Webinar-realisation

Как да разбера, че кариерната посока, която съм избрала, или предстои да избера, е ‘моето нещо’?

Как да съм сигурна, че няма друга, по-подходяща за мен?

Как да създам свои собствени критерии за избор на професионална реализация?

Какво говори опитът на Лили Георгиева, в над 2000 часа консултиране?

Какво показват дългосрочните тенденции в кариерното развитие?

Отговорите на тези и още много важни въпроси ще намериш в безплатния уебинар, изготвен специално по темата.

Той е подходящ за хора, които обмислят кариерен завой и искат този избор да бъде осъзнат, без значение дали са наясно със своята посока или все още – не.

Освен безценна практическа информация и много стойност, както винаги в събитията на Лили, на уебинара ще разбереш подробности за предстояща онлайн програма за осъзната кариерна промяна, както и специални условия за включване в нея.

Дата: 4 октомври, понеделник, от 19.30 до 21 ч., в Zoom

Моля заяви своето присъствие в следната форма за заявка.

Ако нямаш Гугъл акаунт, пиши на lillie@lilliegeorgieva.com, за да те включим като участник в събитието.

Местата са само 100, така че не отлагай записването си до последния момент.

ЗА ВОДЕЩАТА:

Лили Георгиева провокира хората да преразгледат представите си за професионалното си развитие и за тях самите като личности и професионалисти. Тя им помага в това да правят осъзнати кариерни избори, в унисон с тяхната същност и начин на живот – от любов към себе си, както и развиват личния си бранд, така че да стигат до онези компании или клиенти, на които могат да бъдат най-полезни.

Лили е сертифициран консултант по кариерно развитие и промяна с над 2000 часа опит, бивш HR в международни компании, лидери в своя бранш, обучител и лектор. Автор е на настолната книга за кариерна промяна с истински истории на български жени „От любов към себе си“ и книгата-пътеводител за постигане на лекота и смисъл в професионаланта роля „Започни начисто“. Създател е на изпитаната система за кариерна промяна Устрем. Не на последно място – обединител на общност от над 250 дами, с които е работила индивидуално или в група за тяхното кариерно удовлетворение.