Здравей

Аз мразя спам. Тук имейл адресът ти е на сигурно място.

Ти си на правилното място ако:

– знаеш, че приносът, който искаш да оставиш, не се изчерпва просто с една титла или длъжност.
– познаваш се добре или искаш да научиш повече за силните си страни, знанията и уменията си, и се чудиш как да ги използваш максимално в професионален план…
– … както и как да ги заявиш по твоя начин, и с твоя стил пред тези, които ще ги оценят.
– мечтаеш всеки ден да правиш това, което да ти носи смисъл, радост и достойно възнаграждение, в унисон с личния ти живот…
– … и което да дава истинска стойност на онези работодатели, клиенти, партньори, хора, с които сте „от една порода“.
– обмисляш завой в кариерен план и искаш яснота за посоката и начина на случване на промяната…
– … както и за пътищата, по които да достигнеш до твоите работодатели, клиенти или последователи.
– харесваш това, което правиш, но нещо липсва, и търсиш успех и удовлетворение, по твоя си начин.
– работиш за себе си и искаш да достигнеш до повече хора, на които да бъдеш от полза.
– имаш екип или бизнес, и искаш да управляваш себе си и хората си по-ефективно и леко.

Искаш да промениш нещо в кариерен план (работодател, професия, от нает служител към свободна практика…), и търсиш яснота за твоята цел, и как да я постигнеш.

Виж повече

Харесваш професията си или сферата ти на дейност и искаш да се развиеш и да постигаш повече в нея, и ти трябва яснота и план за твоето развитие.

Виж повече

Работиш на свободна заетост, имаш или обмисляш собствен бизнес, и искаш да достигнеш до твоите клиенти, и да бъдеш предпочитан от тях.

Виж повече

Управляваш екип в чужда или твоя компания, и искаш да си по-добър и ефективен лидер, като първо опознаеш и развиеш себе си, а след това и екипа си.

Виж повече

Аз ще ти помогна да се обърнеш към себе си и да се опознаеш, да подсилиш вярата, куража и фокуса си, да направиш първата крачка към кариерна промяна или кариерно развитие, по-малки или по-сериозни, и да действаш, да не спираш да действаш, с твоя ритъм и стил.

Аз ще ти помогна да създадеш и развиеш своя автентичен личен бранд и да го споделиш с тези работодатели, клиенти или последователи, с които мечтаеш да работиш.

Аз ще ти помогна да разбереш как това, което ти си, което можеш и в което вярваш, може да бъде полезно и стойностно за хората, които търсят някой точно като теб.

Където и да си, искам да знаеш,

с теб съм,

Лили Георгиева - кариерно консултиране

консултант по кариерно развитие и личен брандинг

Don’t take my word for it

За мен Лили е посланик на идеята, че всеки трябва си отдели време и да формулира и развие своята мисия така че да се чувства успешен точно по неговия си начин.

Работихме с Лили в момент, в който имах нужда от кариерна промяна в рамките на организацията, за която работех. Препоръчвам Лили не само като експерт в областта си, а и като открит партньор, който е непредубеден, неосъждащ и помагащ да генерираш достатъчно възможности за избор и да постигнеш желания резултат.

Лили ми помогна да постигна яснотата за личния си бранд, от която имах нужда, както и да си съставя подробен план за действие. Това, което ми харесва в Лили, е че определено мисли извън кутията, като в същото време е компетентна и точна

Не очаквах, че с Лили ще поставим началото на това, поне идейно, което в момента е мой бизнес. Стигнахме до изводи, които ми помогнаха да взема решение да премина от сигурната си работа към приключението, което развивам и в момента.

И нека вървим заедно…