.

Защо тази програма?

 • Умения за изграждане и развиване на увереността и самооценката
 • Умения за поставяне на цели, според собствените ни ценности и критерии за успех, и устойчивост в следването им
 • Умения за себеотстояване и разиване на мрежа за взаимоподкрепа

Това са трите аспекта, които заедно дефинираме, че имат нужда от отработване, с почти всяка от стотиците дами, които съм съпътствала в тяхното кариерно развитие, промяна или изграждане на личен бранд , в над 2000-те часа от консултантската ми практика от 2015-а насам.

Именно това са ключовите умения, за да се чувстваме уверени, устремени и успешни –  в кожата си и в своята кариера. Особено в моменти на външни турбуленции и несигурност, както в настоящата пандемия. И именно сега, когато общуването и движението навън са ограничени, е време да се обърнем навътре и да разрешим вътрешни теми, които, може би, сме отлагали с години!

Защото предвижването напред, настрани или извън рамките на традиционното разбиране за кариера, и усещането на удовлетворение, смисъл и радост от нея, не зависи само от нашите професионални компетенции, опит и мотивация, нито пък от добре изготвения план за действие…

А от работа с онези личностни качества, които ни ограничават и спират да се развиваме и да разгърнем потенциала си.

Защо смятам, че мога да ти бъда полезна?

Аз съм Лили Георгиева и помагам на хората да постигнат удовлетворение и смисъл от тяхната работа, в настоящата или нова професия, позиция, компания или бизнес, както и да развиват личния си бранд, така че да стигат до онези компании или клиенти, на които могат да бъдат най-полезни. Аз съм сертифициран GCDF консултант с над 2000 часа опит, NLP мастър практик, автор на настолната книга за кариерна промяна „От любов към себе си“ и на пътеводителя за радост и смисъл в работата „Започни начисто“ , създател на изпитаната методология за кариерна промяна „Устрем“, магистър по управление на хора и бивш HR в международни компании, лидери в своя бранш. Познавам хората и онова, което ги спира да се развиват, и вярвам, че мога да помогна в тази насока.

За кого е тази програма?

 • За всички, които осъзнават, че не могат да разгърнат кариерния си и личностния си потенциал поради вътрешни ограничения, и е време да вземат мерки;
 • За онези, които искат да имат здрава самооценка и да повишат своята увереност;
 • За хората, които осъзнават, че е време да заявяват себе си и да отстояват позициите си по един устойчив начин;
 • За онези, които искат да опознаят своите ценности и да си поставят цели в унисон с тях;
 • За онези, които искат да се научат да търсят и приемат помощ и да развиват взаимоотношенията и контактите си;
 • За онези, на които им липсва целеустременост и постоянство в действието (но пък са добри в премислянето и отлагането)
 • Без значение титлата, професията, опита или пък дали искат да се развиват на настоящата или на нова позиция/ професия…
 • …стига да са готови да полагат системни усилия и да се доверят на себе си, на процеса и силата на групата.

Какво включва програмата?

6 видеа (по едно х 3 седмици) + домашни задания и подробна обратна връзка от Лили
3 групови онлайн срещи (през януари, март и май), фасилитирани от Лили
Участие в програмата в подбрана група до 15 души
Практическо развитие на умения с надграждане във всеки модул и между модулите
Резюмета за самост. работа (в pdf) и допълнителни ресурси след всяка среща
Работа по двойки, общуване и подкрепа в затворена Фейсбук група

Бонуси към програмата:

Една сесия с Лили Георгиева (45 мин.) по време на програмата и преференциални условия за записване ако са необходими повече
Уникален годишен планер за 2022-а (създаден от клиент на Лили Георгиева – www.plantahabit.bg)

 

Какво да очакваш в резултат от програмата?

Опознаване на твоите ценности и умения за поставяне на цели, адекватни за теб​
Умения за устойчивост и постигане на ресурсно вътрешно състояние
Повишена увереност и умения за нейното развиване
Умения за развиване на здрава самооценка
Умения за асертивно отстояване на твоите граници
Умения за изграждане на здравословни взаимоотношения
Умения за заявяване на адекватна стойност/ заплащане
Умения за развиване на мрежа от хора за взаимопдкрепа

Програма по месеци

Ценности и цели

Как да формулирам своите ценности и да си поставям адекватни цели, в унисон с моята личност и професионална посока. Как да се задействам и да постигам резултати спрямо свои собствени критерии.

Ресурсно състояние и устойчивост

Как да съм устремена и устойчива в действието и постигането на своите цели. Как да поддържам ресурсно вътрешно състояние и нагласа.

Здрава самооценка и отработване на перфекционизма

Как да изградя здрава самооценка и да окротя перфекционизма.

Стабилна увереност и избор от любов

Как да развивам своята увереност и да действам от любов, а не от страх, и в професионален, и в личен план.

Асертивност и взаимоотношения

Как да отстоявам своите граници, потребности и постижения и да развивам взаимоотношения, базирани на уважение и доверие.

 

Взаимопомощ и растеж

Как да делегирам задачи и отговорности, и да разчитам на другите. Как да развивам мрежа от хора, с които се подкрепяме.

Цена и гаранция:

115 лв на модул за 6 модула = 690 лв за цялата програма

ВЗЕМИ ОТСТЪПКА! ->

650 лв (вместо 690 лв) за плащане на програмата наведнъж (до 16.01.2022)

РАЗСРОЧЕНО ПЛАЩАНЕ:

2 х 335 лв за плащане на програмата на два пъти (335 при записване и 335 лв до 28.02.2022)

3 х 230 лв за плащане на програмата на 3 пъти (230 лв при записване, 230 лв до 28.02.2022 и 230 лв до 15.04.2022)

*Цената включва: шест видеа с домашни задания, участие в три групови онлайн уъркшопа, онлайн материали, подкрепа през цялата програма и шест подробни обратни връзки по имейл от Лили Георгиева.

Бонуси: планер за 2022-а, една индивидуална сесия с Лили Георгиева.

Записване:

Включването в програмата става само  след 15 мин. събеседване по телефона с Лили Георгиева, в което да споделиш твоите цели и мотивация, а Лили да се увери, че програмата в този формат е именно за теб и ще ти бъде полезна.

Ако след приключване на програмата в края на май 2022, след активно участие и изпълнение на всички задачи, прецениш, че няма ефект от програмата, цялата сума ще ти бъде възстановена.

Формат на провеждане:

Веднъж на три седмици се фокусираме върху различна тема, със самостоятелен преглед на видео от Лили, общо шест, индивидуални задачи, и обсъждания по двойки.

Онлайн уъркшопите са веднъж на два модула (през 45 дни), от 18.00 ч. до 21.30 ч. (с 15 мин. пауза), във втората половина на месеците януари, март и май.

Изпращане на подготвителна информация и планерите – в средата на януари.

Старт: 24.01 понеделник

С всяко видео групата получава имейл с резюме от модула, допълнителни ресурси и задачи за самостоятелна работа, и работа с другарче. Домашната работа е практическа и изисква прилагане на наученото в ежедневните работни и житейски ситуации. Самото разписване на отчета по домашното към Лили Георгиева отнема между 30 и 90 мин. Работата с другарче е спрямо общите възможности и договорки.

Между модулите и срещите общуваме в затворена Фейсбук група.

Възможни са и нерегламентирани срещи извън официалните, по желание на групата (в първото издание имахме 2 на живо и 1 – онлайн) 🙂

Отзиви от участнички от предишни издания

Цвета Тръпкова, София

„С две думи, програмата е работеща - тя просто реално работи за човека!“

Оценката ми за програмата е максималната. Съдържанието беше много добре "пресято" (есенциални неща) и структурирано. Информацията беше така подбрана и поднесена, че нещата правят впечатление, остават. Усещах много ясно как всяка следваща тема надгражда предишните. Писането на обратните връзки беше много продуктивен вътрешен процес за мен - да изкажа, да заявя усещанията и осъзнаванията си, да ги видя отстрани, черно на бяло.

Супер готина и смислена идея беше това за buddy-тата. Групата като цяло също бе много ценна за мен. Дава усещане за сигурност, доверие, подкрепа, принадлежност, споделен опит, насоки, странична гледна точка, приятелство. страшно много неща. Програмата съвпадна с много интересен период - както за целия свят, така и за моя личен свят. С течение на програмата аз се чувствах: все повече на мястото си, с все повече желание, но спокойно желание да правя нещата, във все повече покой и мир със себе си и света около мен, все по-радостна (пея си у дома, дори близките ми го забелязоха и отчетоха), все по-подредена и ясна, по-спокойна, по-приемаща и все по-любопитна. И все по-готова, да продължа напред, включително с неща, които ме плашат - макар страхът все още да го има, той не ме парализира, както преди, а се превръща в нещо, с което съм готова да се срещна.

Мария Кацарова, София

„Съдържанието бе логически издържано и стегнато без нищо излишно, досадно или скучно!“

Много мисли в главата ми намериха мястото си и много въпроси – отговорите си. Видях изключително спокойно и вещо водене на сесиите без напрежение, сякаш всичко следва естествения си ход, но едновременно с това динамично и стегнато, без празни коментари и губене на време, с чудесно темпо. Всичко бе поднесено увлекателно и практично с провокации към самите нас. Много свои мисли чувах изречени на глас от момичетата, което ми даваше възможност да си сверя часовника, а понякога и да погледна отстрани конкретна ситуация.

В първия модул първо си направих равносметката и видях върху кое искам да работя сега и кое по-късно. Разбрах кое ме вдъхновява и дава смисъл. Във втория модул разбрах, че увереността ми е безкрайно нужна, тъй като без нея губя себеуважението си, след това прозрях няколко ограничаващи убеждения, и още, и още - по никакъв начин не мога да се огранича до едно-две неща. Взех си толкова много!

Намерих себе си на друго място, в друга роля, в която влязох за първи път, и започвам да се чувствам удобно в нея. Намерих посоката и мечтите, които отговарят на ценностите ми и тръгнах да ги следвам. Устремена и уверена, прозрях няколко ограничаващи убеждения и ги анулирах, започнах да отчитам малките си постижения.

Това беше едно най-смислените неща, които съм правила за себе си!

Яница Дернева, Пловдив

„Ученето и споделянето в групата беше изключително ценно! ”

Съдържанието беше много добре структурирано и разпределено - то затваря един пълноценен кръг от знания и нови умения, усещания и гледни точки. А воденето и презентирането на модулите винаги беше на отлично ниво и с много силна отдаденост от страна на Лили, и това се усещаше във всеки един модул. Което мен ме мотивираше още повече.

Buddy системата също беше много полезна, като даваше шанс да се опознаем още повече една с друга, и да бъдем една идея по-ангажирани спрямо програмата или домашните. Планерът беше много полезен за мен, и го използвах, като имах моменти, в които го използвах по-ефективно и моменти, по-малко, в зависимост от заетостта и нуждите ми.

Благодаря за всичко! Програмата беше изключително ценна, чрез нея успях да се срещна с много стойностни и интересни хора, които споделят и моите усещания и слабости, с които усетих,че мога да споделя много неща, и се радвам, че това мини общество, което създадохме, остана да съществува като среда на споделеност, вдъхновения и нови знания и усещания.

Ева Дичева, София

„Чувствам се по-уверена, удовлетворена, по-освободена и подкрепена!“

Всеки от модулите ми беше ценнен и сега като преглеждам домашните ,виждам как финно са преплетени . Най-подхранващи ми бяха упражненията за преработката на ограничаващи вярвания, извеждането на утвърждения от успехите, дневника на успеха и други. Оказа се,че има за какво да се потупам по рамото и че другите го виждат.

Първоначалната ми реакция на домашните все беше "О, ужас, как ще го направя? Няма какво да напиша! Оле, мале!" , но като сядах да ги пиша , се оказваше ,че има какво да споделя. В резултат на това ми идва повишената увереност . Отработих до голяма степен самосботажите си. Чувствам се по-освободена пред белия лист, а преди бях като парализирана. Усещането за подкрепа и съпричасност идваше и от групата.

Това е балансирана програма с добра последователност и надграждане на темите. Може да е доста трудно на моменти и да искаш зарежеш работата, но има ценни осъзнавания и нови хубави познанства, така че си струва. Получаваш подкрепа и усещане ,че не си сама по пътя.

*Повече за работата на Лили и резултатите, които постига, виж тук.

За въпрос пиши на lillie@lilliegeorgieva.com