Устрем за принос – интензивна сесия

СТРАТЕГИЧЕСКА КОНСУЛТАЦИЯ С ЛИЛИ ГЕОРГИЕВА

КАКВО ВКЛЮЧВА КОНСУЛТАЦИЯТА:

Фокус върху конкретен въпрос/ казус/ ситуация. За ориентир разгледай темите, описани по-долу. Те са примерни и е възможно твоята да обхваща няколко или да е с друг фокус.

Преглед на материали за запознаване с казуса преди сесията, ако е необходимо.

1 стратегическа сесия от 90 минути онлайн в Zoom (цялата устна и писмена комуникация е изцяло конфиденциална)

Проследяващ имейл след сесията.

Възможност за продължаване към дългосрочна работа ако заедно преценим, че е необходимо да работим още по казуса. 10% отстъпка при записване на повече от една сесия и заплащане наведнъж.

* Лили Георгиева преценява всеки казус индивидуално и си запазва правото да откаже провеждането на такава интензивна сесия или да предложи още, ако прецени, че една среща няма да бъде ефективна предвид подадената заявка.

ЦЕНА И ГАРАНЦИЯ

 159 лв

 Цялата сума ще бъде възстановена, ако в края на сесията дадеш обратна връзка, че срещата не е била ефективна за теб.

4 теми за работа в стратегическа консултация – разгледай и избери твоята

1. Изграждане на стабилна самооценка и увереност

Пиши ми ако:

- Искаш да подсилиш увереността и самооценката си в професионален, и не само, план

- Имаш нужда да намалиш гласа на вътрешния критик и перфекциониста в теб

- Е време да изградиш своя собствен авторитет

- Искаш да отработиш ограничаващи убеждения във връзка с теб, работата и теб в работата

- Имаш професионален казус свързан конкретно с тази тема

 

ЗАПИСВАМ СЕ

ОТЗИВИ:

Харесва ми общността и как можем да си бъдем полезни

Като резултат от работата с Лили се развих в настоящата си компания, смених екипа си и намерих начини да използвам своите силни страни и преносими умения. Изпитвам истинско удовлетворение от това! Подходът на Лили е насърчаващ, провокативен към мислене надълбоко, и търсене на смисъла и първопричината. Харесва ми как структурира и вади най-важното от всичко изговорено, както и общността, която е създала и как можем да си бъдем полезни. Освен това има страхотно чувство за хумор и мисли наистина как да помогне на човека, а не само да му предаде някакви теоретични знания или методология.

Маргарита Николова

София, бизнес анализатор и тренер в IT компания

Най- стойностният подарък, който съм получавала към момента!

Още в първия ни разговор с Лили знаех че имам пътеводител, човек със способности, умения и суперсили, който ще освети търсенето ми вътре в себе си и ще даде компетентна, достоверна и професионална подкрепа. Имах нужда от промяна, но не на средата, в която се намирам, а по-скоро надграждане на опита и уменията ми. След като ръка за ръка с Лили изследвах и анализирах себе си, обсъдих с моите работодатели алтернативите и посоката, в която бих могла да поема оттук нататък. В момента се развивам в същата компания, но в нов проект, който оглавявам, и се чувствам на мястото си, щастлива и удовлетворена.

Жана Захова

Варна, асистент в правна кантора и създател на проекта justiceto.me

Чувствам се наистина удовлетворена!

Благодарение на работата с Лили смених позицията си в компанията си и съм част от екип, с който споделяме близки ценности: нещо, което ми липсваше преди. С колегите сме много близки и даже ходим на почивки заедно. Новата дейност е на по-високо ниво, и отговаря повече на моите силни страни и интереси, както и изискванията ми за възнаграждение. А мениджърите много ни помагат и ни насърчават да се развиваме в каквато насока искаме. Вече отговарям и за тийм билдинг събития, които имаме всеки месец, и това ми допада много. Имам и допълнителни задачи за подобряване на процеси в работата, където разполагам със свободата да давам предложения и ги обсъждам с екипите, които отговарят за промените.

Александра Сантова

София, акаунт мениджър

2. Познаване на твоята същност и подходяща форма на изява

Пиши ми ако:

- Искаш да опознаеш своята същност и да съобразиш избора си на кариера с нея

- Имаш нужда да оптимизираш настоящата си форма на изява, така че да е в унисон с теб

- Със сигурност имаш нужда от кариерна промяна, но не можеш да определиш точно каква

- Имаш идеи за промяна в настоящата ти или нова кариерна посока и искаш да провериш доколко отговарят на твоята същност

 

ЗАПИСВАМ СЕ

ОТЗИВИ:

Изключително полезна за онези, които са в процес на търсене на своя път!

Беше ми изключително ценно да опозная себе си по-добре и да взема адекватно решение за предложението за нова позиция, която получих. Преди да кандидатствам си отговорих на въпросите, които засегнахме с Лили: коя съм аз, кое е важно за мен, коя е моята естествена роля, какво всъщност е работата за мен. С насоките на Лили подготвих автобиографията си и представянето си по един различен начин и резултатът от моите действия, и външните обстоятелства, беше, че дори бях наета за по-подходяща позиция. Благодаря й за професионалната подкрепа!

Гергана Раленекова

София

Препоръчвам, ако търсите реализация в по-добра среда…

В програмата с Лили си поставих за цел да намеря онази работа и среда, в която ще се чувствам на място и ще развия потенциала си (което не се отнасяше за предишната ). Първият ми опит не ме доведе до онова, което търся, но аз не се отказах. След няколко месеца получих предложение за позиция, където щях да развия умения, които имам, но не използвах в предишната ми работа. След като навлязох в материята разбрах, че и опитът ми от преди ми е бил полезен. Най- важното което търсех, а именно спокойствието и разбирателството в екипа, е налице и се чувствам, все едно съм си вкъщи. Благодарна съм за адекватната подкрепа на Лили и я препоръчвам ако търсите реализация в нова среда, която да пасва на вас!

Полина Христова

София, магистър фармацевт и PV експерт

Видях като на карта своите силни страни…

Работата с Лили постави всяко парче на мястото си – аз видях като на карта своите силни страни, ограничаващи убеждения и ценности, и вече ми беше ясно какво ще правя без да се страхувам. Да си призная олекна ми, когато осъзнах, че съм била на правилния път, че шестото ми чувство добре ме е водило в придобиването на експертиза и умения, само че вече не искам да го правя за чужди не особено смислени проекти, аз искам да заставам зад стойностни такива. В момента стъпвам на натрупаните опит и знания от корпоративната ми кариера и помагам на стартиращи нови бизнеси с моята експертиза. Благодаря на Лили за осъзнаването и за лекотата, които ми даде!

Росица Чопева

София, стратег по бизнес планиране и създател на sixfigure.eu

3. Планиране и осъществяване на кариерна реализация / промяна

Пиши ми ако:

- Имаш идея за развитие в настоящата ти позиция, компания или организация или в нова посока, и искаш да знаеш какво е необходимо, за да я реализираш

- Имаш няколко варианта за реализация и искаш да ти помогна да направиш осъзнат кариерен избор

- Искаш да формулираш реалистичен план за действие

- Искаш да ти помогна в подготовката за кандидатстване, подготвяне на СиВи, и/или представяне на твоята идея

- Искаш да научиш как да поддържаш ресурсно състояние, за да си постоянна в изпълнението на твоя план

 

ЗАПИСВАМ СЕ

ОТЗИВИ:

Запалва осветлението в тъмния тунел, за да можем сами да намерим пътя към светлината.

Когато се свързах с Лили бях загубена и объркана. Майчинството ми приключваше, имах нужда да работя, имах няколко предложения за бизнес проекти, но нищо не ме удовлетворяваше. Лили не се опита да реши проблемите ми, а ме провокира да осъзная на какво държа в този живот и кой е моят център. Освети тунела, който ми се струваше ужасно дълъг и тъмен. И тогава осъзнах голямата истина: няма значение към каква професия ще се насоча, аз няма да съм удовлетворена от нищо, ако не се справя с вътрешната си неудовлетвореност. В момента обичам работата, с която взаимно се избрахме и знам, че удовлетворението идва отвътре-навън, а не обратното.

Янина Христова

Варна, ръководител в образователна организация

Компетентен и уверен в работата си професионалист…

Потърсих Лили в момент, в който бях неудовлетворена, незнаеща какво точно искам и с какво да се занимавам в професионален план. Още на първата ни среща усетих, че мога да й се доверя като на много компетентен и уверен в работата си професионалист, а на следващите срещи разбрах, че е преди всичко и добър, с хубаво чувство за хумор човек, който чрез личния си опит помага на хората да намерят себе си и да бъдат щастливи в професията си, в унисон с личния живот. Към днешна дата се чувствам по-спокойна и уверена, с нова професия, която обичам и върша с удоволствие, и която ме обогатява, както в професионален, така и в личен план.

Светлана Петрова

София, експерт по управление на хора

Думите й да не се отказвам кънтяха в мен…

В търсене на ново начало срещнах Лили, посетих семинара й за кариерно преориентиране „А сега накъде?“, след който последва индивидуална подкрепа от нея в осъзнаването на какво всъщност нося в себе си, подготовката на CV, и представянето ми пред потенциални работодатели. В провинцията намирането на работа, съвкупност от това да ми харесва, да ми носи удовлетворение, да имам време за подрастващата ми дъщеря, е много трудно. Процесът беше дълъг и на моменти отчайващ, а думите на Лили да не се отказвам често кънтяха в мен. Днес съм в бизнес и на позиция, за които имах малко опит, но голямо желание, а собственикът на фирмата просто разпозна в мен подходящия човек, и заедно правим нещо, което не е съществувало до сега. Благодаря на него, на себе си и на Лили!

Атанаска Николова

Бургас, ръководител отдел подбор и развитие в търговска компания

4. Позициониране и разпознаваемост като експерт

Пиши ми ако:

- Имаш нужда да представиш себе си отвъд ‚опаковката‘ на предишни или настоящи титли и длъжности

- Искаш да се позиционираш като експерт сред бъдещи потенциални работодатели или клиенти

- Търсиш как да развиваш личния си бранд стратегически и целенасочено, с цел достигане до повече клиенти или позициониране пред работодатели

- Искаш да ти помогна да изготвиш автентично и въздействащо представяне пред потенциални работодатели/ клиенти/ партньори

 

ЗАПИСВАМ СЕ

ОТЗИВИ:

Помогна ми да започна и беше до мен по пътя

С Лили се „запознах“ доста отдавна, мисля че тъкмо започваше да се занимава с дейността си, когато започнах да следя сайта й. Знаех, че един ден ще я потърся за консултация! Когато излезе книгата й, я купих веднага. От нея разбрах, че съм в етап на застой и година по-късно реших, че моментът за консултация е настъпил. Лили ме накара ме да се обърна още повече към себе си, помогна ми да приоритизирам и да структурирам хилядите идеи, между които се лутах. Помогна ми да започна бизнес проектите ми, да натисна спирачката, за да мога да тръгна! Беше до мен по пътя и продължава да ме подкрепя! Благодаря, Лили!

Невелина Цочева

Севлиево, психолог, треньор по SEMMA спининг и собственик на център за деца и родители „Заедно“

След работата ми с нея всичко си дойде на мястото

Лили ми даде един друг, много различен поглед към това, което правя. Научи ме, че няма нищо лошо в това да изразяваш себе си, вдъхна ми смелост да изразявам това, което усещам, да стоя смело зад нещата, които правя, и в които вярвам. Това всъщност означавало да развиваш личния си бранд. След като станах по-смела в интернет пространството, установих, че работата ми се следи не само от родители, но и от колеги-преподаватели. Допитват се до мнението ми, ползват материалите, които публикувам на сайта. Името на школата и аз като нейно лице все повече се утвърждаваме като синоним на професионализъм. Отзивите от родителите и децата са много добри, което води до повече записани при нас.

Миглена Генчева

София, собственик и преподавател в школа за ментална аритметика АЗ МОГА

Лили, продължавай смело, това е твоето призвание!

Работата с Лили беше много ползотворна, макар и да трябваше да вземам не лесни решения за бизнеса си. Тя ми даде ясни стъпки за действие в развитието на бизнеса ми оттук нататък: структурирах по-добре задачите в офиса и направих цялостен, ясен план за работа на колегите, както и започнах да работя само с клиентите, с които искам да работя, с които имаме общи ценности и разбиране за начина на работа. И най- вече – започнах да се развивам като консултант и обучител в моята област, да предавам знания и практически опит на всички, които искат да изградят или надградят финансово-счетоводната си култура.

Петя Станчева

София, обучител и собственик на счетоводна кантора Finansial

Разгледа вариантите за работа с мен, но не знаеш кой да избереш?

ПИШИ МИ

Искаш да видиш какво са постигнали други клиенти?

ВИЖ ТУК