А сега накъде?

записите на Два практически уъркшопа в Зуум, общо 5 часа

Работна е-тетрадка в две части,
за самостоятелна работа и надграждане

Три варианта за
участие, виж кой е твоят по-долуНай-големият въпрос, който клиентите ми си задават, е:

„Имам ли нужда от кариерна промяна?

Kакво да променя в кариерен план, за да си върна удовлетворението?

И, изобщо – а сега накъде?“

Всички те изпитват вътрешен (а често и външен) натиск, да вземат кариерно решение.

Само че то се изплъзва, защото в главата ни е хаос, не знаем от къде да започнем, не знаем как да го направим по най-адекватен начин, не сме сигурни, че няма да изпуснем нещо, когато планираме бъдещите си кариерни стъпки.

За всички, на които им писна от вътрешния хаос и искат да имат яснота относно професионалната си ситуация,  създадох този експресен онлайн курс.

Той е кратък и ефективен, защото седемте ми години опит като HR и още осем – като консултант по кариерни теми, ме срещнаха с над 1000 индивидуални случая, и аз стъпих на тях, за да го създам.

За кого е този курс:

– За жени в отпуск по майчинство, работещи дами или господа на експертни или мениджърски позиции, фрилансъри или развиващи малък бизнес;

– За всички, които искат да подредят хаоса в главата си и да придобият яснота за следващите си кариерни стъпки.

– За онези, които трябва да вземат скорошно решение, и нямат време за по-пространни програми.

Какво ще получиш като резултат:

– Яснота от къде точно идва неудовлетворението ти в кариерен план.

– Яснота дали имаш нужда от кариерна промяна и в какъв мащаб точно.

– Яснота дали сега (или кога по друго време) е най-удачният момент за твоята промяна.

– Яснота за това кои са адекватните кариерни стъпки за теб в следващите месеци.

– Яснота какво и как да подобриш в настоящата си позиция или бизнес, ако не е необходима значителна промяна, или моментът за нея не е сега.

Внимание!

Този курс не е такъв по себепознание и кариерно ориентиране („Коя съм аз и в каква кариерна посока да се реализирам?“).

„А сега накъде?“ е диагностичен, насочен към подреждане на хаоса в главата ти и поставяне на кариерна цел, както и планиране на първи стъпки по нея. След това можеш да продължиш с избиране на кариерно амплоа, сама, или с моя помощ, в индивидуална работа с мен.

* Лили Георгиева дава пълна гаранция за удовлетворение: ако след преглеждането на записите и попълването на двете тетрадки, й пишеш, че той не ти е бил полезен, тя ще ти върне цялата сума. (срок – месец след закупуването им)

За водещата:

Лили Георгиева провокира  хората да преразгледат представите си за професионалното си развитие и за тях самите като личности и професионалисти. Тя ги подкрепя в това да  постигнат удовлетворение, смисъл и радост в работата – в настоящата или нова професия, позиция, компания или бизнес, както и развиват личния си бранд, така че да стигат до онези компании или клиенти, на които могат да бъдат най-полезни.

Лили е сертифициран консултант по кариерно развитие и личен брандинг, бивш HR в международни компании, лидери в своя бранш, филолог, НЛП мастър. Автор е на настолната книга за кариерна промяна с истински истории на български жени „От любов към себе си“ , както и на наръчника за радост и смисъл в работата „Започни начисто“.

Също така, Лили е създател на изпитаната методология за кариерно развитие и промяна „Устрем“, опитен обучител, водещ и гост-лектор на кариерни събития, както и обединител на общност дами със сходни ценности и търсения.

                       ОТЗИВИ ОТ КЛИЕНТИ НА ЛИЛИ, ТУК И ТУК

Около 3000 часа консултантски опит
1000+ участника в събития и обучения
Над 300 дами в затворена общност клиенти
92% дават изключително висока оценка на работата с Лили

Този курс е диагностичен, насочен към подреждане на хаоса в главата, взимане на кариерно решение, поставяне на кариерна цел, както и разписване на първи стъпки по нея.

Този курс не е  дългосрочен и не включва упражнения по кариерно ориентиране („Коя съм аз и в каква кариерна посока да се реализирам?“).

За това можем да работим индивидуално, след „А сега накъде?“.

 

Не, курсът не е насочен към кариерно ориентиране, а към адекватна диагностика – дали и от каква кариерна промяна имаш нужда изобщо. Не рядко клиенти са идвали при мен със заявка да променят професията си, но след диагностика сме стигали до по-подходящи решения за тях.

Онлайн в Зуум, със запис.

Да, моля отбележи желанието си във формата за записване и ще ти върнем обратна връзка по имейл.

„Давам 10 от 10 точки на курса – като съчетание на теория, практика и примери, поднесени по лек начин. Впечатлена съм от твоя подход Лили. Много уравновесена, балансирана и харизматична личност, а обученията са структурирани, ясни и по темата, без излишно разводняване. В много голяма степен получих нужните насоки, от които имах нужда. Бих слагала себе си на първо място и в работата си. Ще използвам инструментите които ни даде и бих следвала пътя си без страх, с повече доверие. За мен най-ценно беше да си направя Анализ на настоящата ситуация и насоки за вектора, който ще следвам. Какви варианти имам и от какви ресурси че имам нужда, върху какво да поработя като изчистване на модели и убеждения, и да се фокусираме върху силните ми страни. Сега и веднага променям отношението си Как работя, а не Какво. Много полезности, благодаря!“

 

Зоя В.

„Оценявам курса „А сега накъде?“ много високо. Страхотен, практически-ориентиран и личностно-ориентиран подход, представен в отлично структурирани презентации.

Изключително ми допаднаха насочващите и уточняващите въпроси, които задаваш по време на курса, а също споделените истории от твоята лична практика. Изключително ценни са практическите насоки и съвети, които даваш, и които можем веднага да приложим.

Промени се моето отношение към желанието за промяна на работата. Започнах да гледам на това желание (желанието за смяна на работата) като нещо напълно нормално – като част от развитието ми като личност. Смятам, че получих информацията, от която имам нужда, за да направя следващите си няколко кариерни стъпки.“

 

Янко М.

„Първо искам да изкажа благодарност за предоставената програма. Това са едни от най-удачно похарчените пари в последно време за мен. Не знам как попаднах на теб, но с радост, разум и изключителен интерес следя твоите публикации и предоставени информационни потоци. Програмата беше много поучителна за мен. Изясни ми някои мисли, страхове. От друга страна отвори нови, както страхове, така и желания, идеи, мечти.

Помогна ми да изясня, че искам:
– Да остана там където съм
– Да добавя активен принос и извън работата
– Да се фокусирам върху моето КАК, а не какво работя

Активно и конкретно работя в тези 3 насоки и вярвам, че пътят ще бъде интересен, а резултатът – сигурен!“

 

Нели П.