Уъркшоп на живо, 09.2023

Обмисляш нова дейност, позиция или професия, но не можеш да се задействаш?
Имаш идея за собствен бизнес или свободна практика, но ти е трудно да стартираш процеса?
Отлагаш не веднъж или дваж, а времето и желанието те притискат?
Вече действаш по бизнес или кариерен проект, но буксуваш, и ти е трудно да продължиш?
Страдаш от синдрома на самозванеца и на отличничката, и не знаеш как да се справиш с тях?
Искаш да подсилиш увереността си и вътрешната си готовност?
 
 

УЪРКШОП на жИВО: 70% практически и преживелищен, 30% – дискуСИи и споделяния

В МАЛКА ПОДБРАНА ГРУПА, И СИГУРНА СРЕДА, ЗА ДА СПОДЕЛИШ И ДА БЪДЕШ ЧУТА

С Е-ТЕТРАДКА ЗА СТРУКТУРИРАНЕ И ПЛАНИРАНЕ НА ТВОИТЕ ДЕЙСТВИЯ

ЗА КОГО Е ТОЗИ УЪРКШОП?
На колко от въпросите по-горе отговори с ДА? Ако поне на половината, то този уъркшоп е за теб. В него стъпвам на моите осем години и около 3000 часа консултантски опит и ти помагам да се задействаш – отвътре-навън!
 Включи се ако си майка в отпуск по майчинство и имаш идея за нова дейност, или ако си изчерпана на настоящата си работа, и ти се върти идея за нова посока, но отлагаш нейната реализация, или ако вече действаш по бизнес или кариерен проект, но ти е трудно да си устойчива и да вървиш напред.
Очаквай формат, в който не само ще дискутираме и ще мислим, а ще преживяваме и ще действаме. Форматът ще включва практики от арт терапията, НЛП подхода, мини констелации, дискусии, и други, няма да бъде лекционен.
Цена: 149 лв (сумата включва участие в уъркшопа, материали и кафе паузи)

* Лили Георгиева дава пълна гаранция за удовлетворение: ако в края на уъркшопа кажеш, че не ти е бил полезен, ще получиш обратно цялата сума.


Ще отработиш вътрешните спирачки и ограничения.

 Ще разбереш кое те спира и как да го трансформираш.

Ще подсилиш увереността си и ще се свържеш с вътрешните си ресурси.

Ще си тръгнеш с план за действие.

Дата:  30 септември, от 10 до 17 часа
Минимум/ максимум участници: 10/20
Място на провеждане: Art Ground Center, ул. „Граф Игнатиев“ 3, https://www.artgroundcentre.com/
Необходими ще бъдат тетрадка и химикал, всичко друго ще предоставим на място
Очаквай преживяване и споделяне в малка, подбрана група, както и тетрадка за домашно след това, за структура и план за действие.

За водещата:

Лили Георгиева провокира  хората да преразгледат представите си за професионалното си развитие и за тях самите като личности и професионалисти. Тя ги подкрепя в това да  постигнат удовлетворение, смисъл и радост в работата – в настоящата или нова професия, позиция, компания или бизнес, както и развиват личния си бранд, така че да стигат до онези компании или клиенти, на които могат да бъдат най-полезни.

Лили е сертифициран консултант по кариерно развитие и личен брандинг, бивш HR в международни компании, лидери в своя бранш, филолог, НЛП мастър. Автор е на настолната книга за кариерна промяна с истински истории на български жени „От любов към себе си“ , както и на наръчника за радост и смисъл в работата „Започни начисто“.

Също така, Лили е създател на изпитаната методология за кариерно развитие и промяна „Устрем“, опитен обучител, водещ и гост-лектор на кариерни събития, както и обединител на общност дами със сходни ценности и търсения.

                       ОТЗИВИ ОТ КЛИЕНТИ НА ЛИЛИ, ТУК И ТУК

Около 3000 часа консултантски опит
1000+ участника в събития и обучения
Около 300 дами в затворена общност клиенти
92% дават изключително висока оценка на работата с Лили

Това е практически формат, в който освен споделяние и дискуии правим практически, преживелищни упражнения.

Лили Стъпва върху опита и методологията си за осъзната кариерна промяна – големият плюс тук е форматът на живо и възможността за изцяло преживелищна работа, а не сухи лекции и информация.

За всички, които имат дори и не много ясна идея за нова кариерна посока и искат да си я валидират и да се задействат по нея.

На живо, мястото ще бъде уточнено.

Натисни бутона ‘Запиши се’ и попълни кратката форма за участие. След това ще ти изпратим имейл за потвърждение, заедно с реквизити за плащане.

ОТЗИВИ ОТ УЧАСТНИЦИ В ИЗДАНИЕ НА УЪРКШОПА ПРЕЗ ЮНИ 2023, гр. ВАРНА

Уъркшопът ми показа, че творческият подход решава значителна част от колебанията ми. Много ми хареса играта с минало, настояще и бъдеще на представите ми за моята дейност. Видях пречките в мисленето си, както и факторите на подкрепа. Подредих ги по друг начин и предимствата заеха мястото си. Получих задвижване на креативното мислене по много интересен начин и общуването с други дами ме обогати.

ЕМИЛИЯ ГЕОРГИЕВА

Хареса ми подхода  на Лили – бих го определила като интуитивен, подтикващ към действие. Мисля, че беше  много добре формулирала  обучението. Започнах още веднага да действам в посока постигане. Бих казала че 50% от заявката съм постигнала.  Харесаха ми практическите упражнения, както и обмена на опит с другите жени.

БИЛЯНА ТОДОРОВА

Уъркшопът беше с чудесна структура и съдържание. Всичко ми допадна – много практически насочен подход. Много полезна е обратната връзка и въпроси в групата накрая. Цената определено си струва за резултата.

ЖАНА ЗАХОВА