А сега накъде?

Два практически уъркшопа в Зуум,
на 31.01 и 07.02 от 18.30 до 21ч., със запис

Работна е-тетрадка в две части,
за самостоятелна работа и надграждане

Три варианта за
участие, виж кой е твоят по-долуНай-големият въпрос, който клиентите ми си задават, е:

„Имам ли нужда от кариерна промяна?

Kакво да променя в кариерен план, за да си върна удовлетворението?

И, изобщо – а сега накъде?“

Новата година настъпи, а с нея и новите цели, както и вътрешният (а често и външен) натиск, да вземем кариерно решение.

Само че то се изплъзва, защото в главата ни е хаос, не знаем от къде да започнем, не знаем как да го направим по най-адекватен начин, не сме сигурни, че няма да изпуснем нещо, когато планираме бъдещите си кариерни стъпки.

За всички, на които им писна от вътрешния хаос и искат да имат яснота относно професионалната си ситуация,  създадох този експресен онлайн курс.

Той е кратък и ефективен, защото седемте ми години опит като HR и още седем – като консултант по кариерни теми, ме срещнаха с над 1000 индивидуални случая, и аз стъпих на тях, за да го създам.

За кого е този курс:

– За жени в отпуск по майчинство, работещи дами или господа на експертни или мениджърски позиции, фрилансъри или развиващи малък бизнес;

– За всички, които искат да подредят хаоса в главата си и да влязат в новата година с яснота за следващите си кариерни стъпки.

– За онези, които трябва да вземат скорошно решение, и нямат време за по-пространни програми.

Какво ще получиш като резултат:

– Яснота от къде точно идва неудовлетворението ти в кариерен план.

– Яснота дали имаш нужда от кариерна промяна и в какъв мащаб точно.

– Яснота дали сега (или кога по друго време) е най-удачният момент за твоята промяна.

– Яснота за това кои са адекватните кариерни стъпки за теб в следващите месеци.

– Яснота какво и как да подобриш в настоящата си позиция или бизнес, ако не е необходима значителна промяна, или моментът за нея не е сега.

Внимание!

Този курс не е такъв по себепознание и кариерно ориентиране („Коя съм аз и в каква кариерна посока да се реализирам?“).

„А сега накъде?“ е диагностичен, насочен към подреждане на хаоса в главата ти и поставяне на кариерна цел за новата година, както и планиране на първи стъпки по нея. След това можеш да продължиш с дълбинно изследване на твоята същност и избиране на кариерно амплоа, сама, или с моя помощ, в индивидуална работа с мен.

* Лили Георгиева дава пълна гаранция за удовлетворение: ако до седмица след края на курса й пишеш, че той не ти е бил полезен, тя ще ти върне цялата сума.

За водещата:

Лили Георгиева провокира  хората да преразгледат представите си за професионалното си развитие и за тях самите като личности и професионалисти. Тя ги подкрепя в това да  постигнат удовлетворение, смисъл и радост в работата – в настоящата или нова професия, позиция, компания или бизнес, както и развиват личния си бранд, така че да стигат до онези компании или клиенти, на които могат да бъдат най-полезни.

Лили е сертифициран консултант по кариерно развитие и личен брандинг, бивш HR в международни компании, лидери в своя бранш, филолог, НЛП мастър. Автор е на настолната книга за кариерна промяна с истински истории на български жени „От любов към себе си“ , както и на наръчника за радост и смисъл в работата „Започни начисто“.

Също така, Лили е създател на изпитаната методология за кариерно развитие и промяна „Устрем“, опитен обучител, водещ и гост-лектор на кариерни събития, както и обединител на общност дами със сходни ценности и търсения.

                       ОТЗИВИ ОТ КЛИЕНТИ НА ЛИЛИ, ТУК И ТУК

2500+ часа консултантски опит
1000+ участника в събития и обучения
Около 300 дами в затворена общност клиенти
92% дават изключително висока оценка на работата с Лили

Това е формат, в който споделяме максимално добре структурирана и практична информация, която да приложим веднага на практика.

Подходящ е за абсолютно всички, които работят, и им липсва усещане за комфорт в професионалната им кожа. Форматът позволява гледане и на запис, в удобно време.

Този курс не дублира основната програма на Лили „Работа, която ти приляга“, която е дългосрочна и в същината си е процес по себепознание и кариерно ориентиране („Коя съм аз и в каква кариерна посока да се реализирам?“).

Новият курс е диагностичен, насочен към подреждане на хаоса в главата, и поставяне на цел за новата година, както и разписване на първи стъпки по нея.

Не, курсът не е насочен към кариерно оринетиране, а към адекватна диагностика дали и от каква кариерна промяна имаш нужда изобщо. Не рядко клиенти са идвали при мен със заявка да променят професията си, но след диагностика сме стигали до по-подходящи решения за тях. В този курс ще определим всички видове промяна, не само голям завой към нова професия, и ще изберем твоята, както и ще набележим първи стъпки за реализирането й.

Онлайн в Зуум, със запис.

Да, моля отбележи желанието си във формата за записване и ще ти върнем обратна връзка по имейл.