открехна завесата в посока кое е онова, което ни носи истински смисъл и удовлетворение в работата. Ще разширяваме граници и ще премахваме остарели убеждения, не само от моя опит, но и с помощта на истории на мои клиенти, които ще разкажат за своя път на живо. Входът е свободен, а местата са ограничени. Ще бъде не само вдъхновяващо, а и много полезно, обещавам!

Точната тема е „Удовлетворение и смисъл в работата – от какво зависят и как да ги постигна“, а ето и локациите:

17 март, 11 – 13 ч.,  Бизнес Инкубатор Бургас (до 40 места)

За записване тук.

20 март, 19 – 21 ч., Есънс център София (до 120 места)

За записване тук.

24 март, 11 – 13ч., Bar Craft Capana, Пловдив ( до 70 места)

За записване тук.

За съжаление няма да мога да стигна и до Варна (знам, че ме чакате!), но пък ще ви компенсирам със страхотно събитие в началото на юни. 🙂

Всички записани ще получат подробна информация няколко дни преди събитията на имейла, който са оставили.

Ще се видим, нали? До скоро!